بیشتر دوربین ها تشخیص چهره دارن شما چهقدر مایه میخوای بزاری و اینکه میخوای جیبی یا اماتور یا اماتور حرفه ای یا حرفه ای میخوای برای چه کاری میخوای استفاده کنی
بیشتر دوربین ها تشخیص چهره دارن شما چهقدر مایه میخوای بزاری و اینکه میخوای جیبی یا اماتور یا اماتور حرفه ای یا حرفه ای میخوای برای چه کاری میخوای استفاده کنی
شرمنده اطلاعاتی ندارم اگه داشتم حتمآ بهتون ابلاغ میکنم
شما میتونید از نماینده های یا تعمیر کاران مجاز بپرسید البته اگر ادم های باهالی باشن و براشون مشتری مداری یه امتیاز باشه![]()
نظرتون راجع به سوني T300 چيه؟ به نظرجالبه ولي توي سايت هم زياد راجع بهش توضيح نداده، توي برند سوني كدوم دوربين رو پيشنهاد مي كنيد؟
دوربین سونی سایبرشات مدل DSC-T300 یک دوربین بسیار جمع و جور 10.1 مگاپیکسلی است که به صفحه نمایش 3.5 اینچی لمسی و لنز زوم اپتیکال کارل زایس 5 برابر مجهز میباشد. این دوربین طراحی و ساخت خوبی دارد و از دیگر ویژگیهای آن میتوان به پشتیبانی از HDTV، اتوفوکوس 9 نقطهای، ایزوی 80 تا 3200 و زوم دیجیتال 2 برابر اشاره کرد.
مشخصات كلي :
فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 10.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 3.5 اينچ - لنز 33-165 ميليمتر (بزرگنمايي 5 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 5برابر - بزرگنمايي ديجيتال 2برابر - محدوده ديافراگم F3.5 - F10 - سرعت شاتر 2000/1 تا 4/1ثانيه - حساسيت 3200 تا 80 -اتوماتیک و 8 حالت از پیش تنظیم شده تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes
دوربين سوني مدل سايبرشات DSC-T200 از سري دوربينهاي بسيار باريک و جمع وجوري سوني است که به حسگر 8.0 مگاپيکسلي، زوم اپتيکال 5 برابر Carl Zeiss و نمايشگر LCD در اندازه 3.5 اينچ مجهز ميباشد. لرزشگير و ايزوي بالا (ايزوي 3200) از ديگر امکانات اين دوربين هستند.
مشخصات كلي :
فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 8.2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 3.5 اينچ - لنز 35-175 ميليمتر (بزرگنمايي 5 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 5برابر - بزرگنمايي ديجيتال 10برابر - محدوده ديافراگم f/3.5 (wide) / f/4.4 (tele) - f/10.0 - سرعت شاتر 1000/1 تا 1 ثانيه - حساسيت 80 تا 3200 -7 حالت تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes
نه هيچ اصراري روي سوني بودنش ندارم، يه دوربيني مي خوام كه كيفيت تصاويرش عالي باشه در ضمن ازش كار حرفه اي هم نمي خوام.
سلام دوستان
من زیاد در زمینه دوربین های دیجیتالی اطلاعاتی ندارم
لطفا یکی فرق بین دوربین های کامپکت و حرفهای رو که هم قیمت هستند واسه من توضیح بده
مثلا اچ 9 سونی با دابلیو 200 سونی
که تقریبا تو یه محدوده هستند ولی اچ9 8 مگا پیکسلیه(اگه اشتباه نکرده باشم)و دابلیو 200
12 مگا پیکسلی
ممنون
ببیم وارد جزیات نمیشم ولی در کل این رو بدون که دوربین هرچه حرفهای تر باشه امکانات وتنظیمات بیشتری در اختبار یوزر ها قرار میدن و همین امکانات و تنظیمات هست که یاعث میشه عکسهای حرفه تر بگیرم
در ضمن دوربین کامپکت مثل w200 یک دوربین جیبی هست با یکسری امکانات محدود
در ضمن مگاپیکسل رو زیاد توجح بهش نکن چون فقظ به درد چاپ عکس در ابعاد بزرگتر میخوره
راستی ابعاد حسگر w200 بزرگتر هست که خودش 1 حسن هست ولی درکل h9 به خاطر امکانات وتنظیمات بیشتری داره و حرفه ای
تر هست بهتره به جدول لینک زیر توجه کن
اگر بازم سوال بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.لطفا نظرتون را راجع به دوربین Sony w300 بفرمایید من قصد خرید این دوربین را دارم و قبلا Canon A700 داشتم که اصلا راضی نیستم رنگهای خوبی تو عکسها نداره و روزهای آفتابی عکسها فوق العاده بد هستند.من قصدم اینه که دوربینی بخرم با امکانات خوب و تصاویر بسیار عالی که رنگهاش بسیار عالی و خوب باشند.اگر ممکن است در مقایسه با Sony H50 کدام بهتر است؟
Last edited by aghili2003; 17-07-2008 at 12:08.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)