تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 800 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    شما None رو انتخاب کن بعد ok ببین چی میشه.
    من این کارو هم کردم بازم نشد....

این گزینه ها هم برای من never بوده..ولی من گزینه اخری رو ندارم...نگاه کنید...

یعنی این همه اینجا مهندش داره.این مشکل به این کوچولویی رو نمیتونید کمکم کنید...

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوب برای اینکه اون گزینه system Hibernates برای شما هم بیاد توی همین صفحه به تب Hibernate برید و تیک گزینه Enable hibernation را بزنید .
    حالا صفحه را ok کنید و از کنترل پنل خارج شوید و دوباره این صفحه را باز کنید .

شما قبلا هم این مشکل را داشتید ؟
    از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید ؟
    فکر می کنید با نصب ویندوز جدید این مشکل براتون پیش اومده ؟

موفق باشید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام.
    من قصد داشتم نسخه نهايي ويندوز Xp Sp3 را روي ويندوز Xp Sp2 كه در حال حاضر دارم استفاده ميكنم نصب كنم و آنرا در واقع به نسخه جديد Upgrade كنم.ولي مساله اي كه وجود داره اينه كه وقتي درصدي از مراحل نصب طي ميشه سيستم بدون دادن هيچ پيغامي Restart ميشه و عملا Sp3 روي سيستم من نصب نميشه.البته اين توضيح را هم اضافه كنم كه در هنگام نصب Sp3 در مرحله " Ckecking Processes before install" دو سه دقيقه اي در حال پردازش ميباشه و يكباره restart ميشه.
    دوستان دليل يا دلايل خاصي براي اين علت و راه حلي براي رفع آن وجود داره؟چند بار هم تست كردم ولي عملا فايده اي نداشت.
    با تشكر.
    با سلام خدمت شما دوست عزيز.
    سيستم من 64 بيت نيست.ويندوزي كه در حال حاضر روي سيستم من نصبه Windows XP Professional Sp2 ميباشه.در موقع نصب هم كاسپر را غيرفعال كردم و چندبار هم تست كردم ولي موقع نصب و در ابتداي كار پس از 2-3 دقيقه از شروع نصب بدون دادن پيغامي سيستم Restart ميشه و عملا SP3 نصب نميشه.
    hamilton جان سلام
    اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهتون دادم مفید نبود؟ و بعد از ری استارت در سیستم پراپرتیستان در بخش جنرال تغییری ایجاد نمی شود درست است؟
    و آیا شما نسخه ی نهایی را از سایت مایکروسافت دانلود کردید؟

فعلا تنها راه حلی که در برخی جاها بهش اشاره شده است فرمت به وسیله ی FDISK ، نصب مجدد SP2 و سپس ارتقاء است هر چند این راه آنچنان که باید منطقی نیست اما بهتر است کمی دیگر تامل کنید تا در این باره بیشتر تحقیق کنم

سلام
    شما در همون پاور آپشن سربرگ هایبرنت ببینین فعاله یا نه و لطفا سوالتون را این بار واضحتر بیان کنین پراکنده گویی کمکی به شما نخواهد کرد

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton جان سلام
    اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهتون دادم مفید نبود؟ و بعد از ری استارت در سیستم پراپرتیستان در بخش جنرال تغییری ایجاد نمی شود درست است؟
    و آیا شما نسخه ی نهایی را از سایت مایکروسافت دانلود کردید؟

فعلا تنها راه حلی که در برخی جاها بهش اشاره شده است فرمت به وسیله ی FDISK ، نصب مجدد SP2 و سپس ارتقاء است هر چند این راه آنچنان که باید منطقی نیست اما بهتر است کمی دیگر تامل کنید تا در این باره بیشتر تحقیق کنم
    سلام شاهدي جان.
    اون وصله اي كه زحمت آنرا كشيديد تست كردم ولي باز فايده اي نداشت.بعد از Restart هيچ تغييري در مسيري كه فرموديد ايجاد نميشه چون اصلا اين Package جديد نصب نميشه.در مورد قسمت آخر فرمايش شما بله همين چند روز اخير از خود سايت ماكروسافت دانلود كردم و نسخه نهايي نيز ميباشه.
    در مورد فرمت بعيد ميدونم اين كار را انجام بدم و بخوام تمام برنامه ها و تنظيمات را از اول انجام بدم.صبر ميكنم اگر راه حلي پيدا شد كه هيچ در غير اينصورت طرف SP3 نخواهم رفت(مگر اينكه روزي بخوام ويندوز جديد روي سيستمم بريزم).
    از زحمات شما هم كمال تشكر را دارم.
    موفق باشيد.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چطوری پوشه فارسی در Document and Setting را Rename کنم؟ (ویندوز اکس پی)

درود
    موقع نصب ویندوز نام کامپیوتر را فارسی انتخاب کردم، البته بعد از اتمام به Control Panel رفتم و آنجا یک نام انگلیسی گذاشتم، ولی در پوشه Document and Setting نام پوشه هیچ تغییری نکرده و موقع Rename هم پیغام خطا می دهد، و بعضی از برنامه ها هم موقع نصب ظاهرا برای یک سری فایلهای موقتی یا Temporary نصب نمی شوند یا اگر هم نصب شدند یک پیغام خطا هم اونها می دهند، چطوری این مشکل را حل کنم؟

با سپاس فراوان
    بدرود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام شاهدي جان.
    اون وصله اي كه زحمت آنرا كشيديد تست كردم ولي باز فايده اي نداشت.بعد از Restart هيچ تغييري در مسيري كه فرموديد ايجاد نميشه چون اصلا اين Package جديد نصب نميشه.در مورد قسمت آخر فرمايش شما بله همين چند روز اخير از خود سايت ماكروسافت دانلود كردم و نسخه نهايي نيز ميباشه.
    در مورد فرمت بعيد ميدونم اين كار را انجام بدم و بخوام تمام برنامه ها و تنظيمات را از اول انجام بدم.صبر ميكنم اگر راه حلي پيدا شد كه هيچ در غير اينصورت طرف SP3 نخواهم رفت(مگر اينكه روزي بخوام ويندوز جديد روي سيستمم بريزم).
    از زحمات شما هم كمال تشكر را دارم.
    موفق باشيد.
    سلام
    با توجه به مواردی که ذکر کردین و مشاوره ای که انجام دادم گفته شد که مورد مشابه مورد شما گزارش نشده است و تنها راه حل هایی که بدان اشاره شده بود استفاده از حالت Safe Mode بود همچنین اشاره شده بود به مجوز ویندوز .

این بار از طریق SafeMode عمل کنین .

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

سلام
    يه مشكل براي سيستمم پيش اومده
    1 ماه پيش سيستمم يهو سر يه نوسان برق ميسوزه بعد مدت 1 ماه دستي بهش نميزنم بعدش ميدمش تعميرات تا درستش كنن و پاورش رو عوض كنن
    اونها بهم زنگ زدن و گفتن كه اقا سيستمت كه روشن ميشه ما چيش رو درست كنيم
    منم رفتم اوردمش حونه
    و شروع به استفاده كردم
    ولي سرعتش در باز كردن بعضي پوشه هاي خاص خيلي پايين ميومد
    نميدونم چرا
    مثلا پوشه سوم از درايو جي
    اپگريد كردمش. با انتي ويروس نود اپديت شده اسكن كردمش. ديفرگ و چك هم كردم تمام درايو ها رو. ولي يه جورايي قاتي داشت و بعضي وقتها گير ميكرد
    تا ديشب كه خواستم روشنش كنم ولي بالا نيومد ويندوزم
    سر بوق دوم هي ريست ميشد
    نميدونم بار الكتريكي بهش وارد شده يا اين چيز ميزا كه ميگن؟
    با سي دي هم بالا اوردم كاري نشد از تو سيف مد هم هينطور
    منم گذاشتمش كنار فعلا
    تا كه شايد شما درد اين پي سي رو بدونيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    يه مشكل براي سيستمم پيش اومده
    1 ماه پيش سيستمم يهو سر يه نوسان برق ميسوزه بعد مدت 1 ماه دستي بهش نميزنم بعدش ميدمش تعميرات تا درستش كنن و پاورش رو عوض كنن
    اونها بهم زنگ زدن و گفتن كه اقا سيستمت كه روشن ميشه ما چيش رو درست كنيم
    منم رفتم اوردمش حونه
    و شروع به استفاده كردم
    ولي سرعتش در باز كردن بعضي پوشه هاي خاص خيلي پايين ميومد
    نميدونم چرا
    مثلا پوشه سوم از درايو جي
    اپگريد كردمش. با انتي ويروس نود اپديت شده اسكن كردمش. ديفرگ و چك هم كردم تمام درايو ها رو. ولي يه جورايي قاتي داشت و بعضي وقتها گير ميكرد
    تا ديشب كه خواستم روشنش كنم ولي بالا نيومد ويندوزم
    سر بوق دوم هي ريست ميشد
    نميدونم بار الكتريكي بهش وارد شده يا اين چيز ميزا كه ميگن؟
    با سي دي هم بالا اوردم كاري نشد از تو سيف مد هم هينطور
    منم گذاشتمش كنار فعلا
    تا كه شايد شما درد اين پي سي رو بدونيد
    salam
    کوتاهی یا بلندی بوق ها مهم است نوعش را مشخص کنید

hamilton جان شما موفق شدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

اقا کلید f8 تو ست اپ ویندوز کار نمیکنه 3ساعته میخوام یه ویندوز بریزم نمیشه.... چیکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید
    من چند پست قبل تر یه سوالی پرسیدم که رجوع دادید به پست های قبلی و لی من نتونستم پیدا کنم . پس با اجازه شما از نو سوال می کنم .
    سیستم من بعض وقت ها که رو شن یا رسیت می کنم برای لود ردن به جای 1- 2 ثانیه چیزی حدود 40 تا 60 ثانیه طول می کشه . علتش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •