پسرخاله من اين جا گير كرده لطفا يكي سريع جواب بده كارش راه بيافته :
ممنون.
پسرخاله من اين جا گير كرده لطفا يكي سريع جواب بده كارش راه بيافته :
ممنون.
بايد بره تو اون حالتي كه زمان دير ميگذره.بعد يه سري چيز دور او گوي ميچرخن اونا رو بايد با تير بزنه همشونو.
کلید 1 کیبورد رو بزن بعد اون علامتهای قرمز روی دستگاه رو با تفنگ هدف بگیر بزن تا دستگاه نابود شه....
سلام من پس از بازی کردن با Wolfenstein2009 متوجه یه قسمت تو مولتی پلیر بازی به نام CREAT LAN GAME مواجه شدم اما حتی با HAMACHI نتونستم سر ازش در بیارم
اگه کسب میدونه چطوری میشه بصورت LAN بازی کرد بگه ممنون میشم![]()
بازي هايي كه نياز به سرور دارن فكر نكنم با هاماچي بشه بازي كرد. البته زياد باهاش ورنرفتم شايدم بشه!
ولي اگه بخوايي توي شبكه بازي كنم بايد اول فايل سرور كرك شدش Wolfenstein OFFLINE ACCOUNT SERVER FIX رو از سايت زير پيدا كني و با اون فايل سرور بزني CREAT LAN GAME و بعد بازي رو اجرا كني و جوين Join Server بشي به سروري كه زدن. بقيه هم كه توي شبكه هستن هم ميتونن به راحتي بازي رو اجرا كنن و به سرور تو وصل بشن تا باهم بتونين بازي كنين.
البته اينو هم بگم كه من اين بازي رو تا حالا امتحان نكردم ولي با چند بازي مانند كانتر و كال آف ديوتي امتحان كردم و در كل روش كار هموشن تقريبا مشابه هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا بازم پسرخالم يه جايي گير كرده. مثل اينكه اين غول نميميره. لطفا راهنمايي كنين تا كارش راه بيافته.
ممنون
به پسر خالتون بگید بره نزدیک اون ستون ها و وقتی اون غوله داره بهش حمله میکنه جا خالی بدی تا غوله
بخوره به ستون ها ...هر 4 تا ستون رو به همین شکل نابودش کن.
اون موقع خواهد مرد..
آقا دستتون درد نكنه اين غوله مرد. حالا مشكل اينه كه يه دره آبي رنگ هست كه باز نميشه. بايد چي كار كنم؟
سلامآقا دستتون درد نكنه اين غوله مرد. حالا مشكل اينه كه يه دره آبي رنگ هست كه باز نميشه. بايد چي كار كنم؟
دوست من اگه می تونی یه عکس زار واست بگم یادم نیست کدوم درو میگی..
شاید کنارش یک راه مخفی باشه که با دکمه 1 می تونی پیداش کنی
با اجازه layken
فکر کنم همون دری رو میگید که بلافاصله بعد از کشتن اون غوله باید ازش رد بشید برای اینکار پشت اون در چند تا بشکه انفجاری هست باید بوسیله قدرت جدیدتون نمی دونم کدوم کلید هست(فکر کنم کلید 2 بود)اون بشکه ها رو منفجر کنید بوسیله اون قدرت تخریب اسلحه ها میره بالا و گلوله ها از حفاظ رد میشه![]()
سلام
از بازی چتوری عکس بگیرم و عکس بگیرم کجا میره راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)