تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 46 از 358 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پرونده هایی در وبم قرار دادم
    که شایدم در اینترنت باشن ولی همینا رو اجازه دارم
    در مورد یوفو یاب هم فعلآ هیچ چی
    منظورتون چیزاییه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته ؟ ... (که توی پروفایلتون بود) ... اونا که اغلب گزارش خبری بودن که قبلا در منابع دیگه موجود بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

سلام به نظر میرسه که خیلی از دوستان به موجودات فرا زمینی توجه دارند به هر حال که من هم این قسمت رو دوست دارم
    ولی باید در مورد etها انتقادی کنم از نطر من فرضیه قرار گرفتن etها در زمین اشتباهه حالا خودتون فکر کنید آیا میشه در قعر زمین زندگی کرد. اگه در سیاره ای دیگه باشه مورد قبول واقع میشه چون به قول آیت الله فلسفی آسمان از هفت طبقه درست شده که در هر طبقه سیاره ای مانند زمین و موجوداتی مانند زمین در حال زندگی کردن هستن که نه ما از آنها خبر داریم و نه آنها آز ما خبر دارند.
    با تشکر fox
    این رو امام علی فرمودند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به نظر میرسه که خیلی از دوستان به موجودات فرا زمینی توجه دارند به هر حال که من هم این قسمت رو دوست دارم
    ولی باید در مورد etها انتقادی کنم از نطر من فرضیه قرار گرفتن etها در زمین اشتباهه حالا خودتون فکر کنید آیا میشه در قعر زمین زندگی کرد. اگه در سیاره ای دیگه باشه مورد قبول واقع میشه چون به قول آیت الله فلسفی آسمان از هفت طبقه درست شده که در هر طبقه سیاره ای مانند زمین و موجوداتی مانند زمین در حال زندگی کردن هستن که نه ما از آنها خبر داریم و نه آنها آز ما خبر دارند.
    با تشکر fox
    ببینید ما در چند سال پیش تصمیم گرفتیم که این چیزا رو وارد این موضوعات نکنیم
    که آیت اله و...چی گفتن
    وگرنه حضرت علی و امام صادق خیلی چیزا گفتن
    منظورتون چیزاییه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته ؟ ... (که توی پروفایلتون بود) ... اونا که اغلب گزارش خبری بودن که قبلا در منابع دیگه موجود بود ...
    برید سومین قسمت
    معتبرترین گزارش هست
    بدشم شما انتظار دارید من تویه چند قسمت همه چیز رو بزارم
    وقتشو ندارم
    باید تایپ بشه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برید سومین قسمت
    معتبرترین گزارش هست
    بعدشم شما انتظار دارید من تویه چند قسمت همه چیز رو بزارم
    وقتشو ندارم
    باید تایپ بشه
    در مورد وقت نداشتن و تایپ و گذاشتن "همه چیزا" : جسارتاً ، شما که تا الان چیزی از اون تحقیقاتون نذاشتید، ولو یک مطلب ... این صفحات هم که همه نقل نعل به نعل منابع خبری موجوده ...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد وقت نداشتن و تایپ و گذاشتن "همه چیزا" : جسارتاً ، شما که تا الان چیزی از اون تحقیقاتون نذاشتید، ولو یک مطلب ... این صفحات هم که همه نقل نعل به نعل منابع خبری موجوده ...
    درسته ولی قبول کنید که مقدمه لازمه
    دوستان برید و گزارش رو بخونید که شاید برخی از سوالات شما رو پاسخ بده
    این متن مربوط به گروه من است
    Last edited by saiiddz; 08-04-2009 at 16:41.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان فقط میخواستم اینو اضافه کنم که گزارش
    یکی از دیدگاه ها در این باره هست که من تقریبآ قبولش ندارم
    امروزم احتمالآ طرز کار بعضی از یوفو ها رو براتون میزارم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    دوستان دلیل اینکه چرا دولت ها فاش نمی کنند این موضوع رو میتونید اینجا ببینید و اینکه من به این موضوع اعتقادی ندارم چون دولتها هنوز این تکنولوژی رو بدست نیاوردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو نظریه در مورد یوفوها رو میتونید اینجا ببینید و اینکه اگه وقت کنم طرز کار یوفوهارو میزارم
    کد:
    کد:

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برادران گرامي......اونايي كه ميگن اعتقادي نداريم كافيه فقط يكم فكر كنن
    در كل جهان هستي چندين ميليارد كهكشان وجود داره و تو هر كدوم هم تعداد نامعلومي سياره وجود داره ..ممكنه تو هر كدوم از اين كهكشان ها 3 يا 4 يا10 تا شايد 100 تا اصلا شايد چند مليون سياره وجود داشته باشه پس بنابراين بيشتر از چند ميليارد سياره وجود داره و طبيعتا در اين كهكشان ها خورشيد(منبع نور حيات بخش) هم وجود داره..............حتما اينو ميدونيد كه دليل وجود حيات بر روي كره ي زمين...فاصله ايه كه با خورشيد داره....يعني نه فاصلش زياده كه سرد باشه و نه كمه كه گرم باشه..............حالا با خودتون فكر كنين و ببينين كه اين محاله كه توي اين چندين ميليارد كهكشان چند تا كره با امكان زندگي وجود داشته باشه؟
    قدرت خدارو ببين حال كن

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

پستهای دینی پاک شدند ...

موفق باشید

10. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

برادران گرامي......اونايي كه ميگن اعتقادي نداريم كافيه فقط يكم فكر كنن
    در كل جهان هستي چندين ميليارد كهكشان وجود داره و تو هر كدوم هم تعداد نامعلومي سياره وجود داره ..ممكنه تو هر كدوم از اين كهكشان ها 3 يا 4 يا10 تا شايد 100 تا اصلا شايد چند مليون سياره وجود داشته باشه پس بنابراين بيشتر از چند ميليارد سياره وجود داره و طبيعتا در اين كهكشان ها خورشيد(منبع نور حيات بخش) هم وجود داره..............حتما اينو ميدونيد كه دليل وجود حيات بر روي كره ي زمين...فاصله ايه كه با خورشيد داره....يعني نه فاصلش زياده كه سرد باشه و نه كمه كه گرم باشه..............حالا با خودتون فكر كنين و ببينين كه اين محاله كه توي اين چندين ميليارد كهكشان چند تا كره با امكان زندگي وجود داشته باشه؟
    قدرت خدارو ببين حال كن
    سلام
    بار ها این جمله رو گفتن دوستان
    بحث وجود موجودات غیر زمینی از طرف اکثر دانشمندان پذیرفته است. احتمال وجود حیات در دیگر سیارات کیهان بسیار محتمل فرض میشه. طرح هایی مثل جستجوی موجودات هوشمند فضایی (ستی) نمونه ای از طرح هایی که دانشمندان در جستجوی جدی حیات به اون عمل کردن. معادله دریک یه تحلیل کاملا علمی برای رسیدن به یک مقدار عدید از تعداد بیگانگانه.
    اما
    بحث ظروف پرنده فرق داره. بحث دروغ فرق داره. بحث گزارش هایی غلط از طرف ناظرین بدون دانش مناسب و مرتبط فرق داره. (مثل خلبانانی که با سیاره زهره میجنگند و فضانوردانی که زباله های فضایی رو با جنازه موجودات فضایی اشتباه میگیرن و یا زیست شناسانی که وارد حیطه دانش نجوم میشن)
    نکته اینجاست که مغلطه ای به وجود اومده و یک عده با مجموعه ای از توهم توطئه، ترس تکنولوژی، شهرت طلبی و خصوصا نا آگاهی از ویژه گی های تحقیق علمی بشقاب های پرنده رو با امکان وجود موجود بیگانه اشتباه میگیرن و جالب تر از اون اینکه منکرین واقعی بودن بشقاب ها رو منکر وجود زیست فرا زمینی معرفی میکنن.
    پیشنهاد میدم کلیه دوستان کتاب علم و نابخردی از انتشارات فیزیک رو مطالعه بفرمایند. من قبلا کتاب مبارزه با علم ، معمای بشقاب پرنده رو خوندم

12. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •