سلام به همگی و میخواستم بدونم که ایا سایت رئال مادرید که در ایران است یا ir . چرا باز نمیشه شما خبر ندارید؟
سلام به همگی و میخواستم بدونم که ایا سایت رئال مادرید که در ایران است یا ir . چرا باز نمیشه شما خبر ندارید؟
برای من باز می شه
Realmadrid.ir
Real-Madrid.ir
بچها اینو داشته باشین:
<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Tahoma">به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، اتوبوس رئال مادرید چند بار توسط بمب گذاران مورد تهاجم قرار گرفت و در راه استادیو سنت میمس به آن حمله شد .
چند خبر واس عزیزان رئالی:
<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Tahoma">به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، رود نیستلروی که مسبب اصلی برد رئال برابر بیلبائو بود گفت : بیلبائو بسیار منظم بود . این بود که کار را سخت تر می کرد و این برد را نیز با ارزش تر نشان می داد . ما همه آماده ایم و برای بازی بعد سخت کار می کنیم .
سه شنبه 20/9/86 رئال مادرید - لاتزیو 23:10 مستقیم
به امید برد! میریم که داشته باشیم یه بازی زیبا رو!!! این روبن نمی خواد با بچه ها match شه؟ فکر کنید روبینیو از یه طرف روبن از اون طرف هی تکنیک بریزن!! من که جدیدا فقط بازی روبینیو رو نگاه می کنم! D:
ببخشید این پست من چرا اینطوری اومده من که درست نوشتم ای بابا حالا از این حرفها گذشته امشب یا باگریه میخوابم و یا با خنده حالا امیدوارم که باخنده باشه و راحت شما چی فکر می کنید؟
چه میکنه این رئال مادرید
رئال مادرید 2 - لاتزیو 0 تا دقیقه 30
گل اول:پاس از روبینیو و ضربه ی دیدنی و محکم از باپتیستا (12)
گل دوم:سانتر از روبینیو و ضربه ی سر زیبای رائول (15)
اینم ترکیب رئال:
کاسیاس-کاناوارو-پپه-راموس-مارسلو-دیارا-باپتیستا-اشنایدر-روبینیو-رائول-نیستلروی
رئالیهای عزیز سلام مبارک بادتان پیروزی شیرین رئال که تای الان 3 بر صفر جلو است و در نیمه دوم هم روبینهو بهترین بازیکن نیمه اول با اشنایدر که بازهم بسیار خوب بازی کرد تعویض شدند و بجای انها روبن و گوتی داخل شدند که خداییش تا حالا روبن خیلی قشنگ بازی کرده نه به اندازه روبینهو اما خوب بازی کرده و گوتی هم نسبتآ پاسهای زیبای میده و اینکه موفق و موید باشید.
سلام بازی 3 بر 1 شد ولی رئال دیگه فشار نیوورد ولی روبن که توی نیمه ی دوم اومد یه ضربه ی خوفناک زد که
اون دروازه بانه گرفت خیلی خوبم توپ رو گرفت ...
و اون گله هم تقصیر کسی نبود اگه قراره تقصیر رو گردن یه نفر بزاریم اون کسی چون مارسلو نبود چون جلو رفته بود
اون ها هم توی ضد حمله اونجا رو مورد هدف قرار دادند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)