من این کارو هم کردم بازم نشد....
این گزینه ها هم برای من never بوده..ولی من گزینه اخری رو ندارم...نگاه کنید...
یعنی این همه اینجا مهندش داره.این مشکل به این کوچولویی رو نمیتونید کمکم کنید...
من این کارو هم کردم بازم نشد....
این گزینه ها هم برای من never بوده..ولی من گزینه اخری رو ندارم...نگاه کنید...
یعنی این همه اینجا مهندش داره.این مشکل به این کوچولویی رو نمیتونید کمکم کنید...
سلام دوست عزیز
خوب برای اینکه اون گزینه system Hibernates برای شما هم بیاد توی همین صفحه به تب Hibernate برید و تیک گزینه Enable hibernation را بزنید .
حالا صفحه را ok کنید و از کنترل پنل خارج شوید و دوباره این صفحه را باز کنید .
شما قبلا هم این مشکل را داشتید ؟
از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید ؟
فکر می کنید با نصب ویندوز جدید این مشکل براتون پیش اومده ؟
موفق باشید .
hamilton جان سلام
اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهتون دادم مفید نبود؟ و بعد از ری استارت در سیستم پراپرتیستان در بخش جنرال تغییری ایجاد نمی شود درست است؟
و آیا شما نسخه ی نهایی را از سایت مایکروسافت دانلود کردید؟
فعلا تنها راه حلی که در برخی جاها بهش اشاره شده است فرمت به وسیله ی FDISK ، نصب مجدد SP2 و سپس ارتقاء است هر چند این راه آنچنان که باید منطقی نیست اما بهتر است کمی دیگر تامل کنید تا در این باره بیشتر تحقیق کنم
سلام
شما در همون پاور آپشن سربرگ هایبرنت ببینین فعاله یا نه و لطفا سوالتون را این بار واضحتر بیان کنین پراکنده گویی کمکی به شما نخواهد کرد![]()
سلام شاهدي جان.
اون وصله اي كه زحمت آنرا كشيديد تست كردم ولي باز فايده اي نداشت.بعد از Restart هيچ تغييري در مسيري كه فرموديد ايجاد نميشه چون اصلا اين Package جديد نصب نميشه.در مورد قسمت آخر فرمايش شما بله همين چند روز اخير از خود سايت ماكروسافت دانلود كردم و نسخه نهايي نيز ميباشه.
در مورد فرمت بعيد ميدونم اين كار را انجام بدم و بخوام تمام برنامه ها و تنظيمات را از اول انجام بدم.صبر ميكنم اگر راه حلي پيدا شد كه هيچ در غير اينصورت طرف SP3 نخواهم رفت(مگر اينكه روزي بخوام ويندوز جديد روي سيستمم بريزم).
از زحمات شما هم كمال تشكر را دارم.
موفق باشيد.
چطوری پوشه فارسی در Document and Setting را Rename کنم؟ (ویندوز اکس پی)
درود
موقع نصب ویندوز نام کامپیوتر را فارسی انتخاب کردم، البته بعد از اتمام به Control Panel رفتم و آنجا یک نام انگلیسی گذاشتم، ولی در پوشه Document and Setting نام پوشه هیچ تغییری نکرده و موقع Rename هم پیغام خطا می دهد، و بعضی از برنامه ها هم موقع نصب ظاهرا برای یک سری فایلهای موقتی یا Temporary نصب نمی شوند یا اگر هم نصب شدند یک پیغام خطا هم اونها می دهند، چطوری این مشکل را حل کنم؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلام
با توجه به مواردی که ذکر کردین و مشاوره ای که انجام دادم گفته شد که مورد مشابه مورد شما گزارش نشده است و تنها راه حل هایی که بدان اشاره شده بود استفاده از حالت Safe Mode بود همچنین اشاره شده بود به مجوز ویندوز .
این بار از طریق SafeMode عمل کنین .
سلام
يه مشكل براي سيستمم پيش اومده
1 ماه پيش سيستمم يهو سر يه نوسان برق ميسوزه بعد مدت 1 ماه دستي بهش نميزنم بعدش ميدمش تعميرات تا درستش كنن و پاورش رو عوض كنن
اونها بهم زنگ زدن و گفتن كه اقا سيستمت كه روشن ميشه ما چيش رو درست كنيم
منم رفتم اوردمش حونه
و شروع به استفاده كردم
ولي سرعتش در باز كردن بعضي پوشه هاي خاص خيلي پايين ميومد
نميدونم چرا
مثلا پوشه سوم از درايو جي
اپگريد كردمش. با انتي ويروس نود اپديت شده اسكن كردمش. ديفرگ و چك هم كردم تمام درايو ها رو. ولي يه جورايي قاتي داشت و بعضي وقتها گير ميكرد
تا ديشب كه خواستم روشنش كنم ولي بالا نيومد ويندوزم
سر بوق دوم هي ريست ميشد
نميدونم بار الكتريكي بهش وارد شده يا اين چيز ميزا كه ميگن؟
با سي دي هم بالا اوردم كاري نشد از تو سيف مد هم هينطور
منم گذاشتمش كنار فعلا
تا كه شايد شما درد اين پي سي رو بدونيد
salam
کوتاهی یا بلندی بوق ها مهم است نوعش را مشخص کنید
hamilton جان شما موفق شدید؟
اقا کلید f8 تو ست اپ ویندوز کار نمیکنه 3ساعته میخوام یه ویندوز بریزم نمیشه.... چیکار کنم؟
ببخشید
من چند پست قبل تر یه سوالی پرسیدم که رجوع دادید به پست های قبلی و لی من نتونستم پیدا کنم . پس با اجازه شما از نو سوال می کنم .
سیستم من بعض وقت ها که رو شن یا رسیت می کنم برای لود ردن به جای 1- 2 ثانیه چیزی حدود 40 تا 60 ثانیه طول می کشه . علتش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)