سلام
امین جان جواب ما رو ندادی؛ که چطوری زیرنویس Garfield رو درست کنیم؟
من حتی Media Player Classic رو هم نصب کردم ولی با این برنامه هم نشون نمیده!
لطف کن کاملا راهنمایی کن
ممنون
سلام
امین جان جواب ما رو ندادی؛ که چطوری زیرنویس Garfield رو درست کنیم؟
من حتی Media Player Classic رو هم نصب کردم ولی با این برنامه هم نشون نمیده!
لطف کن کاملا راهنمایی کن
ممنون
سلام آقا امین.من تازه اینجا رو پیدا کردم وباید بگم که کار خیلی جالبی کردی.اما بعضی از زیرنویس ها که توی سایتهای دیگه قرار داده میشن اشتباه هستند که شما هم عینا همون اشتباه رو برمیداری می ذاری اینجا.اینه که اگه قبل از این کار بتونید درستی زیرنویس رو چک کنید خیلی بهتره.زحمتی هم نداره کافیه زیرنویس انگلیسی رو بگیرین و خط اولش رو با خط اول زیرنویس فارسی مقایسه کنین
فعلا من این دوتا مورد رو دیدم.زیرنویسی که به اسم (psycho(1960 گذاشتین هیچ ربطی به اون فیلم نداره.زیرنویس فیلم The Pirate_1948 هم در واقع مال دزدان دریای کارایب 3 هست
دوست عزیز اگه در نشان دادن زیرنویس و یا هماهنگ کردن اون مشکلی دارید می تونید به اینجا
و اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید و اگه مشکلتون حل نشد همونجا سوال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز علاوه از این که این کار خیلی زمانبر و سخته اصلا امکان نداره که برای اینهمه زیرنویس انجامش داد در ضمن شاید اون زیرنویس با فیلم شما هماهنگ نیست و با فیلمهای دیگه هماهنگه بعلت اختلاف در fsp و .... که اونم با راهنمایی هایی که تو انجمن هست و تو پست قبلی به یک دوست دیگه هم لینک دادم می تونید هماهنگش کنید
دوست عزیز لینک دوم رو دقیقا به همین خاطر گفتم
موفق باشی
ok آقا امین. زیر نویس انگلیسیش رو پیدا کردم. انشااله خودم یدونه کاملش رو تحویلتون میدم.
حالا ناقصیش به کنار. اصلا ترجمه خیلی هاش درست نیست!
حق با شماست . من هم با تمام ذوق, فیلم روانی(Psycho) را آماده زیر نویس کردم اما دیدم زیرنویس متعلق به فیلم زخمهای مسیح است .
(البته این دلیل نمیشه که ما زحمات عزیز را نادیده بگیریم .)
حالا اگه کسی درستش را داره به ما هم بده که این فیلم آلفرد هیتچکاک یکی از بهترین فیلمهاشه . من توی دو نسخه دی وی دی دارمش و در به در دنبال زیر نویسش میگردم.
The 40 Year Old Virgin چرا همه جا فـيلتره؟ مگه فيلمش خيلي ناجوره؟
دلیلش اینه که کلمه Virgin توسط مخابرات فیلتره
ربطی به خود فیلم نداره![]()
سلام سلام
تو صفحات پیش گفتم
روی فلش سبز رنگ direct vobsub تو system tray کلیک رایت کنید
و از اووونجا مجددا زیرنویس رو انتخاب کنید
سعی میکنم امشب روش کار کنم تا مشکلش رفع بشه
سلام
درسته
متاسفانه مشکل زیاد وجود داره
اما با همچین حجمی رو نمیشه چک کرد
نه وقتش هست و نه توانش
فقط باید با توجه به گزارش کاربران زیرنویس های مورد دار رو پیدا کرد
اووون 2 زیرنویس رو هم به زودی حذف میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)