تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 131 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال Like Honey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یلدا ، نوشته میم مودب پور یا همون مرتضی مودب پور ..مثل بقیه ی کتابهاشه اگه یه کتابشو خونده باشی میدونی اینم چه سبکی داره . داستان در مورد ایدزه با جذابیت های داستان های عامه پسند میم مودب پور...البته بیشتر به درد همون دوران نوجونی میخورد

ممنون از اطلاعاتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

پشگویی آسمانی نوشته ی جیمز ردفیلد که نیاز به توضیح هم نداره اگه تا حالا نخوندید حتما بخونید.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نمی دونم به نظر من تعداد این افراد خیلی کمه و باید حداقل این قدر مسئولیت داشته باشن که قبل از ورود به زندگی فرد بهش هشدار بدهن و اونا با دروغ پر نکنن چون نمی شه وابسته نشد وقتی شما نوعی به من محبت می کنید و از محبت های من بهره مند می شید در برابر من مسئول هستید . رابطه مال 2 نفر هست این کمال بی انصافس و بی منطقیه فرد هست که خودش را فقط در نظر بگیره و تصمیم گیری کنه به نظر من پس اسیب روحی که طرف مقابل می بینه چی ؟ پس میل و نیازش؟ احساساتی که صرف شما کرده ؟ چی به سر باورها و اعتقاداتش می یاد .............
    این حرف شما کاملا درسته که اگر محبتی به خاطر رابطه ای ایجاد شد فرد صد در صد مسئول است و چون مورد روحی و احساسی هست مسئولیت او بسیار بیشتر میشه.
    اما من یادم نیست که در داستان "زوربای یونانی" این مورد پیش اومد یا نه چون خیلی وقت پیش خوندمش و راستش واسه مکن خیلی چی تازه ای نداشت که همش یادم بمونه.
    به نظر من مورد رفتاری ای مثل "زوربا" اگر با شخصی رابطه احساسی نداشته باشه موردی نداره.
    من دوستی داشتم که توی همین مایه هاست اما همیشه دیدم که هیچ رابطه عمیق روحی با فرد خاصی (بخصوص جنس مخالفش) ایجاد نکرد. خیلی از دوستان فکر میکردن که این به خاطر بی ذوقی و بی احساسی اوست اما این اتهام با توجه به علایق و روش زندگی او جور در نمیومد.
    به نظر من او همین مورد را رعایت میکرده که باعث رنجش کسی نشه. و واقعا چه کار خوبی میکرد.

دنیای ما از چیزهای زیادی رنج میبره. اما یه چیزی که خیلی اثرش بیشتره موردیست به نام "عدم احساس مسئولیت"
    احساس مسئولیت خیلی اش ذاتی و بعضا ارثی هست. تولیدی نیست. توی 4 سال میشه متخصص بار آورد اما آدم مسئول نه.
    و واقعیت اینکه که کمتر دیدم که اینچنین باشه.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این حرف شما کاملا درسته که اگر محبتی به خاطر رابطه ای ایجاد شد فرد صد در صد مسئول است و چون مورد روحی و احساسی هست مسئولیت او بسیار بیشتر میشه.
    اما من یادم نیست که در داستان "زوربای یونانی" این مورد پیش اومد یا نه چون خیلی وقت پیش خوندمش و راستش واسه مکن خیلی چی تازه ای نداشت که همش یادم بمونه.
    به نظر من مورد رفتاری ای مثل "زوربا" اگر با شخصی رابطه احساسی نداشته باشه موردی نداره.
    من دوستی داشتم که توی همین مایه هاست اما همیشه دیدم که هیچ رابطه عمیق روحی با فرد خاصی (بخصوص جنس مخالفش) ایجاد نکرد. خیلی از دوستان فکر میکردن که این به خاطر بی ذوقی و بی احساسی اوست اما این اتهام با توجه به علایق و روش زندگی او جور در نمیومد.
    به نظر من او همین مورد را رعایت میکرده که باعث رنجش کسی نشه. و واقعا چه کار خوبی میکرد.

دنیای ما از چیزهای زیادی رنج میبره. اما یه چیزی که خیلی اثرش بیشتره موردیست به نام "عدم احساس مسئولیت"
    احساس مسئولیت خیلی اش ذاتی و بعضا ارثی هست. تولیدی نیست. توی 4 سال میشه متخصص بار آورد اما آدم مسئول نه.
    و واقعیت اینکه که کمتر دیدم که اینچنین باشه.
    شايد اين اظهار نظرم ديگه زياد ربطي به تاپيك نداشته باشه اما خوب حيفم اومد نگم

به نظر منم كاملا حرفاتون درسته اگه كسي مي دونه اون قدر حس مسئوليت تو حفظ رابطه يا در نظر گرفتن روحيات و اينده فرد مقابلش نداره بايد حداقل مثل دوست شما وجوانش را به كار بيندازه و رابطه اي كه ايجاد مي كنه احساسي نباشه كاري نكنه كه طرف احساس كنه عاشقشه چون اينجوري هم بي مسئوليته هم متقلب هم ظالم .......

كتاب زياد مهمي هم نبود به قول شما . چه قدر تحويلش گرفتيم ولي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بهترین داستانهای کوتاه /آنتون چخوف

گزیده ترجمه و با مقدمه
    احمد گلشیری

من به تازگی شروع به خوندن این کتاب کرده ام. گویا این کتاب اولین کتاب از سری بهترین داستانهای کوتاه است که در کتابهای دیگر اثار ارنست همینگوی و گابریل گارسیا مارکز و .... هست.
    من تا حالا زیاد داستان کوتاه نخونده بودم هر چند خودم سعی می کنم بنویسم ولی ازاین کتاب خیلی لذت بردم.
    اين كتاب چخوف رو من خوندم هر چي بري جلوتر داستانهاش زيباتر ميشه
    Last edited by meykou; 10-05-2008 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عروس فریبکار

مارگارت اتوود
    شهین آسایش

زینیا زنیست بسیار جذاب و باهوش . زنی که وارد زندگی زوج های دیگر می شود مردها را جذب خود می کند زندگی زنها را از هم می پاشد و بعد مردها را مثل یک تفاله دور می اندازد . زینیا فقط دروغ می گوید کسی درباره اصلیت او چیزی نمی داند . کتاب در هیچ فصلی اشاه مستقیمی به خود زینیا ندارد بلکه با بررسی زندگی قربانیان او و اینکه چه چیزی باعث می شد شوهرانشان انها را ترک کنند و به سوی زن دیگری بروند ما را با زینیا اشنا می کند .
    خیلی خوشم اومد یک جور پرکشش و در عین حال با معنایی بود .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

رگتایم

ای. ال . دکتروف
    نجف دریابندری

کتاب از نو رمان نو می باشد و به برررسی جامعه امریک و تحولاتش در اوایل قرن 20 می پردازه . کتاب زندگی 3 خانواده امریکایی ،مهاجر و سیاه پوست که در حقیقت بدنه اصلی جامعه امریکاست رت دنبال می کند . در این بین شخصیت های تخیلی نویسنده در کنار شخصیت ها و واقعیت ها قرا می گیرند .
    كلمه رگتايم نام نوعي موسيقي است كه از ترانه‌هاي بردگان سياه‌پوست جنوب آمريكا سرچشمه گرفته است و در آغاز قرن در آمريكا بسيار رايج بود. "رگ" به معناي ژنده و پاره و گسيخته است، و "تايم" به معناي وزن و ضربان موسيقي.

گفته شده کتاب تا حد زیادی از خصوصیات رمانس در برابر رمان بهره برده و برام این نکته جالب بود گفتم بازگوش کنم . گفته می شه که رمانس در حقیقت شکل بدوی رمان است و فرق اساسی این دو در طرز نگریستن به واقعیات است . رمان گروهی از ادمها را در نظر می گیرد و جریان زندگی انها را چنان که هست یا فرض می شود که هست دنبال می کند . روابط ادمها با طبیعات و گذشته شان قابل توضیح است و سرشت ادمها مهم تر از اتفاقات داستان است اما در رمانس در ابتدا سرگذشتی نقل می شود و ادمها فقط تا حدی اهمیت دارند که بیان کننده سرگذشت باشند . بیرون اوردن گفت و گو ها از داخل گیومه و ریختن ان درون متن نوعی از عناصر رمانس است .

کتاب نسبتا خوبی بود به نظرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آفریقایی

ژان ماریلو کلزیو
    آنایتا تدین

لوکلزیو در سال 1994 به عنوان بزرگترین نویسنده معاصر فرانسه شناخته شده و در سال 2004 هم به خاطر کتاب افریقایی جایزه جهانی R.f.o را به خود اختصاص داده .

در این کتاب نویسنده با توجه به تجربیات زندگی خود در زمان 8 سالگی در افریقا واقعیاتی از این قاره و زندگی سخت ان را ترسیم می کند .
    زیاد خوشم نیومد خیلی کلی بود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

وسوسه

جین اوستین
    شهریار ضرغام

کتاب در رابطه با دختریست به نام "آن" که در زمان جوانی عاشق مردیست و به دلیل مخالفت خانواده با او ازدواج نمی کند و بعد از گذشت 8 سال دوباره با او روبه رو می شود .
    خیلی یخ بود و بی مزه اصلا خوشم نیومد . همه اش یک جور با تکلف نوشته شده بود و این قدر درگیر بعضی جزئیات بی معنی بود که داستان فراموش می شد
    تازه سنخیت اسم داستان را هم نفهمیدم

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نیمه پنهان آموزش و پرورش رسمی

دکتر عبد العظیم کریمی

این کتاب رمان نیست بلکه یک فرهنگ نامه توصیفی هست.
    البته نمیشه گفت همه جملات و نقل قولهای آن از افراد مختلف درست است اما حقایق ظریفی را در رابطه با آموزش رسمی بیان میکنه که خیلی جالب و زیباست.
    البته به قول خود گردآورنده "دانش آموزان نخوانند!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •