سلام به تمام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم.....میشه یکی به من توضیح بده فعالیت تو این سایت چه طوریه؟
من که هر کار میخوام بکنم میگه تو اجازه انجام این کارو نداری یا باید از طرف مدیریت تایید بشه
منتظر راهنمایی دوستان گلم هستم
سلام به تمام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم.....میشه یکی به من توضیح بده فعالیت تو این سایت چه طوریه؟
من که هر کار میخوام بکنم میگه تو اجازه انجام این کارو نداری یا باید از طرف مدیریت تایید بشه
یه چیز دیگه !!!
فهرست انجمن های مختلفی که میشه توش فعالیت کرد کجا نوشته شده؟
كودكي پا برهنه روي برفها ايستاده بود و به ويترين فروشگاهي نگاه ميكرد زني در حال عبور او را ديد.او را به داخل فروشگاه برد و برايش لباس و كفش خريد و گفت : مواظب خودت باش .كودك پرسيد:خانم شما خدا هستيد؟ زن لبخند زد و گفت : نه من فقط يكي از بندگان خدا هستم . كودك گفت :مي دانستم با او نسبت داري .
جلسه محاكمه عشق بود و عقل قاضي ، و عشق محكوم ....
به دليل تبعيد به دورترين نقطه مغز يعني فراموشي ، قلب تقاضاي عفو عشق را داشت ولي همه اعضا با او مخالف بودند قلب شروع كرد به طرفداري از عشق ، آهاي چشم مگر تو نبودي كه هر روز آرزوي ديدن چهره زيبايش را داشتي ، اي گوش مگر تو نبودي كه در آرزوي شنيدن صدايش بودي وشما پاها كه هميشه رفتن به سويش بوديد حالا چرا اينچنين با او مخالفيد ؟
همه اعضا روي برگرداندند و به نشانه اعتراض جلسه را ترك كردند ، تنها عقل و قلب در جلسه ماندند عقل گفت: ديدي قلب همه از عشق بي زارند ، ولي متحيرم با وجودي كه عشق بيشتر از همه تورا آزرده چرا هنوز از او حمايت ميكني !؟ قلب ناليد و گفت: من بی وجود عشق ديگر نخواهم بود و تنها تكه گوشتي هستم كه هر ثانيه كار ثانيه قبل را تكرار ميكند و فقط با عشق ميتوانم يك قلبي واقعي باشم
به عنوان اسپم بشناسشون تا وقتي كه ميل جديد اومد بره توي اسپم
بايد يه كم فعاليت داشته باشي تا محدوديت ها برداشته بشه ( فكركنم بايدتعداد پست هات بيشتر از10 بشه)سلام به تمام دوستان
هر تاپیکی رو که تمیخواین، تو قسمت اختیارات تاپیک، عدم اشتراک در این بحث رو بزنید
Last edited by nirvana.12345; 28-02-2009 at 17:11.
خوب شاید 100 تا تاپیک باشه !
ایشون بشینه دونه به دونه عدم اشتراک تاپیک بزنه ؟!
مطمئن باشيد اگه راه بهتري باشه ما كاربراي قديمي پيدا ميكنيم
من خودم روزي 200 تا اسپم به ميلم ميره از پي سي
نه آخه بحث این نیست!!بابا این حرفا چیه، فرومو دست کم گرفتین؟ هر تاپیکی رو که تمیخواین، تو قسمت اختیارات تاپیک، عدم اشتراک در این بحث رو بزنید
شاید من بخوام اشتراک داشته باشم یعنی وقتی می رم توی تنظیمات کاربری اونجا ببینموش ولی نمی خوام بهم میل بزنن!!!
نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)