تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 46 از 285 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام.
    من اولین باره میام تو این تاپیک(یعنی دومین باره،ولی دفعه قبل کسی جوابمو نداد.)
    اول از همه می خواستم بپرسم که کتابای گاج(واسه دین و زندگی)که می گین،واسه هر سال جداس؟؟؟(یعنی واسه پیش یه کتابه،واسه سوم یه کتاب)یا اینکه هر چند سال رو با هم دارن؟؟؟(آخه من اصلا گاج نگرفتم!!!)
    ولی می خوام بگیرم(آخه من پیش رو غیر حضوری گرفتم،از یه سری از عمومی ها می ترسم)
    بعدشم اینکه نمی دونم چه درسائی داریم که بخوام گاجشونو بگیرم.(آخه هنوز بهمون کتاب ندادن)
    کسی هس اینجا که پیشه هنر بخونه؟؟؟
    ممنون می شم اگه یه راهنمائی بکنید.
    Last edited by zoghal.akhte; 04-10-2007 at 11:59.

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

سلام
    چند تا سوال داشتم.
    1.تست زدن در امسال واجبه یا مستحب؟
    2.چه جوری باید درس خوند که در امتحان نهایی بشه ترکوند؟
    سلام یوسف خان!!!
    1- واجب به دلیل اینکه 1-هنوز کنکور سهم مهمی در وروود به دانشگاه داره 2- گرایش طراحان به سوی سال های پایه رفته و نمیشه تو تست نزنی و بگی سال بعد تست میزنم باید درس رو خوب یاد بگیری بعد سفت وسخت تست هم بزنی بعد تازه ازمون هم بدی!!!
    و در کنارش باید تشریحی هم کار کنی ( تست وتشریحی کنار هم سخت به نظر میرسه ولی منظورمن تستهای پایه= دوم وسوم است که زیاد سخت نیست وباهاش اشنایی وتازه درسش رو یاد گرفتی در مدرسه امتحان میدی میای خونه رو حالتهای مختلفی که از اوون سوال طرح کردن رو درکنکور بررسی وتحلیل میکنی)
    ولی حواست باشه وقتی دیدی در سر امتحان حوصله حل نداری ومثلا خازن ها رو می خوای تستی بپیچونی بره.. دیگه باید تست رو کم کنی خصوصا در5 ماه مونده به امتحان نهایی که متاسفانه باید بهت خبر بدم از همین سالی که گذشت 1یا2 درس رو سخت سوال میدن پس برای شما در 5 ماه مونده به امتحان نهایی خیلی با جدیت باید امتحان تشریحی بدی ومیتونی ازامتحانات نهایی سال پیش استفاده کنی با جدیت کتاب ها رو یه بار تا جایی که خوندی قبل عید یه بار هم تو عید تشریحی کار کن وبه پاسخ نامه های امتحان نهایی همون بارم بندی سوالات خوب دقت کن که طراح چی میخواد تو تو برگه بنویسی پس الان باید خوب بخونی وتست بزنی یه کم جلوتر خوب بخونی وتشریحی وتشریحی کار کنی تا امتحان نهایی رد شه بعد تا دلت میخواد تست بزن وخیالت راحته قبلنا یه کم تست پایه رو کار کردی وباید دوره کنی!!!!
    واما امتحان نهایی !!! اصلا نگران حاشیه ها نباش باید خوب درسها رو بخونی وبعد البته اشراف کامل به سوالات امتحان نهایی حداقل 4 سال قبل ونحوه بارم بندیش پیدا کنی و سر جلسه هم هول نشی !!! البته این تا مال پارسال بود با توجه به تاثیر بیشتر امتحان نهایی در وروود به دانشگاه شما باید تسلط وارامش رو داشته باسی که هیچ خودت رو برای امتحانی سخت نیز اماده کنی مثل اینکه فیزیک سال قبل اشک بچه ها رو دراورده پس امسال احتمالش کمه سخت باشه ولی ممکنه حسابان امسال خودشو نشون بده به هر حال تا میتونی از الان رو این 5تا اختصاصی بیشتر کن تا حتی اگه یه جا تو هر کدام اذیت شدی با بقیه جبران کنی و دیگر اینکه یاید عمومی ها رو هم خوب بدی که کمکت کنه..به این ترتیب میتونی خوب امتحان بدی وترکوندنش دیگه به اینه که تو ازالان تا اون موقع چقدر رو درسها کهر کردی اگر دیدی تست داره اذیت میکنه کمش کن برای شما که امتحان نهایی درصد بالایی رو به خودش اختصاص داده حتما تشریحی مهمتره ولی نباید قطع بشه!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

سلام.
    من اولین باره میام تو این تاپیک(یعنی دومین باره،ولی دفعه قبل کسی جوابمو نداد.)
    اول از همه می خواستم بپرسم که کتابای گاج(واسه دین و زندگی)که می گین،واسه هر سال جداس؟؟؟(یعنی واسه پیش یه کتابه،واسه سوم یه کتاب)یا اینکه هر چند سال رو با هم دارن؟؟؟(آخه من اصلا گاج نگرفتم!!!)
    ولی می خوام بگیرم(آخه من پیش رو غیر حضوری گرفتم،از یه سری از عمومی ها می ترسم)
    بعدشم اینکه نمی دونم چه درسائی داریم که بخوام گاجشونو بگیرم.(آخه هنوز بهمون کتاب ندادن)
    کسی هس اینجا که پیشه هنر بخونه؟؟؟
    ممنون می شم اگه یه راهنمائی بکنید.
    سلام باید اون که جامع هستش رو بگیری کتابای دینی درسی رو هم میتونی نگیری وهمون کتاب گاججامع (3سال باهم)دینی رو بگیر شک نکن کافیه ومی تونی همه جا استفاده کنی حتی امتحان پایای پیش 2
    از عمومی ها هم برای شما عربی معمولا سخت طرح میشه (نمیدونم چرا) ولی باید خیلی خوب بخونی عمومی ها رو ولی برای عربی و تاحدی زبان یه معلم تست خوب به خصوص عربی لازمه ها.. خودت میخوای بمونی با این عربی چی کار کنی؟!
    راجع عمومی من چند تاپست دادم که کمکت میکنه همین اطرافه!!!
    در ریاضی شک نکن باید کلاس بری چون مهمه وکمکت میکنه!!!! اگه هنر بودم خوب بهتر میتونستم کمکت کنم!!

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خسته نباشید

اینکه میگن سهم معدل درکنکور افزایش پیدا کرده یعنی منظور کنکور سراسری هست یا شامل کنکور دانشگاه آزاد هم میشه؟ معدل چه سالی مد نظر هست یا چه سالهایی؟هرچنکه من دیگه دانش آموز نیستم ودرسم تمام شده حتما باید معدل دیپلم رو وارد کنم؟ درسته؟
    مورد بعدی عکسهایی که دوست خوبم amiramirian از حذفیات گذاشتن نوشته مربوط به آزمون سال 1386 هست خب برای کنکور 1387 حذفیات اعلام نشده ؟

بعد از آزمونهای موجود کدوم بهتره آزمون خود سازمان سنجش،گزینه دو،قلم چی....کدومش خوبه چرا؟

ممنونم و امیدوارم موفق باشید

Last edited by aria irani; 04-10-2007 at 18:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام باید اون که جامع هستش رو بگیری کتابای دینی درسی رو هم میتونی نگیری وهمون کتاب گاججامع (3سال باهم)دینی رو بگیر شک نکن کافیه ومی تونی همه جا استفاده کنی حتی امتحان پایای پیش 2
    از عمومی ها هم برای شما عربی معمولا سخت طرح میشه (نمیدونم چرا) ولی باید خیلی خوب بخونی عمومی ها رو ولی برای عربی و تاحدی زبان یه معلم تست خوب به خصوص عربی لازمه ها.. خودت میخوای بمونی با این عربی چی کار کنی؟!
    راجع عمومی من چند تاپست دادم که کمکت میکنه همین اطرافه!!!
    در ریاضی شک نکن باید کلاس بری چون مهمه وکمکت میکنه!!!! اگه هنر بودم خوب بهتر میتونستم کمکت کنم!!
    سلام.
    ممنون که جوابمو دادی.
    برای عربی و زبان معلم گرفتیم،یعنی تو یه موسسه ی تخصصی رشته ی خودمون کلاس می ریم،که معلمای خوبی دارن.
    مشکلم الان اینه که نمی دونم درسایه عمومی پیشه ما چیان؟؟؟
    همونطوری که تو پست قبلیم گفتم غیر حضوری می خوام برم که هنوز ثبت ناممون نکردن،می گن آخرای مهر.
    واسه همین کتابم ندارم.
    به خاطر همین واسه اینکه عقب نیوفتم،هم اینکه بیشتر کار کنم گفتم کتابای گاج رو بگیرم،اما نمی دونم عمومی ها چیان.
    اگه کمکم کنین ممنون می شم.
    یعنی واقعا هیشکی رشتش هنر نیس؟

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم.
    1.تست زدن در امسال واجبه یا مستحب؟
    2.چه جوری باید درس خوند که در امتحان نهایی بشه ترکوند؟
    با اینکه معدلم تو نهایی بد نشد.-19.26
    ولی با معدل مخالفم
    چرا ؟ خوب معلومه دیگه معدل در یک کلمه یعنی خرخونی

هیچ وقتم دو نفر رو از طریق معدل مقایسه نکردم
    ولی شما به هر حال چون تاثیر داره باید معدلت خوب بشه
    من خودم بهش شخصه فقط کتابو خوندم (هیچ کدوم از امتحان های نهایی های سال قبل رو حل نکردم)
    بعید میدونم حسابانو سخت بگیرن (حتی اگه من سوالای نهایی امسالو طرح میکردم سخت تر طرح میکردم)
    ولی خوب هنوز زوده که به نهایی فکر کنی ولی نترس بهش میرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام.
    یه سوال دارم.
    اینکه می گن کنکور معدلیه،معدل هر 3ساله یا فقط معدل کتبی ترم دوم؟؟؟
    آخه یه عده می گن هر 3ساله،یه سری هم می گن کتبی ترم دوم،من گیج شدم.
    آخرش کدومه؟؟؟
    بعدشم یعنی واقعا اینجا هیشکی نیس که رشتش هنر باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

با اینکه معدلم تو نهایی بد نشد.-19.26
    ولی با معدل مخالفم
    چرا ؟ خوب معلومه دیگه معدل در یک کلمه یعنی خرخونی

هیچ وقتم دو نفر رو از طریق معدل مقایسه نکردم
    ولی شما به هر حال چون تاثیر داره باید معدلت خوب بشه
    من خودم بهش شخصه فقط کتابو خوندم (هیچ کدوم از امتحان های نهایی های سال قبل رو حل نکردم)
    بعید میدونم حسابانو سخت بگیرن (حتی اگه من سوالای نهایی امسالو طرح میکردم سخت تر طرح میکردم)
    ولی خوب هنوز زوده که به نهایی فکر کنی ولی نترس بهش میرسی
    سهیل خان ما رو گرفتی!!! معدلت بد نشد؟؟!!! خیلی خوبه زود باش بگو فیزیک چند شدی؟؟ اگه بالای 17 یا 16 باشه ... بعد کنکور اگه رتبت زیر 1000 نشه یه جا قرار می ذاری بیاییم خفن بز نیمت!!!

حالا فقط کتاب حسابان وفیزیک و خوندی و رفتی معدل کتبی شما 19.26 شد؟؟؟ بگو به خودت عجب ردیفم !!
    یه کی می گفت ای وای چقدر زود دیر میشود ما میگفتیم ای داد چقدر دیر زود میشود !!!

راستی هنوزم با کاظم میچرخی خوبه ببین دوست من درسته قلم چی استاد های توانایی داره که می تونن

سوالاتی طرح کنن که همه بوق که هیچی شیپور بزنن!!! ولی این کارو نمیکنه چرا؟چون داره برای عموم سوال

طرح میکنه ونمیتونه کاریش کنه ولی گزینه 2 درسته جامعه اماریش کمه ولی سوالاش رو هم اسان نمیکنه

چرا؟ چون طرف مقابلش رو میشناسه!!! وکلا هر کدوم تعریف ومخاطب خاص خودشو دارن

حالا من حرفمم اینه که شما یه خورده از تعصبت رو قلم چی کم کن بعد اصلا نرو گزینه 2 ثبت نام کن
    12تا ازمون همین پارسال ویروبگیر البته با پاسخش بعد بــــــــــخــــــــــــو ن!!! ضرر نمیکنی به همین سادگی!

بعد هم بیا بگو با چه روشی تست میزنی؟؟ یعنی با عمومی اختصاصی رو میاری بالا یا برعکس یا اینکه با

عمومی و فیزیک ریاضی رو جبران میکنی یا ریاضیت عالیه یا اصلا روش نداری؟؟ البته زوده و به مرور میفهمی با کدوم درس شروع کنی که بهتر نتیجه بگیری یا دیر تر خسته شی.

سلام دوستان عزیز خسته نباشید

اینکه میگن سهم معدل درکنکور افزایش پیدا کرده یعنی منظور کنکور سراسری هست یا شامل کنکور دانشگاه آزاد هم میشه؟ معدل چه سالی مد نظر هست یا چه سالهایی؟هرچنکه من دیگه دانش آموز نیستم ودرسم تمام شده حتما باید معدل دیپلم رو وارد کنم؟ درسته؟
    مورد بعدی عکسهایی که دوست خوبم amiramirian از حذفیات گذاشتن نوشته مربوط به آزمون سال 1386 هست خب برای کنکور 1387 حذفیات اعلام نشده ؟

بعد از آزمونهای موجود کدوم بهتره آزمون خود سازمان سنجش،گزینه دو،قلم چی....کدومش خوبه چرا؟

ممنونم و امیدوارم موفق باشید

سهمیه معدل مربوط به سراسری است و ربطی به دکتر جاسبی ودانشگاش نداره ... بسیجی فعال داره...

خدمتت عرض کنم که اول تاثیر مثبت داشت بعدش15% الن هم بیشتر شده یعنی اینکه معدل کتبی نهایی تاثیر بیشتری در وروود به دانشگاه ها وموسسات عالی داره ومال سال سوم است نه بیشتر !!! اصلا همین که میگن کتبی یعنی برخی درس ها است. نه مثلا تاریخ در رشته ریاضی . بله معدل که وارد میکنی ببین معدل کل است یا کتبی نهایی در پرونده شما یه کارنامه است که لیست نمرات رسمی پایانی 3 سال نوشته شده که در منتهی الیه گوشه سمت چپش نوشته معدل کتبی نهایی معدل کل هم که جاش معلومه همین برگه برای ثبت نام در دانشگاه هم لازمه!!! حذفیات هم نمیدونم چرا شما ها گیر دادین به این حذفیات فکر میکنین دلشون مییاد بیشتر از پارسال حذف کنن تو پیک سنجش باید همیشه بزنه(زمان ما این طوربود!!!)
    چه رشته ای هستی؟؟ وضع درسی؟؟ گزینه های اول قلم چی و سنجش مرحله ای

سلام.
    ممنون که جوابمو دادی.
    برای عربی و زبان معلم گرفتیم،یعنی تو یه موسسه ی تخصصی رشته ی خودمون کلاس می ریم،که معلمای خوبی دارن.
    مشکلم الان اینه که نمی دونم درسایه عمومی پیشه ما چیان؟؟؟
    همونطوری که تو پست قبلیم گفتم غیر حضوری می خوام برم که هنوز ثبت ناممون نکردن،می گن آخرای مهر.
    واسه همین کتابم ندارم.
    به خاطر همین واسه اینکه عقب نیوفتم،هم اینکه بیشتر کار کنم گفتم کتابای گاج رو بگیرم،اما نمی دونم عمومی ها چیان.
    اگه کمکم کنین ممنون می شم.
    یعنی واقعا هیشکی رشتش هنر نیس؟
    خواهش!!! این که عالیه تو همین فکر بودم که بری به موسسه ی تخصصی رشتتون که خودت میری!!!
    بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ کتاب ها رو که راحت میتونی گیر بیاری چی؟؟؟ عمومی ها برای رشته هنر که معلومه مثل بقیه رشته ها عمومییه دیکه: ادبیات 25 تا عربی 25 تا دین وزندگی25تا زبان25تا همین
    اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! اگه ریاضی رو ردیف کنی با عربی ودرسهای اختصاصی خودت که من نمیشناسم میتونی موفق شی ولی از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! هنوز دیر نشده ولی چقدر دیر زود میشود!!!

سلام.
    یه سوال دارم.
    اینکه می گن کنکور معدلیه،معدل هر 3ساله یا فقط معدل کتبی ترم دوم؟؟؟
    آخه یه عده می گن هر 3ساله،یه سری هم می گن کتبی ترم دوم،من گیج شدم.
    آخرش کدومه؟؟؟
    بعدشم یعنی واقعا اینجا هیشکی نیس که رشتش هنر باشه؟؟؟
    سال سوم معدل کتبی نهایی یعنی اون امتحاناتی که میرین سر جلسه ویه جایه دیگه و... وبه اسم امتحانات نهایی پایان سال هم معروف هستن... 3 سال دیگه کدومه؟؟؟ معدل پیش دانشگاهی در کنکور علی رغم شایعات مطلقا تاثیر نداره!!! کلاس داره!!! راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

خواهش!!! این که عالیه تو همین فکر بودم که بری به موسسه ی تخصصی رشتتون که خودت میری!!!
    بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ کتاب ها رو که راحت میتونی گیر بیاری چی؟؟؟ عمومی ها برای رشته هنر که معلومه مثل بقیه رشته ها عمومییه دیکه: ادبیات 25 تا عربی 25 تا دین وزندگی25تا زبان25تا همین
    اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! اگه ریاضی رو ردیف کنی با عربی ودرسهای اختصاصی خودت که من نمیشناسم میتونی موفق شی ولی از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! هنوز دیر نشده ولی چقدر دیر زود میشود!!!
    سال سوم معدل کتبی نهایی یعنی اون امتحاناتی که میرین سر جلسه ویه جایه دیگه و... وبه اسم امتحانات نهایی پایان سال هم معروف هستن... 3 سال دیگه کدومه؟؟؟ معدل پیش دانشگاهی در کنکور علی رغم شایعات مطلقا تاثیر نداره!!! کلاس داره!!! راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟
    سلام
    بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ منظورت اینه اسم موسسه رو بگم؟؟؟اسمه موسسه نگاره هست،که فقط واسه کنکور هنر (به طور تخصصی)کار می کنن.
    اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! من مازندران هستم!!!
    اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! ممنون می شم اگه اون پست رو دوباره بنویسی(یا نقل قول بشه)،آخه من زیاد نمیام پای کامپیوتر،اگه هم بیام یه سر به همین تاپیک می زنم و پستایه آخرشو می خونم،وقته اینکه بخوام همه ی صفحات رو ببینم ندارم.اگه اینکار رو بکنید ممنون می شم
    از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! چشم.حتما
    راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟ بله درسته.امتحان دادم.بد نبود.معدله کتبی من 19/23 شد
    بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

سلام
    بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ منظورت اینه اسم موسسه رو بگم؟؟؟اسمه موسسه نگاره هست،که فقط واسه کنکور هنر (به طور تخصصی)کار می کنن.
    اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! من مازندران هستم!!!
    اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! ممنون می شم اگه اون پست رو دوباره بنویسی(یا نقل قول بشه)،آخه من زیاد نمیام پای کامپیوتر،اگه هم بیام یه سر به همین تاپیک می زنم و پستایه آخرشو می خونم،وقته اینکه بخوام همه ی صفحات رو ببینم ندارم.اگه اینکار رو بکنید ممنون می شم
    از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! چشم.حتما
    راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟ بله درسته.امتحان دادم.بد نبود.معدله کتبی من 19/23 شد
    بازم ممنون.
    سلام نه اخه تو پست قبلیت شک کردم که بالاخره موسسه تخصصی میری یا نه؟؟که همین خوبه

این پست ما تو تاپیک کتاب های گاج بود ... الان رفته به خاطرات انجمن!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای عمومی ها کمکت میکنه!!! منظورت از 19/23 23/19 دیگه معدلت که خیلی خوبه نمی دونم که چرا

بچه های این جا تو معدل ما رو سورپرایز میکنن !!! بعدم الان صفحه 71 خوب؟؟ یعنی درس به شما امان نمیده از67 به این ور و یه نگاه بندازی؟؟ بد جوری حرف ما رو جدی گرفتی یا!!!
    بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •