سلام دوستان...
لازم دونستم که خدمت اون دوستان عزیزی که میان در این تایپیک در مورد بازی پرسپولیس اظهار نظر میکنن بگم که این تیم پرسپولیس با تمام وجود بازی کرد و تنها با بد شانسی و بازی ضد فوتبال تیم راه آهن تنها به کسب یک امتیاز رضایت داد...
در ضمن در صورتی که گل قابل قبول و بدون هیچ مشکل
حسین بادامکی در اون دقایق ابتدایی مسابقه پذیرفته میشد اصلا شیوه بازی تفاوت پیدا میکرد و امکان نداشت که چنین موقعیتی برای تیم راه آهن بدست بیاید که بخواهد آفساید باشد یا نباشد...
در ضمن کسب نتیجه مساوی نشان از بازی ضعیف تیم پیروزی نمیده بلکه اگه کسی بازی رو دیده باشه متوجه میشه که چه فرصت های خوبی رو از دست دادن هر چند که اشتباه داور هم روز بد پرسپولیس رو تکمیل کرد...
من مخالف اون دوستی هستم که گفته بود بمباران انتقاد علیه قطبی آغاز خواهد شد ، چرا که در حال حاضر تیم پرسپولیس در صدر جدول قرار دارد و به تنهایی میتواند سر نوشت خود را رقم بزند و البته منتقدان باید بازی ضد فوتبال و وقت کشی بیش از اندازه تیم راه آهن را نیز در نظر بگیرند و حتی در این زمینه کاپیتان تیم راه آهن ( تار تار) اظهار داشت که در بازی فوتبال حرفه ای باید همچین کارهایی انجام شود و من نمیدونم که چرا اگه حرکت حرفه ای محسوب میشه برای اون جریمه و اخطار در نظر گرفته شده و اسم
" ضد فوتبال" برای این فوتبال حرفه ای در نظر گرفته شده!!!!
تازه من معتقد هستم که این تساوی میتونه برای ما بسیار ارزشمند باشه چرا که اگر با یک شکست ناگهانی نوار پیروزی های ما قطع میشد ممکن بود که پیامد های بسیار خطرناکی رو در پی داشته باشه و شیرازه تیم پرسپولیس از هم بپاشه و با مشکلاتی از این قبیل مواجه شویم.
.gif)
جالب اینجاست که بازیکنان و مربی تیم راه آهن اظهار داشت که ما برای برد آمده بودیم در حالی که از همان ابتدای نیمه دوم از روی حرکات دروازه بان و وقت کشی بیش از اندازه این تیم میشد پی به صحبت های بین دو نیمه آقای اکبر میثاقیان برد!!!
از دوستانی هم که در مورد بازی پرسپولیس و راه آهن قضاوت نا به جا میکنند خواهشمندم که اینقدر عجول نباشند!!! در هفته های آتی شاهد بازی تیم های دیگر با تیم راه آهن خواهیم بود و تماشا خواهیم کرد که همین افراد چگونه از بازی ضد فوتبال راه آهن گلایه خواهند کرد...
.gif)
در ضمن دوستان استقلالی عزیز مشاهده کنند که تا آخرین دقایق تیم پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفته بود و هرگز بی احترامی به داور مسابقه یا شیوه بازی تیم پیروزی نداشت و این خود نمایانگر آن هست که چه بازی خوبی رو قرمز پوشان پایتخت به نمایش گذاشتند...
در ضمن جالبه بدونید که پرسپولیس بازی های متوالی بسیار زیادی هست که تن به شکست نداده.(از انتهای لیگ قبل تا کنون)
دوستان عزیز مطمئن باشید دیگر تیم ها به دنبال کسب عنوان نائب قهرمانی لیگ هستند تا به مسابقات آسیا راه پیدا کنند چرا که جام حذفی نیز برای تیم پرسپولیس میباشد مگر اینکه با بازی های ضد فوتبال و ... مواجه شویم..gif)