سلام
تشخیص نسخه Prototype از اصلی چگونه است؟
چاره چي هست؟
اين قيضيه رجيستر جدي هست؟
آيا اگر با گارانتي معتبر خريداري بشه باز هم احتمال قاچاق بودن هست؟
من خيلي طلبه ام اين گوشي رو بخرم؟!
اگر وضع خرابه برم بخرم؟؟؟
قضیه ریجستری یه حرف پا دار هواست
اگه یادت باشه زمانی هم که برداشته شد بعلت ناتوانی مخابرات در ثبت شماره ها ومعطل موندن مردم بود !!
الانم از این حرفا زیاد شنیده میشه ....
گوشی های گارانتی اصلی همه قانونی وارد شدند
فکر نمی کنم رجیستر از سر گرفته بشه چون همه دستگاهها و برنامه هاشو جمع کردند و از کار انداختند.دوباره اگر بخوان این کارو بکنن حسابی هزینه میبره.
منم کارم طول کشید نتونستم برم تهران اما اول هفته دیگه میرم.
اگر یادتون باشه ماه سپتامبر بود که نوکیا تعداد محدودی از نسخه ی آزمایشی این گوشی رو منتشر کرد(با قطعات پایینتر) که علی الظاهر تعدادی نیز وارد کشور شده بود
حالا سوال بنده اینه که چه جوری می شه فهمید که گوشی خریداری شده اصلیه یا همان نسخه ی آزمایشی؟
1.فیلم Spider Man 3 روی ورژن اصلی گوشیه.
2.باتری BL-6F چون ورژن های Prototype دارای باتری های BL-5F قدیمی بودند.
3.نرم افزار جدیدتر که اگر داخل Taskmanager بری باید همون اول بالای 93 مگ خالی داشته باشی.نسخه های Prototype حدود 80 مگ خالی داشتند.
سلام دوستان امروز یه n95 8gb دیدم راستش خیلی خوشم امد و بدجور وسوسه شدم خیلی قرص و شیک بنظرم امد و یکم باهاش ور رفتم و از صفحه ال سی دی خیلی حال کردم و حالا موندم گوشیم رد کنم بگیرم چون ان95 خودم باتری ضعیف و اسلاید لقی میزنه به نظر شما کار عاقلانه هست ؟؟؟گوشیم تقریبا 2ماه از دبی 620 گرفتم با رم 2گیگ اصلی ژاپنی الان چند میبرن؟؟؟
و واقعا 8 گیگ نیستند. 300 مگ کمتر هستند.1.فیلم Spider Man 3 روی ورژن اصلی گوشیه.
2.باتری BL-6F چون ورژن های Prototype دارای باتری های BL-5F قدیمی بودند.
3.نرم افزار جدیدتر که اگر داخل Taskmanager بری باید همون اول بالای 93 مگ خالی داشته باشی.نسخه های Prototype حدود 80 مگ خالی داشتند.
ممنون از راهنماییتون
بنده خریدم خبری هم از spider man نیست!!!!
مال 7 8 نفر هم خریدم بازم خبری نیست...
از دبی آوردم هم نداشت....... در کل شایعه میباشد.....
در ضمن ورژن داخل بازار دارای کیبورد عربی هستش و برای خاورمیانه ساخته شده و نسخه porototype هم نیست!
در حال حاضر 7.5 گیگ mp3 و 2 تا فیلم AVI روش ریختم و بعد از اینکه بخش گالری رو refresh کردم و مدتی حدود 20 دقیقه طول کشید بعد از اون بدون هیچ کندی در سیستم نرم افزاری فایل ها اجرا میشه!
Last edited by dontsee; 23-11-2007 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)