تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 46 از 2014 اولاول ... 3642434445464748495056961465461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اشکان تازه بادامکی گل زد داور خطا گرفت ولی تابلو بود که خطا نبود.
    تایید میشه

میثاقیان با این شیوه تکنیک به پرسپولیس فهموند چقدر از این تیم هراس داره چون داشتن 12 نفری دفاع میکردن و وقتی بازی تموم شد همین مونده بود میثاقیان از شدت خوشحالی سنگکپ کنه

تازه در مورد اون آفساید آخر بازی که برای راه آهن گرفته نشده بود ... درسته آفساید نبود ولی عمرا گل میشد

چون مهاجم راه آهن در حال حرکت نبود و منتظر بود تو بیاد زیر پاش تا حرکت کنه ولی مدافع پرسپولیس در حال

حرکت بود و اگرم آفسای نبود میتونست با یک تکل ساده توپو مهار کنه چون جلو تر از مهاجم راه آهن بود تازه

حالا اگرم میرفت جلو با واعظی در میافتاد که کمتر کسی میتونه تو تک به تک به واعظی گل بزه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم اون اشتباه توی نتیجه بازی تاثیری نداشت و به هر حال سایپا پیروز شد ولی اگه اون تک به تک رو کمک داور اشتباه نمیگرفت و راه آهن توی دقیقه 93 گل میزد پرسپولیس چطور میخواست جبران کنه
    درسته اون اشتباه تو نتیجه بازی تاثیر نداشت ولی تماشاچیهای استقلال از شدت ناراحتی سیگار حجازی

رو میکردن تو حلقومش در ضمن اگه استقلال بازی رو 2 - 2 میکرد چی ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض چشم حسودان کور بشه...

سلام دوستان...
    لازم دونستم که خدمت اون دوستان عزیزی که میان در این تایپیک در مورد بازی پرسپولیس اظهار نظر میکنن بگم که این تیم پرسپولیس با تمام وجود بازی کرد و تنها با بد شانسی و بازی ضد فوتبال تیم راه آهن تنها به کسب یک امتیاز رضایت داد...

در ضمن در صورتی که گل قابل قبول و بدون هیچ مشکل حسین بادامکی در اون دقایق ابتدایی مسابقه پذیرفته میشد اصلا شیوه بازی تفاوت پیدا میکرد و امکان نداشت که چنین موقعیتی برای تیم راه آهن بدست بیاید که بخواهد آفساید باشد یا نباشد...

در ضمن کسب نتیجه مساوی نشان از بازی ضعیف تیم پیروزی نمیده بلکه اگه کسی بازی رو دیده باشه متوجه میشه که چه فرصت های خوبی رو از دست دادن هر چند که اشتباه داور هم روز بد پرسپولیس رو تکمیل کرد...

من مخالف اون دوستی هستم که گفته بود بمباران انتقاد علیه قطبی آغاز خواهد شد ، چرا که در حال حاضر تیم پرسپولیس در صدر جدول قرار دارد و به تنهایی میتواند سر نوشت خود را رقم بزند و البته منتقدان باید بازی ضد فوتبال و وقت کشی بیش از اندازه تیم راه آهن را نیز در نظر بگیرند و حتی در این زمینه کاپیتان تیم راه آهن ( تار تار) اظهار داشت که در بازی فوتبال حرفه ای باید همچین کارهایی انجام شود و من نمیدونم که چرا اگه حرکت حرفه ای محسوب میشه برای اون جریمه و اخطار در نظر گرفته شده و اسم " ضد فوتبال" برای این فوتبال حرفه ای در نظر گرفته شده!!!!

تازه من معتقد هستم که این تساوی میتونه برای ما بسیار ارزشمند باشه چرا که اگر با یک شکست ناگهانی نوار پیروزی های ما قطع میشد ممکن بود که پیامد های بسیار خطرناکی رو در پی داشته باشه و شیرازه تیم پرسپولیس از هم بپاشه و با مشکلاتی از این قبیل مواجه شویم.

جالب اینجاست که بازیکنان و مربی تیم راه آهن اظهار داشت که ما برای برد آمده بودیم در حالی که از همان ابتدای نیمه دوم از روی حرکات دروازه بان و وقت کشی بیش از اندازه این تیم میشد پی به صحبت های بین دو نیمه آقای اکبر میثاقیان برد!!!

از دوستانی هم که در مورد بازی پرسپولیس و راه آهن قضاوت نا به جا میکنند خواهشمندم که اینقدر عجول نباشند!!! در هفته های آتی شاهد بازی تیم های دیگر با تیم راه آهن خواهیم بود و تماشا خواهیم کرد که همین افراد چگونه از بازی ضد فوتبال راه آهن گلایه خواهند کرد...

در ضمن دوستان استقلالی عزیز مشاهده کنند که تا آخرین دقایق تیم پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفته بود و هرگز بی احترامی به داور مسابقه یا شیوه بازی تیم پیروزی نداشت و این خود نمایانگر آن هست که چه بازی خوبی رو قرمز پوشان پایتخت به نمایش گذاشتند...

در ضمن جالبه بدونید که پرسپولیس بازی های متوالی بسیار زیادی هست که تن به شکست نداده.(از انتهای لیگ قبل تا کنون)

دوستان عزیز مطمئن باشید دیگر تیم ها به دنبال کسب عنوان نائب قهرمانی لیگ هستند تا به مسابقات آسیا راه پیدا کنند چرا که جام حذفی نیز برای تیم پرسپولیس میباشد مگر اینکه با بازی های ضد فوتبال و ... مواجه شویم.
    Last edited by FarzadSport; 17-09-2007 at 13:03.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام دوستان...
    لازم دونستم که خدمت اون دوستان عزیزی که میان در این تایپیک در مورد بازی پرسپولیس اظهار نظر میکنن بگم که این تیم پرسپولیس با تمام وجود بازی کرد و تنها با بد شانسی و بازی ضد فوتبال تیم راه آهن تنها به کسب یک امتیاز رضایت داد...

در ضمن در صورتی که گل قابل قبول و بدون هیچ مشکل حسین بادامکی در اون دقایق ابتدایی مسابقه پذیرفته میشد اصلا شیوه بازی تفاوت پیدا میکرد و امکان نداشت که چنین موقعیتی برای تیم راه آهن بدست بیاید که بخواهد آفساید باشد یا نباشد...

در ضمن کسب نتیجه مساوی نشان از بازی ضعیف تیم پیروزی نمیده بلکه اگه کسی بازی رو دیده باشه متوجه میشه که چه فرصت های خوبی رو از دست دادن هر چند که اشتباه داور هم روز بد پرسپولیس رو تکمیل کرد...

من مخالف اون دوستی هستم که گفته بود بمباران انتقاد علیه قطبی آغاز خواهد شد ، چرا که در حال حاضر تیم پرسپولیس در صدر جدول قرار دارد و به تنهایی میتواند سر نوشت خود را رقم بزند و البته منتقدان باید بازی ضد فوتبال و وقت کشی بیش از اندازه تیم راه آهن را نیز در نظر بگیرند و حتی در این زمینه کاپیتان تیم راه آهن ( تار تار) اظهار داشت که در بازی فوتبال حرفه ای باید همچین کارهایی انجام شود و من نمیدونم که چرا اگه حرکت حرفه ای محسوب میشه برای اون جریمه و اخطار در نظر گرفته شده و اسم " ضد فوتبال" برای این فوتبال حرفه ای در نظر گرفته شده!!!!

تازه من معتقد هستم که این تساوی میتونه برای ما بسیار ارزشمند باشه چرا که اگر با یک شکست ناگهانی نوار پیروزی های ما قطع میشد ممکن بود که پیامد های بسیار خطرناکی رو در پی داشته باشه و شیرازه تیم پرسپولیس از هم بپاشه و با مشکلاتی از این قبیل مواجه شویم.

جالب اینجاست که بازیکنان و مربی تیم راه آهن اظهار داشت که ما برای برد آمده بودیم در حالی که از همان ابتدای نیمه دوم از روی حرکات دروازه بان و وقت کشی بیش از اندازه این تیم میشد پی به صحبت های بین دو نیمه آقای اکبر میثاقیان برد!!!

از دوستانی هم که در مورد بازی پرسپولیس و راه آهن قضاوت نا به جا میکنند خواهشمندم که اینقدر عجول نباشند!!! در هفته های آتی شاهد بازی تیم های دیگر با تیم راه آهن خواهیم بود و تماشا خواهیم کرد که همین افراد چگونه از بازی ضد فوتبال راه آهن گلایه خواهند کرد...

در ضمن دوستان استقلالی عزیز مشاهده کنند که تا آخرین دقایق تیم پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفته بود و هرگز بی احترامی به داور مسابقه یا شیوه بازی تیم پیروزی نداشت و این خود نمایانگر آن هست که چه بازی خوبی رو قرمز پوشان پایتخت به نمایش گذاشتند...

در ضمن جالبه بدونید که پرسپولیس بازی های متوالی بسیار زیادی هست که تن به شکست نداده.(از انتهای لیگ قبل تا کنون)

دوستان عزیز مطمئن باشید دیگر تیم ها به دنبال کسب عنوان نائب قهرمانی لیگ هستند تا به مسابقات آسیا راه پیدا کنند چرا که جام حذفی نیز برای تیم پرسپولیس میباشد مگر اینکه با بازی های ضد فوتبال و ... مواجه شویم.
    d
    حرف حساب !!!
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان...

تایید شد .. کور بشه چشم حسود ( ته سیگار حجازی تو چشم حسود )

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا با رویاهاتون خوش باشید ما رفتیم ببخشید دیگه اینجا پست نمیدم ولی شما هم کری نخونید چون من روی اس اس خیلی تعصب دارم و دوباره سر و کلم پیدا میشه

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

1 بدرقه

آقا با رویاهاتون خوش باشید ما رفتیم ببخشید دیگه اینجا پست نمیدم ولی شما هم کری نخونید چون من روی اس اس خیلی تعصب دارم و دوباره سر و کلم پیدا میشه

دوست عزیز همیشه حرف حق تلخ بوده و فکر میکنم که شما هم از این جهت به این صحبت من گفتید رویا...

به هر حال در انتهای فصل مشخص خواهد شد که کدوم حرف حقیقت بوده و چه حرفی رویا

من خودم شخصا از خدا میخوام که پرسپولیس و استقلال با هم دیگه به جام باشگاه های آسیا راه پیدا کنند تا در شرایطی برابر تیم پیروزی برتری خودش رو به رخ بکشه و دیگر جای هیچ حرف و حدیثی رو برای رقیبان باقی نذازه...

پس شما هم تلاش خودتون رو ادامه بدید شاید به یه مقامی هر چند اندک نائل شدید...

امیدوارم که این صحبت های من باعث ایجاد کدورت نشده باشه...

در ضمن دوست عزیز شما هر چقدر هم که تعصب داشته باشید نباید رفاقت رو فدای تعصبتون کنید

در ضمن من شما رو با این پست بدرقه میکنم به تاپیک خودتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته من خودم یه پرسپولیسیم ولی باید قبول کنیم که راه اهن خوب بازی کرد به نظر من هم ضد فوتبال بازی نکرد

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

خدا بگم چکار کنه این مشتی اکبر رو که سالهاست شده سوهان روح مون .
    البته راه اهن هم همیشه گربه سیاه بوده و دیگه عادت کردیم .

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض سه بازیکن پرسپولیس آزمایش دوپینگ دادند

سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس امروز با حضور در کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال آزمایش استفاده از مواد نیروزا دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان بازی راه آهن - پرسپولیس از سوی کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال به حکم قرعه سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام آزمایش دوپینگ انتخاب شدند.

علیرضا واحدی نیکبخت، پژمان نوری و فرزاد آشوبی بازیکنانی بودند که امروز با حضور در کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال مورد آزمایش قرار گرفتند. این برای نخستین بار در فصل جاری است که بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس آزمایش دوپینگ می دهند.

خبرگزاری مهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •