تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 97 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش در مورد گیاه بگونیا که داشتم و داره خشک میشه سوالی و پرسیدم کارهایی که گفتین انجام دادم ولی حالا دیگه تقریبا هیچ برگی روش نمونده و برگهاش هم که نرم و حالت سوخته داشت من چیدم ولی بعد از چند روز سر ساقه حالت شل و سوخته مانند میگیره، لطفا من و راهنمایی کنید چون گل دلخواهم داره خشک میشه چی کار کنم ، الان دیگه هیچ برگی نداره ، چی کار کنم دوباره برگ و گل بده؟
    در ضمن چندین برگ داده ولی اونا هم بزرگ نشده به همون صورت مچاله میشن و میریزن
    ممنون
    Last edited by vida_sh51; 30-08-2010 at 15:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Simaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا هیچ کس اینجا نیست که جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟ قبلنا من خیلی زود جواب سوالامو می گرفتم .... خواهش می کنم یکی راهنمایی کنه ......

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوست عزیز ای کاش از جایی که این گیاها رو خرید کرده بودین اسم فارسی گیاه رو لا اقل می پرسیدین اگر اسم گیاه رو بدونین با مراجعه به اینترنت کلی اطلاعات در ارتباط با نگهداری و راه حل مشکلات احتمالی می تونین بدست بیارین.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهمترین مشکل منم اسمشونه .... اونا رو از باغ گل محلاتی خریدم ... اونجا معمولا اسم گلا رو درست میگن ... ولی نمیدونم ایندفه چی شده .... مثلا همون گلی رو که برگ سبز داره با خالهای شیری رنگ رو بهم گفتن اسمش "گل سنگ" است ولی با سرچ این اسم تو اینترنت به هیچی نرسیدم .... واسه همین اینجا سوالم رو مطرح کردم ....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه سوال دارم...
    گیاهی مثل حسن یوسف عمریه؟! یا امکان داره بعد از یه مدتی آروم آروم پژمرده بشه؟!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

گیاه حسن یوسف گیاهی علفی و دائمی ست اما اگر بیرون از منزل و در بوران زمستان قرار بگیره از بین می ره. سریع الرشد ، آبدوست و گرما پسند و نور پسند بودن از ویژگی های اون هست.

7. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

در مورد بگونیا چند نوع داریم.سعی کنید آب روی برگ هاش نریزه که باعث سوختگی برگ می شه.

و اما حسن یوسف که می تونی توی فصل سرما اون رو توی گلدان بکاری و بعد از دوره ی سرما باز اون رو منتقل کنی به باغچه.

کنار لاله عباسی نکارید چون رقابتشون زیاد می شه

9. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من چند تا سوال دارم ..
    1- کسی میدونه اسم این گیاه چیه ؟ و طرز نگهداریش چه جوریه؟

هفته ای 2 بار آبش می دم و پشت پنجره شمالی گذاشتمش ... مدتیه برگای جدیدش کاملا سبز شدن و اون لکه های سفید و قشنگ رو ندارن و یه کمی هم به سمت داخل جمع شدن ... عکس برگای جدیدش رو هم گذاشتم .. نمی دونم مشکلش چیه .. میشه کمکم کنید ..

ه نظرم مياد گلت هيپوستس hypoestes باشه . به اين عكسا نگاره كن به نظر من كه گل تو هم مثل اوناست .

لينك عكسا رو ميزارم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برگهاي خشكيده و لوله شده نمودار خشكي و بي ابيه و گرماي محيط . هيپوستس گياهي هستش كه رطويت بالايي ميخواد . نحوه نگهداريشو ميتوني اينجا نگاه كني .

11. 2 کاربر از golrokh_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

این دو تا گیاه رو هم میشه اسمشون و طرز نگهداریشون رو بگین .....
    این رو وقتی خریده بودم فروشنده گفت که از خانواده کاکتوسا باید باشه ... خیلی سرحال و پر بود ... ولی وقتی مجبور شدم جاشو عوض کنم یه عالمه از برگاش ریخت ....

و گیاه زیر رو هم اسمشو نمیدونم .. وقتی خریده بودمش تمام برگاش بنفش بود و خیلی قشنگ ... خیلی سریع شروع کرد به پاجوش زدن و یه عالمه جونه جدید از خاک در اومدن ... ولی بعدش شاخه های اصلی خشک شدن و کاملا از بین رفتن ... الان فقط همون جوونه ها موندن و البته رنگشون سبزه ... با اینکه نورش خیلی خوبه و پشت پنجره شمالیه ولی رنگ برگاش هنوزم کاملا سبزه ... چی کارش کنم ؟

گياه اولت از خانواده كراسولاسه هستش . شايد Crasulla argentea باشه .تقريبا مثل ايناست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يكي از اين شاخه ها رو جوانه انتهاييشو قطع كن تا جوانه هاي جانبيش فعال بشن و شاخه زايي كنن و ساقه اصلي از اين لختي و برهنگي در بياد . جاي پر نور ميژسنده . توي جاي تاريك برگها ميريزن و ساقه باريك و بلند ميشه .

گياه دومت هم شبيه به خيلي از گلهاي ديگست . اگر بتوني يه نمايي از روبرو بگيري كه ساقش هم معلوم باشه شايد بتونم كمكت كنم .

13. 2 کاربر از golrokh_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گلرخ جان ممنونم، به نظرم اسمشون همینا باشه که میگی، عکسا که خیلی شبیه هستن ,
    چه سایتهای جالبی معرفی کردین، و البته وب لاگ خودتون هم بسیار قشنگ و کاربردیه...

--فکر کنم دفعه پیش هم که سوال داشتم شما راهنماییم کرده بودین، بازم تشکر میکنم از اینکه وقت می ذارین و راهنمایی میکنین--

در مورد این گیاه آخر که گفتین عکسی از روبرو بگیرم که ساقه هاش هم معلوم باشه ، چشم عکسشو می ذارم،
    این گیاه رو وقتی خریدم 3 تا ساقه داشت و برگاش همه بنفش بودن ، بعد از یه مدت (حدود 2 ماه) برگاش از پایین شروع به خشک شدن کرد، اول سر برگا و بعد هم تمام برگ، گفتم حتما آبیاریش باید بیشتر باشه ، چند هفته بعد پایین ساقه ها پر شد از جوونه هایی که از خاک در می اومدن ، حدود 10 تا یی شدن، ولی خشک شدن برگای اون ساقه های قبلی ادامه داشت و بعد از حدود 1 ماه ساقه ها کاملا خشک شدن که وقتی خمشون کردم کاملا شکستن، الان جوونه ها حدود 15 سانتیمتر هستن و از دم خاک پر برگ هستن ، البته رنگشون سبزه و فقط یه خط بنفش خیلی نازک و کمرنگ دور برگا هست ....رنگش شاید مال نور باشه ، با اینکه پشت پنجره شمالی گذاشتمش و خیلی پر نوره ...
    ولی هنوز علت اون خشک شدن رو نمیدونم ...

15. این کاربر از Simaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •