تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 272 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اين باخت تازه اول مشكلات چلسي هستش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

CHELSEA 0 - 2 MAN UT

خوزه بایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد برگرده

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.
    اگه این یارو بمونه من چلسی رو فراموش می کنم ولی نمیشه یکدفعه اینکارو کرد باید کم کم

تایید میشه به شدت

واقعا نمیدونم چی بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

موافقم من خوره میخوااااااااااااااااااااا اام

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بله دوستان و این است نتیجه تصمیم احمقانه یک مشت انسان بی شعور و کم خرد .

فکر کنم هر کسی که این بازی دیده باشه ( به غیر از خیابانی ) قبول داره چلسی نه فقط بد بازی کرد بلکه افتضاح بود و حتی نتونست یه موقعیت خطرناک هم روی دروازه منچستر ایجاد کنه حتما" بعضی ها میگن چلسی دو تا شوت سمت دروازه زد ! که خوب اینم حرفیه و به نظر من بی کارترین بازیکن بازی کسی نبود ون در سار دروازه بان منچستر .

نکته جالب دیگه حضور 90 دقیقه ای تال بن هیم صهیونیست تو بازی بود که خوب مشخص بود دلیل این کار چیه! بازی کنی نمی دونم چطوری سر از چلسی در اورده البته می شه حدس هایی زد که حتی اگه حسین کعبی رو از لستر سیتی می گرفتن بهتر از این یارو بود .

دیگه فعلا" چیزی به ذهنم نمی رسه!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من خیلی وقته این احساس و دارم حتی از خبرای که گذاشتم هم معلوم بود همشون مربوط به مورینیو بودن . باید ببینیم در آینده چی میشه ولی تیمی که مالکش یه احمق باشه و بخواد خواب هر شبشو فردا صبح عملی کنه همون بهتر که طرفدار نداشته باشه ! اگه بخواد به همین منوال ادامه بده دیگه چیزی از چلسی نمی مونه که بخوایم طرفدارش باشیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام.نماز و روزه هاتون قبول.براتون صبر عاجل تقاضامندم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

برای اولین بار در عمرم خوشحالم که چلسی باخت شاید یه کم احمقانه بیاد ولی من خوشحالم یه سری چیزها رو به مسئولین چلسی ثابت کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •