بچه ها روزنامه رو برام آورده ولی یکم صفحاتش ناجوره ، براتون اسکن کنم ؟
اگر اسمتون رو بگید من چک کنم فکر کنم سریعتر به نتیجه میرسید .
بچه ها روزنامه رو برام آورده ولی یکم صفحاتش ناجوره ، براتون اسکن کنم ؟
اگر اسمتون رو بگید من چک کنم فکر کنم سریعتر به نتیجه میرسید .
سلام خسته نباشيد
مي گفتند امسال آزاد تكميل ظرفيت نداره !
كي اعلام شد ؟
بايد ثبت نام ميكرديم ؟
من رشته ام معماريه از كجا بايد ديد كه پذيرفته شدم يا نه ؟
لينكي نداريد ؟
دوستان خبر ندارن کی کارت ورود به جلسه علمی کاربردی رو توزیع میکنن ؟
راستی اخرین بار زمان برگزاری 12 اسفند بود . تغییر که نکرده؟
یه سوال دیگه:
ازمون کاردانی به کارشناسی( که تا 8 ام فرصت ثبت نام داره ) تو بند 22 دفترچه (وهمچنین سایت سازمان) نوشته {موسسه محل اخذ مدرک فوق دیپلم} از اونجایی که من دانشگاه ازادی ام تو راهنمای اون (صفحه 22 دفترچه) نوشته برای سایر دانشگاه ها از کد 999 استفاده کنید و هچنین صفحه 28 گزینه ای با عنوان {مراکز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی } رو داره(کد 264)
حالا من برای {موسسه محل اخذ مدرک فوق دیپلم} باید {سایر موسسات} رو بزنم یا {مراکز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی } ؟
نه دوست عزیز
تا اونجایی که من میدونم کنکور علمی کاربردی دهم اسفند برگزار میشه, احتمالا کارت گیری هم هشتم و نهم هستش ولی پیک سنجشی که هفته دیگه میاد رو بگیر تا مطمئن بشی.
جا نمونی رفیق
پست 639 که سارینا جان زحمتش رو کشیدن در این صفحه پیدا کن :
از روی روزنامه عکس گرفتن و آپلود کردن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم قبول شده باشی w9 جان
Last edited by sina818; 22-02-2008 at 11:46.
فکر می کنم شما باید گزینه دوم یعنی مراکز وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی را بزنید
ممنون سینا جان از اینکه دوستمون را راهنمایی کردی ... ولی متاسفانه اون فایل فقط رشته کامپیوتره ... ولی یکی از دوستان تو انجمن کارشناسی یه چیزی نوشته بود که من نقل قول می کنم شاید بدرد این دوستمون بخوره :
با این شماره تماس بگیرید شاید بتونید از قبول شدنتون مطلع بشید ... شاد باشیدقابل توجه دوستان در انتظار تکمیل ظرفیت باید بگم .. نتیجه ی تکمیل ظرفیت اومده ...........................در روزنامه فرهیختگان 30/11/86
دنبال روزنامه نباشید که گیر نمی یاد
با شماره 2251077-0151 دانشگاه ازاد واحد ساری تماس بگیرید تا بفهمید که قبول شدید یا...
راستی باید بگم قبول شده ها 7/12/86 و8 /12/86 باید ثبت نام کنند
نوشته شده توسط sarina_sh & sina818 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان خوبم متشکرم
سینا جان درست میگی کنکور علمی کاربردی دهم اسفنده . من با یه چیز دیگه قاطی کردم
Last edited by sinasignal; 23-02-2008 at 00:14.
ramin-ahmadi جان سلام
میگم توی اون روزنامه ننوشته برای ثبت نام چه مدارکی لازمه ببریم؟
سلام
چند روز نيومدم ماشالله تاپيک خوب پيشرفت کرده
از سارينا و دعاي بسيار بسيار موثرش خيلي خيلي ممنونم
اين هفته امتحانه
ديگه آخرين سعي هاتونو بکنين
منمم متاسفانه هنوز مشکلم حل نشده و اميدوارم زودتر حل شه تا بيام و 24 ساعته اينجا باشم
راستي چرا توضيع کارت تو سايت سنجش نيست؟؟
مگه نگفتن 4 اسفند ميزارن تو سايت؟؟
انشالا روز قبل از امتحان نکات ایمنی را میام بهتون میگمراستی دکتر سعید جان شمام مگه می خوای امتحان بدی ؟
راستی سینا جان فکر کنم دیگه بیخیال علمی کاربردی شده باشی ... چیکار می کنی امتحان میدی جمعه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)