منظورتون چیزاییه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته ؟ ... (که توی پروفایلتون بود) ... اونا که اغلب گزارش خبری بودن که قبلا در منابع دیگه موجود بود ...![]()
منظورتون چیزاییه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته ؟ ... (که توی پروفایلتون بود) ... اونا که اغلب گزارش خبری بودن که قبلا در منابع دیگه موجود بود ...![]()
این رو امام علی فرمودند
ببینید ما در چند سال پیش تصمیم گرفتیم که این چیزا رو وارد این موضوعات نکنیم
که آیت اله و...چی گفتن
وگرنه حضرت علی و امام صادق خیلی چیزا گفتن
برید سومین قسمت
معتبرترین گزارش هست
بدشم شما انتظار دارید من تویه چند قسمت همه چیز رو بزارم
وقتشو ندارم
باید تایپ بشه
در مورد وقت نداشتن و تایپ و گذاشتن "همه چیزا" : جسارتاً ، شما که تا الان چیزی از اون تحقیقاتون نذاشتید، ولو یک مطلب ... این صفحات هم که همه نقل نعل به نعل منابع خبری موجوده ...
درسته ولی قبول کنید که مقدمه لازمه
دوستان برید و گزارش رو بخونید که شاید برخی از سوالات شما رو پاسخ بده
این متن مربوط به گروه من است
Last edited by saiiddz; 08-04-2009 at 16:41.
دوستان فقط میخواستم اینو اضافه کنم که گزارش
یکی از دیدگاه ها در این باره هست که من تقریبآ قبولش ندارم
امروزم احتمالآ طرز کار بعضی از یوفو ها رو براتون میزارم
با سلام
دوستان دلیل اینکه چرا دولت ها فاش نمی کنند این موضوع رو میتونید اینجا ببینید و اینکه من به این موضوع اعتقادی ندارم چون دولتها هنوز این تکنولوژی رو بدست نیاوردن
دو نظریه در مورد یوفوها رو میتونید اینجا ببینید و اینکه اگه وقت کنم طرز کار یوفوهارو میزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادران گرامي......اونايي كه ميگن اعتقادي نداريم كافيه فقط يكم فكر كنن
در كل جهان هستي چندين ميليارد كهكشان وجود داره و تو هر كدوم هم تعداد نامعلومي سياره وجود داره ..ممكنه تو هر كدوم از اين كهكشان ها 3 يا 4 يا10 تا شايد 100 تا اصلا شايد چند مليون سياره وجود داشته باشه پس بنابراين بيشتر از چند ميليارد سياره وجود داره و طبيعتا در اين كهكشان ها خورشيد(منبع نور حيات بخش) هم وجود داره..............حتما اينو ميدونيد كه دليل وجود حيات بر روي كره ي زمين...فاصله ايه كه با خورشيد داره....يعني نه فاصلش زياده كه سرد باشه و نه كمه كه گرم باشه..............حالا با خودتون فكر كنين و ببينين كه اين محاله كه توي اين چندين ميليارد كهكشان چند تا كره با امكان زندگي وجود داشته باشه؟
قدرت خدارو ببين حال كن![]()
سلام
پستهای دینی پاک شدند ...
موفق باشید![]()
سلام
بار ها این جمله رو گفتن دوستان
بحث وجود موجودات غیر زمینی از طرف اکثر دانشمندان پذیرفته است. احتمال وجود حیات در دیگر سیارات کیهان بسیار محتمل فرض میشه. طرح هایی مثل جستجوی موجودات هوشمند فضایی (ستی) نمونه ای از طرح هایی که دانشمندان در جستجوی جدی حیات به اون عمل کردن. معادله دریک یه تحلیل کاملا علمی برای رسیدن به یک مقدار عدید از تعداد بیگانگانه.
اما
بحث ظروف پرنده فرق داره. بحث دروغ فرق داره. بحث گزارش هایی غلط از طرف ناظرین بدون دانش مناسب و مرتبط فرق داره. (مثل خلبانانی که با سیاره زهره میجنگند و فضانوردانی که زباله های فضایی رو با جنازه موجودات فضایی اشتباه میگیرن و یا زیست شناسانی که وارد حیطه دانش نجوم میشن)
نکته اینجاست که مغلطه ای به وجود اومده و یک عده با مجموعه ای از توهم توطئه، ترس تکنولوژی، شهرت طلبی و خصوصا نا آگاهی از ویژه گی های تحقیق علمی بشقاب های پرنده رو با امکان وجود موجود بیگانه اشتباه میگیرن و جالب تر از اون اینکه منکرین واقعی بودن بشقاب ها رو منکر وجود زیست فرا زمینی معرفی میکنن.
پیشنهاد میدم کلیه دوستان کتاب علم و نابخردی از انتشارات فیزیک رو مطالعه بفرمایند. من قبلا کتاب مبارزه با علم ، معمای بشقاب پرنده رو خوندم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)