من همه این جاهایی که تو عکسه رو رفتم ... مخصوصا" اگه آنلاین بازی کنین . اگه شما ها هم مأموریتهای فرعی رو انجام میدادین حتما" میدیدین .
من همه این جاهایی که تو عکسه رو رفتم ... مخصوصا" اگه آنلاین بازی کنین . اگه شما ها هم مأموریتهای فرعی رو انجام میدادین حتما" میدیدین .
WoW
واقعا که اینکاره هستید شما
ولی من که همون یه بار هم که تمومش کردم از سرش زیاد تره، دیگه حوصاله یه نصب کردن و دوباره رفتنشو ندارم
من بیشتره ماموریتهایه فرعی رو فک کنم انجام دادم ولی چیزی ندیدم
الان هم که در حاله دست و پنجه نرم کردن با maelstorm و shadowrun و Ascension to the throne هستم ولی اینقد از لحاظه کاری و ... سرم شلوغه که نمیرسم اصلا بازی کنم اینا رو چه برسه به stalker!![]()
اين بازي به گفته سايت پشتيبانش 9 طريق تمام ميشود
زير الوار رفتنش . اين از كارتي كم شما در بازي بوده شما بايد بيشتر سعي كنين
و اما در باره عكسها اين بازي بيشتر از 10 مطقه دارد و عكسها همه اي مناطق در ست هست و2 منطقه هم عكسي نگذاشتن چون اين مناطق به صورت مخفي و ممنوع ميباشد
شما در صورتي به اين منطقه مي توانيد وارد شويد كه لباسه كامل زد راديو اكتيو را بدست بيارين قيمت اين لباس 100000 ur مي باشد شما بايد براي بدست اوردن اين لباس بايد رنك شما بالا باشه من در اين بازي تا صتحه كامندر رفتم . بنا بر گفته سايتش اصلي ترين پايانه اين بازي به ارزو رسيدن ستار كر هست ولي من دوست دارم
به دراجات بالاتر برسم فكر مي كنم امكانش باشه
يك راهنماي در باره كسب بيشتر درامد: پيدا كردن اشيايي مانند قلب و ريه و ... كه در بازي در مناطق مختلف بازي هست كه به مبلق بالاي مي توانيد به فروش برسانيد
راهنماي در باره حمل بيشتر وسايل شما در زير زمين و در منطقه اي كه ابه راديواكتوه وخود دارد مي توانيد يك كوله پشتي پيدا كنيد . اين كوله پشتي قابليت حمل 80 كيلو را به شما مي دهد .ولي شما نمي توانيد با وزن بالاتر از 50 كيلو مصافت زيادي را بدويد و همچنين بيشتر از 3 بار بپريد .
اسلحه : در اين بازي شما اسلحه هاي زيادي پيدا مي كنين . كه مشخصات ان را مي توانيد ببينيد . يك مورد جالب وزن اسلحه هاي هم نام و شكل هم باهم فرق مي كند . پس در انتخاب ان دقت كنين حتي 1 گرم هم 1 گرم هست . قويترين اسلحه اين بازي اسنايپ برقي هست كه كاملا مستقيم زن و بيشترين اتك زن محصوب مي شود . الباطه بعد از بازوكا
. ....................
راهنماي بيشتر را بعدا
سلام.
ببخشید یک مرحله توی یک تونل جریان الکتریسیته بر قراره که بالاش قطاره و...
اونجا باید چیکار کنیم؟ ممنون میشم کمک کنید.
سلام
خوب شما بايد در اين مكان از داخل تونل عبور كنين
و اما چگونگي عبور : شما بايد يك شيي فلزي (پيچ) به طرف باره الكتروني پرت كنين تا باره الكتروني ان منطقه از بينن برود ( اين كار بايد به سرعت عمل شود و شما از انجا سريع عبور كنين )
اگر شما شيي فلزي ندارين ( شماره 6 را فشار دهيدبراي اطمينان ) بايد به عقب برگشته و شخصي كه زخمي
در كناره جاده افتاده ( اين شخص در نزديكي قرار گاه هست . همون قارار گاهي كه فروشنده در ان قرا دارد شما با دادن يك هلس به زخمي اين قابليت را به دست مي اوريد )
موفق باشين ..
باز در خدمت هستم اگر راهنماي بيشتري بخواهيد
من را به ليست دوستان اضافه كنين تا باهم بيشتر در مكاتبه باشيم ok bye
منظور عزیز ممنون از کمکت.
3 روز سر و کله میزدم.
خواهش مي كونم اين حرفا چيه اگر بازم گير كردين من در خدمتم
خوب میرفتی پایین تر سربازارو میکشتی 3 روز هم علاف نمیشدی))
اره منم همین کارو کردم ولی یه مقدار دور تره ممکنه اولش آدم نفهمه
اگه انگلیسیتون هم تا حدی خوبه بهتون پیشنهاد میکنم که حتما walkthrough یه مناسب رو از gamespot بگیرید
بعضی جاها واقعا به بن بست میخورید![]()
در اين بازي بن بستي وجود نداره اينو ميتوانم ثابت كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)