تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 80 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 799

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد DVD Writer و ساير ادوات نوري

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

11

به نظر م بهترین dvd-rw موجود در بازار ایران pioneer مدل fx و plextor هستند به قیمت های اولی(همکار 45، مشتری 55) و دومی (مدل ساتا -همکار 77 تومان)
    بین دی وی دی رام ها هم باید بگم که پایونیر حرف اول رو میزنه.سونی هم بدک نیست. ولی teac از این دوتا کم میاره. همشون رو تست کردم.
    Last edited by ganje nahofte; 11-04-2008 at 02:37.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    می خواهم در حدود 600 فیلم دی وی دی رایت کنم، کدام دی وی دی رایتر این تعداد را برایم می تواند تا آخر رایت کند بدون آنکه وسط کار خراب شود یا هر مشکل دیگری بوجود آورد ؟ آیا یک دی وی دی رایتر 40 هزار تومانی از پس این کار بر می آید ؟ یا باید یکی گرانتر تهیه کنم؟
    با سپاس فراوان
    بدرود

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر م بهترین dvd-rw موجود در بازار ایران pioneer مدل fx و plextor هستند به قیمت های اولی(همکار 45، مشتری 55) و دومی (مدل ساتا -همکار 77 تومان)
    بین دی وی دی رام ها هم باید بگم که پایونیر حرف اول رو میزنه.سونی هم بدک نیست. ولی teac از این دوتا کم میاره. همشون رو تست کردم.
    سلام
    من میخوام یه دو وی دی رایتر بخرم.

با این حساب پایونیر با وجود ارزون بودن بخوبی پلکستوره، من سی دی رایتر پلکستور داشتم واقعا عالی بود.البته از TDK هم راضی بودم.

کارای من با دو وی دی کاملا معمولیه در حد روزمره نه بیشتر ،بهترین انتخاب از نظر کیفیت /قیمت کدومه؟(Sony-TDK-Pioneer-Plextor)

و یه سوال

کسی از دو وی دی بعنوان مدیای BackUp "رفتن استفاده کرده؟میشه به دی وی دی بعنوان بک آپ اطمینان کرد(از نظر خش افتادن و عمر بک آپ)؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

من خودم pioner دارم سرعتش عالیه ولی توی خوندن دی وی دی های خش دار خیلی ضعیفه اگر می خوای دو تا دی وی دی رایتر رو سیستمت ببندی به نظر من یکی رو pioner بگیر

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نظرتون درباره Lite on DH-20A4P چیه؟ تنها مدلی که از Lite on تو بازار تونستم پیدا کنم همین بود.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

با این حساب پایونیر با وجود ارزون بودن بخوبی پلکستوره، من سی دی رایتر پلکستور داشتم واقعا عالی بود.البته از TDK هم راضی بودم.

کارای من با دو وی دی کاملا معمولیه در حد روزمره نه بیشتر ،بهترین انتخاب از نظر کیفیت /قیمت کدومه؟(Sony-TDK-Pioneer-Plextor)

و یه سوال

کسی از دی وی دی بعنوان مدیای BackUp گرفتن استفاده کرده؟میشه به دی وی دی بعنوان بک آپ اطمینان کرد(از نظر خش افتادن و عمر بک آپ)؟

با تشکر
    من خودم pioner دارم سرعتش عالیه ولی توی خوندن دی وی دی های خش دار خیلی ضعیفه اگر می خوای دو تا دی وی دی رایتر رو سیستمت ببندی به نظر من یکی رو pioner بگیر
    سلام sajadblog جان
    من یه DVD-rw بیشتر نمی خوام،
    ببخشید فکر کنم DVD رو فارسی نوشتم اینجوری بنظر اومد.میخوام back up از هاردم رو روی DVD بگیرم. و کارای معمول و روزمره رو باهاش انجام بدم.

خییییییلیی مممنون(بروش مهران مدیری)

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نظرتون درباره Lite on DH-20A4P چیه؟ تنها مدلی که از Lite on تو بازار تونستم پیدا کنم همین بود.
    این مدل ide هست به نظر من 20A3S که ساتا هم هست میتونه بهتر باشه

سلام sajadblog جان
    من یه DVD-rw بیشتر نمی خوام،
    ببخشید فکر کنم DVD رو فارسی نوشتم اینجوری بنظر اومد.میخوام back up از هاردم رو روی DVD بگیرم. و کارای معمول و روزمره رو باهاش انجام بدم.

خییییییلیی مممنون(بروش مهران مدیری)
    شما هم همین مدل لایتون براتون مناسبه
    Lite on DH-20A3S

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود
    می خواهم در حدود 600 فیلم دی وی دی رایت کنم، کدام دی وی دی رایتر این تعداد را برایم می تواند تا آخر رایت کند بدون آنکه وسط کار خراب شود یا هر مشکل دیگری بوجود آورد ؟ آیا یک دی وی دی رایتر 40 هزار تومانی از پس این کار بر می آید ؟ یا باید یکی گرانتر تهیه کنم؟
    با سپاس فراوان
    بدرود
    اگر فقط می خوای 600 تا دی وی دی رایت کنی بعد بندازیش دور، با یک teac با قیمت حدودا 34000 تومان کارت راه میفته. البته شوخی کردم ، با 600 تا خراب نمیشه . . .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

و یه سوال

کسی از دو وی دی بعنوان مدیای BackUp "رفتن استفاده کرده؟میشه به دی وی دی بعنوان بک آپ اطمینان کرد(از نظر خش افتادن و عمر بک آپ)؟

با تشکر
    پایونیر همچین ارزون هم نیست ها! من خیلی باانصافم. حداکثر سودی که تو یه قطعه میگیرم 20 % است. گفتم حداکثر!، بیشتر وقتها 5 درصد هم سود نمی کنم. من پایونیر رو 50-55 میفروشم ولی توی مشهد، بقیه همکارام حداقل 60 و حداکثر 75 تومان میفروشند.
    درضمن من نگفتم که پایونیر با پلکستور تو یه رده اند. پلکستور خیلی سرتره.
    پاینیر چند مدل داره که بهترینش مدل fx است ولی مشکلش اینه که ساتا نداره درصورتی که مدل دیگش که ارزون تره هم ide داره هم sata.

و اما بهترین از نظر کیفیت و قیمت(توأمان) pioneer fxd1 و pioneer fxb1 است فرقشون هم فقط در رنگ اونهاست. اولی بژ و دومی مشکی.

اگر قصد دارین از دی وی دی به عنوان بک آپ استفاده کنید حتما دی وی دی فوجی فیلم آلمان بگیرید. البته هرچقدر کیفیت دی وی دی هم خوب باشه باز هم به طرز استفاده شما بستگی داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این مدل ide هست به نظر من 20A3S که ساتا هم هست میتونه بهتر باشه

شما هم همین مدل لایتون براتون مناسبه
    Lite on DH-20A3S
    اکتورز جان! فقط یه چیزی محض اطلاعتون بگم، شاید بدردتون بخوره
    لایتون بزرگترین تولید کننده درایو در تایوان است ولی بهترین نیست. اوایل، درایوهای خوبی داده بود تو بازار ولی الان ...
    حتی وقتی با نرم افزار چک می کنی dvd رایترهای لایتون 2 مگ نیست( حتی از 1مگ هم کمتره) ولی teac, pioneer و . . . 2 مگ واقعی هستند.
    پس با توجه به اینکه teac فقط 34-36 تومان است می تواند گزینه ی مناسبی برای کارهای معمولی باشد. درایوهای nec هم بسیار عالی هستند و از لنزهای قوی برخوردار می باشند اما یه مشکل دارن و اونم اینکه آسانسورشون ضعیفه و خیلی زود مورد دار میشه.
    درضمن درایوهای جدید سامسونگ که با همکاری توشیبا زده و دارای یک سال گارانتی سام است هم بد نیست. البته روی پکش ننوشته توشیبا ولی روی برچسب بالای درایو نوشته samsung-tooshiba

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •