ab عزیز اقا دستت طلا شرمنده کردی
داداش این تنظیمات بدرد تی وی خودمون میخوره یا نه
راستی جریان این فیش ضد نویز چیه به فروشنده همین را بگم قربونت
ab عزیز اقا دستت طلا شرمنده کردی
داداش این تنظیمات بدرد تی وی خودمون میخوره یا نه
راستی جریان این فیش ضد نویز چیه به فروشنده همین را بگم قربونت
در واقع 32s310 پایین ترین مدل براویا هست که البته خودش دارای کیفیت نسبتا خوبی هست ولی پیشنهاد من klv-32v300 هست که نسبت به سری d حدود 300 تومن ارزونتر هست و دارای امکانات کافی هستش
سلام خسته نباشید
lcd .samsong بهتر هست یا xvision ؟ کدام یک Blu rey support میکنند؟
optical ورودی و خروجی و DTS که در مشخصات لوازم صوتی وتصویری نوشته میشه چی هست؟
سری s قدیمی ترین هست اما این 310 جدید امده....فقط v یه تولید رنگهای زنده داره نسبت به s ....پس شما میگین v رو بگیرم جناب mehr......????قیمتش و دارین؟
همین طور هم هست.قصد فقط یاری خلق خداست.![]()
خواهش میکنم.
من تلویزیون خودون رو از ماهواره میگیرم و خیلی کم از ورودی آنالوگش استفاده میکنم اونم فقط برای شبکه
استانی(حالا بماند که چرا شبکه زاهدان و شهر کرد و ایلام رو ماهواره هست ولی شبکه تبریز نیست)
این تنظیمات رو میتونی برای تی وی خودمون هم استفاده کنی به شرطی که Noise Reduction روی High باشه
و MPEG Noise Reduction رو Low باشه بهترین تصویر رو میده.بهدا هم میتونی از طریق AFT تنظیم کانال ها رو
دقیقتر انجام بدی
در مورد سیم هم بگم که سیم های ضد نویز دور سیمشون یه لایه یا همون شیلد دارن که از نویز تصویر خیلی
کم میکنه.به فروشنده بگی به احتمال 60 درصدمیدونه چیه
بین این دو برند سامسونگ بهتره.هر دوتاشون مدل های فول اچ دی دارن.
DTS هم مخفف Digital Theater Systems که برای برای سیستم های صوتی سه بعدی 5.1 یا حداکثر 8.1
به کار میره
جدیدترین تکنولوژی دی تی اس DTS-HD Master Audio هست که میتونه تا بیت ریت 24.5 Mbit/s رو ساپورت
کنه.
32V200 حدود 1.650 هست S هم 1.350
ولی سری S خیلی قدیمی هست.اگه میتونی سری دی بگیر.که نسبت به پولش امکاناتش خیلی بهتره.
سری V هم نسبت به S مزیت های زیادی داره که فقط تولید رنگ های زنده نیست.
سری V خودش خیلی خوبه حالا حالا ها میتونی ازش استفاده کنی.
من یکم تحقیق همینطوری و الکی کردم به نظرم رسید بهترین چیزی که میتونم با 2.250 بگیرم این باشه : ( قبلا پست داده بودم دو سه صفحه قبل ولی مثل اینکه کسی ندیدرزولوشن خیلی خوبی داره که به درد PC هم می خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی تیونر نداره که البته به درد من هم نمی خوره چون اصلا به دردم هم نمی خوره!!
در پست قبلی قیمت ها رو خدمت دوستان دادم و قیمت klv-32s310 حدود 1060000 تومن هستش و تنها تفاوتش live color creation هست که سری v داره . در ضمن قیمتهای بالا مال بهمن 86 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)