طرفدارای سلطان غم و احساس همشون با احساسن + همشون با معرفتنمیگم هر کی میخواد تشکر بگیره بیاد تو این تاپیک!طرف سوال میکنه 60 نفر ازش تشکر میکنن.البته هیچ قصد جسارت یا توهینی ندارما!شوخی بود![]()
طرفدارای سلطان غم و احساس همشون با احساسن + همشون با معرفتنمیگم هر کی میخواد تشکر بگیره بیاد تو این تاپیک!طرف سوال میکنه 60 نفر ازش تشکر میکنن.البته هیچ قصد جسارت یا توهینی ندارما!شوخی بود![]()
خیلی دوست دارم یکی از مدیران جواب من رو بده .
چرا تایپیک هواداران سلطان غم و احساس مجید خراطها منتقل شده به صفحه اصلی موسیقی ؟ در صورتی که تایپیک همه خواننده ها در قسمت دانلود موسیقی هست ؟
خب رامین جان به نظر من اصلش هم همینه که بیاد تو صفحه ی اصلی موسیقی !!خیلی دوست دارم یکی از مدیران جواب من رو بده .
چرا تایپیک هواداران سلطان غم و احساس مجید خراطها منتقل شده به صفحه اصلی موسیقی ؟ در صورتی که تایپیک همه خواننده ها در قسمت دانلود موسیقی هست ؟
چون زیاد به دانلود موسیقی ربطی نداره و بقیه تاپیک ها هم باید بیاد رو صفحه ی اصلی موسیقی !!
راستی واسه کنسرت باید از قبل بلیط رزو کنم یا میرم اونجا پول میدم و میرم توووووووو
دفعه اولمه دیگه نمیدونم چی کار کنم![]()
دم همه طرفدارای اقای خراطها گرم! موفق باشید.(به امید موفقیت ایشون)
ساعت دو و پنج دقیقه نصف شب دارم کنسل رو گوش میدم خیلی حال میده
از این به بعد نصف شبا گوش بدین ببینید چه حالی میده![]()
لینک رپیدشیر آخرین آلبومش رو کسی داره؟
ولی باید واسه همه خواننده ها بیاد نه یه تایپیک من بحثم اینه
آره عزیزم میری اونجا و بلیط رو میخری و میری تو ولی دیر بری
دم شما هم گرم
داداش من همه مدلشو امتحان کردم صبح - ظهر - شب - نصفه شب- نزدیک صبح در همه حالات حال میده .
بیا عزیزم . کیفیت 320 رپید
کیفیت 192 رپیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان !
میگم من دنبال اهنگایی از مجیدم مثل آهنگ نمیذارم که برگردی از این آلبوم کنسل !
که اوج فوق العاده با احساسی داشته باشه و شعر زیبا ...
میشه بگید چه آهنگ هایی هست دیگه ؟ چیزایی مثل آهنک بگی نگی و زخم زبون و ...
مرسی
ایول بچه های تاپیک داش محسن هم اینجا هستند !
راستش به نظر من تو موزیک ما چند نفرن که فوق العادن و اونا چاوشی و مجید و خواجه امیری هستند !
لس آنجلسی ها رو هم که بیخی !!!
کار بچه ها داخل فوق العاده قوی تره به نظر من ...
اونا همون دنبال دامبلی دومبول خودشونن !
فکر میکنن که هنوز سال 60 که مردم دنبال آهنگ های اینجورین !
البته به جز چند تا خواننده مثل استاد داریوش و استاد قمیشی و استاد ستار و ... بعضی از آهنگ های لیلا مثل آروزی من این است ...
اما کار بچه های داخل همگی عالیه !
شما کارای چاوشی و حمید عسکری و مجید خراط ها و خواجه امیری و ... رو مقایسه کنید با امثال شهره و شهرام صولتیو شهیاد و کامران و هومن و هنگامه و ...
مجید خراطها بی نظیر ترین خواننده ایران
بیشتر کسایی که گوش دادن تحت تاثییر آهنگای مجید قرار گرفتن
این آلبومش هم بی نظیر بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)