الان یواش یواش داره انتخاب ها محدود میشه
پس تا اینجا بهتره که من PCi بگیرم و چون شهر ما هنوز تلویزیون دیجیتال راه نیفتاده همون آنالوگ رو می گیرم و خرید کارت کپچر زیر 200 تومن توصیه نمیشه و مستقیما میرم رو انتخاب لیدتک
مثل اینکه کارتای لیدتک به چند دسته تقسیم میشن :
-=- یه دسته با px شروع میشه و PCI_ Express هستش
-=- یک سری PVR هستن
=- یه سری هم با TV شروع میشن و کارشون هم که مشخصه
بعنوان سوالای آخرم :
-=- تفاوت کارتای PCI_ Express با نوع PCI چقدره ؟
-=- اونطور که تو عکسای این کارتا دیدم چیپ TV کارتای سری TV از کارتای سری PVR یا DV بزرگتره ، ایا این به معنی گیرندگی و شفافیت بیشتر تصویر TV تو این سری هست ؟
-=- ظاهرا تفاوت سری PVR و سری TV در توانایی سری اول برای کپچر سخت افزاری هست ، درسته ؟
دوست عزیز به جرات بگم من جواب بعضی از سوال های شما رو دقیق نیمدونم اما تا حدودی مشخصات کارتها رو خوندم و یه چیزهایی متوجه شدم.کم دانشی من رو به بزرگی خودتون ببخشید.:43:
اون موقعی که من کارت خریدم فقط مدل TV expert موجود بازار بود و تازه هم وارد شده بود
اما الان خیلی گسترده تر شده . خود سایت Leadtek حدود 70 ، 80 محصول TV داره اما گلچینی از اونها رو آواژنگ وارد کرده.gif)
در مورد تفاوت سرعت باس های مختلف از این جدول و سایت منبع اون کمک بگیرید.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل Express ها حداقل 40 درصد سریعتر از PCI ها هستند.
شاید بزرگ بودن چیپست دلیل بر کارایی بهتر اون باشه اما به نظر من منطقی نیست.gif)
من توی مدل های leadtek که نگاه کردم فقط مدل PVR بود که کپچر سخت افزاری MPEG2 داشت.
مدل های PX-PVR هم کپپچرش سخت افزاریه اما تنها تفاوت اونها در نوع چیپست هاشونه .
من بیشتر مدل DTV1000t رو مناسب دیدم
چون هم دیجیتاله هم آنالوگ اما متاسفانه کپچر سخت افزاری برای اون ذکر نشده.gif)
تنها گزینه ای که هم پر سرعت باشه و هم کپچر سخت افزاری داشته باشه مدل PX-PVR 2200 هستش.
اما در مورد گیرندگی باید به این نکته توجه داشته باشید که گیرندگی این کارتها نسبت به نوع آنتنی که ازش استفاده میکنید تعین میشه. چون اکثر اونها Tuner های مشابه (با اندکی اختلاف) دارند و هرچه آنتن شما در موقعیت بهتری باشه تصویر شفاف تر دریافت میشه.
تفاوت عمده کارتها در چیپ های اونهاست که این کارت از 2 چیپ 10 بیت Conexant 885+23417 استفاده میکنه!
خیلی از کارت ها که 8 بیت هستند و کارتهای خوب 10 بیت فقط از 885 و یا 88x استفاده میکنند. به نظر من 2 چیپ بودن این کارت خیلی به کارایی و کیفیت اون اضافه میکنه.gif)
باز هم تصمیم با شماست.gif)
موفق باشید
یا علی