آقایون این ویندوز VL که لینک مستقیم ش رو دانلود کردم هیچی نبودا! یعنی 6 تا لینک بود که دانلود کردم ولی وقتی اکسترکت کردم شده 100 مگ بوت هم نمیشه روی سی دی رایتش کردم...
آقایون این ویندوز VL که لینک مستقیم ش رو دانلود کردم هیچی نبودا! یعنی 6 تا لینک بود که دانلود کردم ولی وقتی اکسترکت کردم شده 100 مگ بوت هم نمیشه روی سی دی رایتش کردم...
Microsoft هم دیگهــ شورشو در اورده!! همه فایلها پاکــ شدن!!
کسی خواستـــ دانلود کنهــ این پستــ رو ببینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم طبق این عمل بکنی :
وگرنه منتظر باش تا کسی که لینکهاش رو مستقیم کرده بیاد و جوابت رو بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این صفحه که چیزی نداره من بهش عمل کنم.
6 تا پارته که وقتی اکسترکت میشه حجمش 100 مگابایت هست.
Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.D ecember.2010.Corporate-BIE
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated December 2010 Corporate-BIE | 568 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من دنبال یه ویندوز xp 2008 sp3 lite edition میگردم کاملا کم حجم شده هست و برای سیستم های ضعیف کاربرد خیلی داره
همه لینک های تو نت از این ویندوز پاک شدن کسی لینک سالمشو داره ممنون میشم بذارین برا دانلود
Windows XP Pro SP2 64-Bit 2010
Windows XP Pro SP3 Automated Install [January 2011] | 431 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من این ویندوز رو میخوام اگه لطف کنین ممنون میشم
Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition December 2010
نسخه 32 و 64 بیتی هردو رو بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)