تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 46 از 151 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من چند تا سوال داشتم :
    1- چطورميتونم فيلدي count را طوري تنظيم كنم كه فقط اعداد 1 تا 4 را قبول كند؟
    2- فيلد name با حروف بزرگ شروع شود و نتوان فيلد را خالي گذاشت؟
    3- وقتي به روش disin view فرمي طراحي ميكنيم در انتخاب نوع فيلد كار look up چيه و چطورميشه باهاش كار كرد؟
    سلام،

1) در قسمت Validation rule فيلد مورد نظر ( در جدول يا فرم) مينويسيم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در قسمت Validation Text هم پيام مورد نظر در هنگام ورود داده غيرصحيح.
    2) در Input Mask فيلد مينويسيم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (تعداد ؟ بايد به مقدار كافي باشه و همين طور نمك و فلفل ) و در قسمت Required هم yes رو انتخاب ميكنيم.
    3) انتخاب فيلد Lookup (تا جايي كه ميدونم) در ساخت جداول قابل دسترس هست. ايجاد يك فيلد لوك آپ اين امكان رو ميده تا داده ها رو از يك جدول يا كوئري ديگه در دسترس قرار بديم ( ليست كنيم) و كاربر بتونه از ميون اونها يك و يا چندتا رو انتخاب كنه.اين ليست ميتونه حاوي داده هاي موردنظر خودمون هم باشه. در حالت ديزاين جدول وقتي Data Type فيلد رو انتخاب ميكنيم، گزينه اي هست با نام Look up Wizard كه با كمك اون ميشه كار ساخت رو راحت تر انجام داد. زبانه Lookup در قسمت پايين ( در كنار زبانه General ) ، امكان تنظيمات بيشتر رو در اختيار ميذاره.

با سپاس!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رایطه یک جدول رواز کجا میشه تعیین کرد که ما یک رابطه یک به یک یا یک به چند یا چندبه چند میخواهیم درست کنیم؟
    یعنی تعیینش دست خود ماست یا خود اکسس با توجه به نوع داده این رابطه رو مشخص میکنه
    سلام،
    اين بستگي داره به اينكه فيلدهايي رو كه به هم مربوط ميكنيم، اجازه وجود ركوردهاي مشابه رو در خودشون ميدن يا نه. اگه مثلا يك فيلد بعنوان primary key باشه ( و يا گزينه Index اونو بذاريم (Yes (No Duplicates ) و اون يكي يك فيلد معمولي باشه ( كه معمولا يك فيلد Forieng Key هست)، رابطه بوحود اومده One-to-many هست. اگه هر دو فيلد Primary key باشن، رابطه ميشه One-to-One .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یه فیلدی دارم به نام اعتبار توی یک جدول...یک فیلدی دارم به نام تخفیف توی جدول دیگه...حالا اینها رومیخوام جوری تنظیم کنم که وقتی توجدول دومی میرسم...توی فیلد تخفیف، مقدار نشون داده برابر باشه با مقدار اعتبار جدول اولم..چی کار بایدکنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه فیلدی دارم به نام اعتبار توی یک جدول...یک فیلدی دارم به نام تخفیف توی جدول دیگه...حالا اینها رومیخوام جوری تنظیم کنم که وقتی توجدول دومی میرسم...توی فیلد تخفیف، مقدار نشون داده برابر باشه با مقدار اعتبار جدول اولم..چی کار بایدکنم؟
    با سلام،

ساختار جداول شما چه جوریه؟ یعنی فیلدهاشون چی هستند و هرکدوم از جدول ها برای چه کاریه؟
    اگر بطور مثال در جدول اول هر فردی که دارای اعتباره، یک id مخصوص داشته باشه (primary key)، در جدول دوم باید برای id اشخاص فیلدی درست کرد و این دو فیلد رو به همدیگه مربوط کرد ( که میشه One-to-many).

اگه موفق به انجام کار نشدید، یک دیتابیس نمونه بذارید

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام مجدد
    اميدوارم سوالم تكراري نباشه ، مي خوام فايل اكسسم رو روي دو تا سيستم كه با هم شبكه هستند طوري قرار بدم كه اولا با هم ارتباط داشته باشند و همين طور دسترسي يكي از اونها محدود باشه، اگه در مورد اين كار توضيح بديد ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مجدد
    اميدوارم سوالم تكراري نباشه ، مي خوام فايل اكسسم رو روي دو تا سيستم كه با هم شبكه هستند طوري قرار بدم كه اولا با هم ارتباط داشته باشند و همين طور دسترسي يكي از اونها محدود باشه، اگه در مورد اين كار توضيح بديد ممنون ميشم
    لطفا به پستهاي 425 و 230 ( در صفحه 42و 23 )، مراجعه كنيد !
    Last edited by mohammad96; 23-09-2008 at 01:38.

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

لطفا به پستهاي 425 و 230 ( در صفحه 42و 23 )، مراجعه كنيد !
    شرمنده بايد بيشتر مي گشتم
    از راهنماييتون ممنون

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض اجرا نشدن دستور کامند

با سلام به همه دوستان
    عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریک می گم
    چند سال پیش با اکسس(2003) یه برنامه کوچولو برای یه مغازه نوشتم که شامل تعداد زیادی فرم بود
    و روی هر فرم سه چهار تا دکمه(Button) بود و برای عملیات دکمه ها هم از control wizard استفاده کردم
    درست هم جواب داد و مشکلی هم نداشت

اما الان با اکسس(2007) یه بانک اطلاعاتی دیگه باز کرم و فرمها و جدولهای اون برنامه رو به این یکی کپی کردم کل دکمه هاحذف کردم و چند دکمه جدید قرار دادم و با control wizard اعمالی رو براشون تعریف کردم از جمله باز کردن فرمهای دیگه اما اگه به حالت viwe می ری هیچکدوم از این اعمال رو انجام نمیده

ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه و بگه راه حل مشکل من چیه و باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

بازم برگشتم با یه سوال دیگه
    مگه هر فرم یه پهنا یا همون width نداره که در حالت design می تونیم اونو عوض کنیم اما من هرچی اندازه اش را تغییر میدم اصلا اعمال نمیشه و همون اندازه قبلی است .
    گزینه ای هم که می گفت فرم بتواند تغییر اندازه بدهد یا نه رو پیدا نکردم
    لطفا در این مورد هم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریک می گم
    چند سال پیش با اکسس(2003) یه برنامه کوچولو برای یه مغازه نوشتم که شامل تعداد زیادی فرم بود
    و روی هر فرم سه چهار تا دکمه(Button) بود و برای عملیات دکمه ها هم از control wizard استفاده کردم
    درست هم جواب داد و مشکلی هم نداشت

اما الان با اکسس(2007) یه بانک اطلاعاتی دیگه باز کرم و فرمها و جدولهای اون برنامه رو به این یکی کپی کردم کل دکمه هاحذف کردم و چند دکمه جدید قرار دادم و با control wizard اعمالی رو براشون تعریف کردم از جمله باز کردن فرمهای دیگه اما اگه به حالت viwe می ری هیچکدوم از این اعمال رو انجام نمیده

ممنون میشم اگه یکی کمکم کنه و بگه راه حل مشکل من چیه و باید چیکار کنم؟
    با سلام،
    براتون ممکنه یه دیتا بیس نمونه بذارید تا یه نگاهی بشه بهش انداخت؟

با سپاس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •