منسوخ که اگه اونجوری معنی کنی 4400 mx هم تو بازار هست! منظور من برای گیم و کار های حرفه ای هست.
منسوخ که اگه اونجوری معنی کنی 4400 mx هم تو بازار هست! منظور من برای گیم و کار های حرفه ای هست.
دوستان لطفا چند بازی مشابه mgs 2,3 (از نظر گرافیک و داستان) برای ps2 و pc معرفی کنید.![]()
اگه بازی مشابه سری Metal Gear Solid بخواهی سری بازیهای Splinter Cell رو بهت پیشنهاد میکنم:
Tom Clancy's Splinter Cell (2003)
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow (2004)
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory (2005)
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent (2006
![]()
![]()
![]()
به جز اینایی که هوس عزیز گفتند برای PC این هم هست : Cold War .دوستان لطفا چند بازی مشابه mgs 2,3 (از نظر گرافیک و داستان) برای ps2 و pc معرفی کنید.
البته جذابیتش به این سری Splinter Cell نمیرسه .....
ممنون دوستان...من تعریف splinter cell رو خیلی شنیده بودم، بهمین خاطر جدیدترین بازیشو برای ps2 خریدم (double agent) ، اما گرافیکش پایینه و اصلا با mgs قابله مقایسه نیست!!![]()
واقعا از این حرف های جالب بود .......ممنون دوستان...من تعریف splinter cell رو خیلی شنیده بودم، بهمین خاطر جدیدترین بازیشو برای ps2 خریدم (double agent) ، اما گرافیکش پایینه و اصلا با mgs قابله مقایسه نیست!!
عزیزم ممکنه روی PS2 گرافیک خوبی نداشته باشه ولی من که روی PC بازی میکنم ( با گرافیک 8600GT ) خیلی عالیه گرافیکش .
شما رو PC اجرا کن. پشیمونت نمیکنه! من حالا هم شماره اولی ودومی رو دوباره بازی میکنم... هنوزم که هنوزه معتاد کنندست.
Last edited by havas_1980; 20-01-2008 at 00:45.
منم همینو میگم .شما رو Pc اجرا کن. پشیمونت نمیکنه! من حالا هم شماره اولی ودومی رو دوباره بازی میکنم... هنوزم که هنوزه معتاد کنندست.
یکی از دلایل اعتیادش ، آزاد بودن خودته ! یعنی میتونی به هر روشی که دوست داری دشمنانت رو از بین ببری .
مثلا من یه مرحله رو به 10 صورت مختلف رفتم D:
منم گفتم رو ps2 کیفیتش نسبت به mgs پایینه که واقعا همینطوره!شما رو PC اجرا کن. پشیمونت نمیکنه! من حالا هم شماره اولی ودومی رو دوباره بازی میکنم... هنوزم که هنوزه معتاد کنندست
فعلا که سیستم سوخته..ایشالا هر وقت راه افتاد روی pc اجرا میکنم..
دیگه بازی مشابه mgs برای ps2 نداریم؟
Last edited by DANIAL_2000; 20-01-2008 at 02:21.
دوست عزیز خوب باید هم باشه !منم گفتم رو ps2 کیفیتش نسبت به mgs پایینه که واقعا همینطوره!
فعلا که سیستم سوخته..ایشالا هر وقت راه افتاد روی pc اجرا میکنم..
دیگه بازی مشابه mgs برای ps2 نداریم؟
چون mgs تک کنسولیه .
ولی Splinter Cell برای 3 کنسول اومده !
PC , X360 , PS2 . خوب یکمی کارشون سخت تره دیگه .
در مورد بازی دیگه که نه . نیومده . چون هیچکس جرات رقابت با این 2 بازی رو نداره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)