اث میلان چه بازیکنانی رو خریده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و چه بازیکنانای از اث میلان رفتند؟؟؟؟؟؟؟؟
اث میلان چه بازیکنانی رو خریده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و چه بازیکنانای از اث میلان رفتند؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mobin_mcdc2000; 09-08-2008 at 17:21.
دیدا با کالاچ یه وجه تشابه دارن اینکه دوتاشون همیشه گند میزنن
هیشکدوم برا میلان دروازبون بشو نیستن..............
تا اونجایی که من خبر دارم
متئو فلامینی از ارسنال به اث میلان
رونالدینهو از بارسلونا به اث میلان
البرتو جیلاردینهو از اث میلان به فیورنتینا
میلان
مربى: آنچلوتى(مربى فصل گذشته)
ورود: فلامینى(هافبک آرسنال)، بوریلو(مهاجم-جنوا)، زامبروتا(مدافع- بارسلونا)، آبیاتى(دروازه بان- پایان قرارداد قرضى از آتلتیکو مادرید)، آنتونیونى(هافبک- امپولى)، آباته (هافبک- امپولى)، رونالدینیو(مهاجم- بارسلونا)، کارداچو(هافبک- ناسیونال مونته ویدیو) و ویودس(مهاجم دفنسور اسپورتینگ)
خروج: کافو(مدافع- پایان قرارداد)، رونالدو(مهاجم- پایان قرارداد)، سرجینیو(مدافع- پایان قرارداد)، گیلاردینو(مهاجم فیورنتینا)، دى جنارو(مهاجم جنوا)، اوبامیانگ(مهاجم- دیگیونه)، استورارى(دروازه بان- قرضى در فیورنتینا)، لگاتى(مدافع قرضى در موناکو)، آباته(هافبک تورینو)، گریمى(مدافع- اسپورتینگ لیسبون)، الیورا(مهاجم- رئال ساراگوسا)
شیوه بازى۱:-۲-۳-۴
تنک یو
دستت درد نکنه سنگ تموم گذاشتی
خواهش میکنم..
Mil 4 - 1 Juv
دیشب میلان 4 - 1 یوونتوس رو برد که تا حدودی ناکامی های چند وقت اخیرش رو جبران کنه..
بازی دیشب اولین بازیه لیگ ایتالیا بود یا ....... ؟؟؟؟؟
نه.. یه جورایی تدارکاتی بود..
اسم جامش رو درست خاطرم نیست.. ولی قبل از شروع لیگ، میلان و یووه این بازی رو انجام میدن.. فقط یه بازیه و اونم بین میلان و یووه هستش..
10 بار میلان برده و 8 بار یووه..
اسمش جام برلوسکونی بود که هر سال میلان با تیم های بزرگ انجام میده اما چند سالی هست که این بازی با یووه انجام میشه...![]()
میلان این فصل خیلی جذاب شده!
واقعا حیف که تو جام اروپا غایب هست مطمئنم این فصل میلان قهرمان هر دوجام ایتالیا میشه.
جلو یووه خیلی خوب بازی کرد من که لذت بردم از دیدن میلان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)