ساسان جان چرا ناز میکنی دیگه.زود باش تاپیکو استیکی مستیکی کن تا ما هم کمی کلاس بزاریم.یعنی این گوشی از ان73 موزیکال کمتره!!؟؟؟؟؟
ساسان جان چرا ناز میکنی دیگه.زود باش تاپیکو استیکی مستیکی کن تا ما هم کمی کلاس بزاریم.یعنی این گوشی از ان73 موزیکال کمتره!!؟؟؟؟؟
چراغ قوه نبود ؟؟؟؟؟؟
آقا من واجب لازمش دارم !
کشتی مارو با این چراغ قوبه!!!!!1000 تومن بده همین الان برات یه چراغ قوووبه ی خوب میخرم!!!!عزیز من هنوز نرم افزار چراغ قوه مخصوص 5700 نیومده!!
سلام به همه
از اينكه مي بينم برادر كوچكتر ان95 هم براي خودش برو بيايي داره خوشحالم
ضمنا مشاهده شد كه بعضي از ظرفداران سرسخت سوني اريك هم دست از لجاجت برداشته و در مقابل گوشيهاي نوكيا انعطاف نشان داده و مشتري شده اند.
در مورد چراغ قوه هم بايد بگم من به زودي ان95 مي گيرم ولي از همين حالا تو فكر تبديل فلاش به چراغ قوه هستم باور كنيد به اين دوستمون حق مي دم ....يكي از دوستان گفته بود تو اين كلوپ نرم افزار چراغ قوه گذاشته پس كو؟ 5700 و ان95 از يه سيستم استفاده مي كنن خيلي بهحاله ها فكرشو كن![]()
اختیار داری داداش.صفحه ی هردوشون هم مثل همه.هر دو تاشون 16 میلیون سلول رنگی دارند و 240 در 320 هستند.برای نرم افزار چراغ قوه فعلا نرم افزاری که روی این سیستم عامل کار کنه نیومده.ما هم منتظریم!
این گوشی رو بهتره پسر 3250 و یا شاه دوم گوشیها خطاب کنیم چون من به غیر از بعضی امکانات این گوشی که شبیه ان95 هستند شباهت دیگری بین 5700 و ان95 نمیبینم.در ضمن imanokia جان به کلوپ شاه دوم گوشیها)king of the mobiles 2( خوش اومدی!
فكر كنم شما يكي از طراح هاي شركت نوكيا هستي !
اگه قرار بود به جاي چراغ قوه گوشي چراع قوه باتري 1000تومني بگيرم وو به جاي دوربين گوشي دوربين فيلمبرداري و به جاي سيم كارت يه كارت تلفن ديگه گوشي رو ميخواهم چيكار ؟؟
کمتر از 48 ساعت به خرید 5700
آقایون سلام من می خوام بدونم تم های 3250 روی 5700 اجرا می شه یا نه ؟؟؟؟؟؟
چون من امتحان کردم شانسی یکی اجرا شد !!!!!!!
سلام از دوستان سئوال دارم
قصد خریذ یک کوشی 5700 دارم ولی چون روی گوشی فعلی خودم نرم افزار دیکشنری دارم و زیاد هم استفاده میکنم میخوام بدونم که نرم افزار دیکشنری هست که روی این گوشی نصب بشه اگه نصب بشه یکی میخرم
ممنون میشم راهنمایی کونیید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)