حمید جان مثل همیشه ترکوندی! الان میرم نصب کنمش
دمت گرم
حمید جان مثل همیشه ترکوندی! الان میرم نصب کنمش
دمت گرم
من k800 دارم گوشیمو update کردم.update شد.و رجیستر هم نپرید.یعنی گوشیم سریال اصل هست؟؟
من میتنم از راه گوشی چنجی ها برای افزایش صدا استفاده کنم؟؟
خواهش میکنم جواب بدید.
من k800 دارم گوشیمو update کردم.update شد.و رجیستر هم نپرید.یعنی گوشیم سریال اصل هست؟؟
من میتنم از راه گوشی چنجی ها برای افزایش صدا استفاده کنم؟؟
خواهش میکنم جواب بدید.
آقا این لینک آگوستیک آخری خراب بود لطفا" یک جای دیگه آپ کنید . ممنون ...
سلام بچه ها... من گوشی دوستمو که W700 هستش رو خواستم با XS++ صداشو زیاد کنم .. بعد از یکی دو ساعت هک میکنه ولی دقیقا بعد از This Loader Is Unlocked! موقع کپی کردن فایل ها تو گوشی برنامه رو یه نوشته گیر میکنه و جلوتر نمیره...........
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
w700 سریال چنجی CID 49
Last edited by sony_W810i; 17-05-2007 at 22:22.
بله شما میتونی از راه سریال چنجی ها هم استفاده کنی..اگه مراحل اپدیت کامل انجام شده و گوشی خوب اپراتور رو میشناسه پس سریال اصلی باید باه....![]()
اون پکی که گفتم دانلود کن برنامه ++xs و درایور صدا توش قرار داده شده نیازی به تنظیم نیست...فقط اول باید usb flash رو نصب کنید اونو از صفحه اول دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید بعد :
برای اینکه برنامه گوشیتون رو بشناسه باید usb flash drive رو نصب کنین روی my computer راست کلیک کنند و propertise رو انتخاب کنید بعد device manager رو باز کنید ...کلید c رو گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو بهش وصل کنید ..تو device manager یه علامت سوال زردرنگ میاد که رو اون راست کلیک کرده و update driver رو انتخاب میکنید بعد درایور usb رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید و آدرسشو تو اون میدید تا مراحل نصب انجام بشه...
همین روش جواب میده ...xs++ و bruteforcing .... ولی درایور صداش فرق میکنه ..این درایور بهش نمیخوره ...اول باید درایورش رو گیر بیاری و در برنامه قرار بدی بعد شروع کنی...............
مخلصیم
با این کار صدای دبیلو 810 چند درصد زیادتر میشه از ان73 بیشتر میشه یانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)