آقا ممنون![]()
بالاخره یکی پیدا شد جواب منو بده
آقا ممنون![]()
بالاخره یکی پیدا شد جواب منو بده
سلام دوستان
من میخواستم فریمور گوشی خودمو که z550i هستشو از R6BA033 به R6CA009 تغییر بدم ولی تا حالا به هیچ موفقیتی دست پیدا نکردم(مشکل این گوشی هاست دیگه) میخواستم از دوستان کمک بگیرم چون آموزشی هم که در صفحه اول این تاپیک بود در رپیدشر پاک شده(مثل همیشه لعنت به این رپید شر) حالا اگه کسی اون آموزش رو داره آپلود کنه ببینم موقعیت چه جوریاست
دوستان اگه کمکی از دستشون بر میاد خواهشا دریغ نکنن ممنون
سلام ..........................
خواهشا لینک fs .w800 r1bd001 EMEA1 red 49 ,وmine EU را بزارید...................................... ............
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------گر جگر عشق نداری سفر شیر مرو
این main:
این هم FS:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE][/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]
ضمنا هر دوشون لینک مستقیم هستن با دانلود منیجر دانلودشون کن چون هجمشون یکم زیاده.
Last edited by D E V I L; 14-02-2008 at 12:20.
با عرض پوزش اصلاح شد .![]()
[quote=D E V I L;2099025]این main:
این هم FS:
این بهترینه چون من gfx & elf pack میخوام نصب کنم[/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]
ضمنا هر دوشون لینک مستقیم هستن با دانلود منیجر دانلودشون کن چون هجمشون یکم زیاده.
Elfpack فقط برای این فرمیور از w800 نوشته شده.Gfx هم براش هست.در کل بهترینه.
اگه من بخوام فریمور گوشی خودمو که k 750 هست رو عوض کنم باید چیکار کنم؟از R1DB001 به فریمور مشهور R1CA021
سلام یکی میتونه یه توضیح کلی راجع به Firmware بده یا یه لینک معرفی کنه تا من مطالعه کنم ؟
آیا این تغییر Firmware گوشی همون کاریه که بیرون با عنوان فلش گوشی انجام میدن؟
فریمور حکم سیستم عامل رو برای گوشی داره.
تغییر فریمورهم همون فلش هست که بیرون تنجام میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)