چیش چجوره ؟ فلش خوبیه !!!
چیش چجوره ؟ فلش خوبیه !!!
یعنی ارزش پولی که دادم داره یا نه؟
خوب ببین محصولات سونی همیشه طرفداران خودشون رو دارند ... و جزو گرانترین فلش ها هستند
فلش های مقاومی هستند هرچند سرعت نسبتا زیادی ندارند
8 گیگ حدود 50 هزار تومانه که به نظرم 46 میدادی OCZ میخریدی بجای micro-vault بهتر بود
سلام
موقعی که فایل بیش از 1.88 گیگ کپی میکنم
خطای
write-protect میده
چه کار کنم
8 گیگه ولی تا 2 گیگ بیش تر نمیتو.نم روش کپی کنم
اگه تا 2 گيگ بيشتر روش كپي نميشه فلشت مشكل داره و ببرش گارانتي تا برات تعويضش كنن اشكال از حافظش هست
دوستان با چه نرم افزاری فلش مموری رو bootbale کنیم ؟!!!
یعنی میخوام first boot در استارت سیستم فلش مموری باشه
ظاهرا برنامه خاصی میخواد
چون وقتی محتویات فایل image بوت رو از یه cd بوت داخل فلش مموری extract کردم بوت نشد
من یه مموری 4 گیگ کینگستون دارم که بعد از دو بار که برنامه زدم روش دیگه فرمت نمیشه!!چیکارش کنم؟
چه پيغامي ميده يه عكس بگير قرار بده
بعد با نرم افزار فرمتش كن نه با خود ويندوز
بحث نرم افزاريشو نميدونم ولي مادربوردت هم بايد توانايي بوت كردن فلش مموري رو داشته باشه كه اونو بايد از تو بايوس نگاه كني ببيني جواب ميده يا نه
ممنون من حقیقتش این رو خریده بودم که اومدم سئوال گرفتم با این حساب که تو شهرستان هستم زیاد هم گرون نخریدم با گارانتی آواژنگ هم هست!
به محضی که از جعبه بیرون آوردم 6گیگ اطلاعات ریختم روش و جابجا کردم سرعتش زیاد هم بد نیست! اما روی سیستم من که 5 سال پیش بسته شد زیاد طول کشید تقریبا یکساعت و نیم طول کشید تا بریزه رو پی سی!
یک نکته دیگه اینکه این مموری خیلی داغ می کنه اولش ترسیدم اما الان تقریبا مطمئنم چیز سگ جون و محکمی هست
دوستان اگر دنبال مموری با حافظه بالا و ارزون قیمت هستند کینگ ماکس انتخاب خوبیه تا سال 2011 هم گارانتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)