تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 106 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

salam
    bebakhshid english taiyp mikonam choon widows xp jadid nasb kardam farsi nadare .
    ? man chikar konam ta xp farsi beshe . lotfan komak konin .
    midoonam inja nabayad begam vali chareh nadashtam
    dar zemn mostafa khan mamnoon az amoozesh hayetan
    lنظورت اینه زیان فارسی رو اضافه کنی؟
    خوب کنترل پنل.....بعد یه گزینه هست که فارسیش می شه اپشن منطقه ها و زبان ها...رو اون کلیل کن....3 تا سر برگ داره تو سربرگ زبان هاش برو...2 تا گزینه داره..گزینه ی اول رو تیک بزن و انتخاب کن...حالا سی دی ویندوز هم در حالی که داخل سی دی رامت هست apply کن....پوشه مورد نظر رو کپی می کنه....بعد تو همین صفحه برو تو details بعد تو انتخاب زبان هاش می بینی که فقط زبان انگلیسی رو داره add رو بزن و تو زبان ها فارسی رو هم اضافه کن.....اوکی؟
    آقا مصطفی ممنون خیلی کامل و عالی بود
    دستت درست که اینقدر تایپ می کنی
    خواهش می کنم...خوش حالم به کار دوستان امده...
    ممنون از لطف دوستان عزیز

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

lنظورت اینه زیان فارسی رو اضافه کنی؟
    خوب کنترل پنل.....بعد یه گزینه هست که فارسیش می شه اپشن منطقه ها و زبان ها...رو اون کلیل کن....3 تا سر برگ داره تو سربرگ زبان هاش برو...2 تا گزینه داره..گزینه ی اول رو تیک بزن و انتخاب کن...حالا سی دی ویندوز هم در حالی که داخل سی دی رامت هست apply کن....پوشه مورد نظر رو کپی می کنه....بعد تو همین صفحه برو تو details بعد تو انتخاب زبان هاش می بینی که فقط زبان انگلیسی رو داره add رو بزن و تو زبان ها فارسی رو هم اضافه کن.....اوکی؟

خواهش می کنم...خوش حالم به کار دوستان امده...
    ممنون از لطف دوستان عزیز
    بسیار بسیار ممنونم زبان فارسی هم آمد

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

با سلام!

همونطور كه قبلا با مصطفي جان در ميون گذاشته بودم ...

من برنامه آپديت گوشي رو گرفتم و آخرين ورژن فلش پلير رو هم گرفتم ولي وقتي برنامه رو اجرا مي كنم، باز گير ميده ميگه بايد از سايت ماكرومديا ( كه خودش به طور اتوماتيك ميره به سايت Adobe ) دان كني!

حالا دوستاني كه تونستن اجرا كنن كمك كنن! من كه هر كاري كردم نشد ...

با تشكر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بسیار بسیار ممنونم زبان فارسی هم آمد
    با سلام!

همونطور كه قبلا با مصطفي جان در ميون گذاشته بودم ...

من برنامه آپديت گوشي رو گرفتم و آخرين ورژن فلش پلير رو هم گرفتم ولي وقتي برنامه رو اجرا مي كنم، باز گير ميده ميگه بايد از سايت ماكرومديا ( كه خودش به طور اتوماتيك ميره به سايت Adobe ) دان كني!

حالا دوستاني كه تونستن اجرا كنن كمك كنن! من كه هر كاري كردم نشد ...

با تشكر فراوان
    خوب امین جان یعنی تمام کارهایی که گفتم رو انجام دادی؟ویندوز عوض کردی؟نه اینکه همون ویندوز قبلی رو نصب کنی ها...عوضش کن...اگه سرویس پک 2 داشتی فرضا 3 رو نصب کن........
    واقعا واسه این مسئله من خیلی جاها گشتم کسی هنوز راه حل اساسی پیدا نکرده....اخرین راه حل اینه که:
    خیلی ها میگن سیستم تاثیر داره....اگه تونستی رو یه سیستم دیگه این کارها رو انجام بده...این دیگه اخرین راهه

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

We're sorry, this file has expired.

درود

لینک پلیر پست 1 (383) از کار افتاده ممکنه 1 سالمشو بزارید ... !

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

خوب امین جان یعنی تمام کارهایی که گفتم رو انجام دادی؟ویندوز عوض کردی؟نه اینکه همون ویندوز قبلی رو نصب کنی ها...عوضش کن...اگه سرویس پک 2 داشتی فرضا 3 رو نصب کن........
    واقعا واسه این مسئله من خیلی جاها گشتم کسی هنوز راه حل اساسی پیدا نکرده....اخرین راه حل اینه که:
    خیلی ها میگن سیستم تاثیر داره....اگه تونستی رو یه سیستم دیگه این کارها رو انجام بده...این دیگه اخرین راهه
    با سلام!
    نه عزيز ديگه ويندوز عوض نكردم
    اصلا بي خيال مي ذارم براي دفعه بعد كه ويندوز عوض كردم!
    با تشكر از توجهت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا شرمنده برنامش رو تو هاردم الان ندارم...ببخش تا فردا صبح گیرش میارم و حتما براتون میگذارم
    با سلام!
    نه عزيز ديگه ويندوز عوض نكردم
    اصلا بي خيال مي ذارم براي دفعه بعد كه ويندوز عوض كردم!
    با تشكر از توجهت
    به هر حال شرمنده دیگه...من هر چی راه حل تو انواع فروم ها دیده بودم رو یه جا گفتم شاید مشکلت حل شه....
    هر جور صلاح میدونی
    قربونت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

We're sorry, this file has expired.

درود

لینک پلیر پست 1 (383) از کار افتاده ممکنه 1 سالمشو بزارید ... !
    ببخشید دیگه اگه دیر شد...تو رپید شیر دان اپ کردم این بار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ویبره های زیبا ریتمیک و دلخواه شما در موبایلتان(شماره ی 1)

در بین استفاده کنندگان از گوشی همراه عده ی کثیری هستن که در بسیاری از مواقع بنا به موقعیت های مختلف گوشی خود رو مجبورا بی صدا کنند و چون می خوان متوجه تماسها نیز باشند از حالت ویبره استفاده میکنند...اما دیده می شه در بعضی گوشی ها ویبره ی طراحی شده برای اون مدل خاص گوشی ویبره ایی با قدرت لرزشی متوسط یا حتی کم هست که این برای استفاده کنند های حرفه ایی ویبره مشکل ساز میشه و گله میکنن که ویبره خورده اما ضعیف بوده و ما متوجه نشدیم
    در این نوشته قصد داریم این مشکل رو از پیش رو برداریم
    البته این بحث چیز جدیدی نیست و تو بعضی انجمن های به روز دیگه صحبتش قبلا شده اما به هر حال اینجا جای خالیش بدجوری احساس میشه
    در این پست و پست های بعد فایل های قرار داده میشه که این مشکل رو حل میکنه
    اینها فایل هایی با پسوند imy هستند که با ریختن اینها به داخل گوشیتون شما می تونید ویبره های متنوع(چه از لحاظ قدرت و چه از لحاظ ریتم ویبره)رو تجربه کنید
    خوب برای اینکه بفهمید منظورم از ریتم چی هست....این فایل رو بگیرید که اسمش هست:قلب
    در واقع زمانی که از این ویبره استفاده کنید...و اجرا کنید...گوشی شما مثل یک قلب به تاپ تاپ کردن میوفته!!!
    کد:
    لازم به ذکر هست که این فایل ها برای سونی اریکسون هست و گوشی های جاوا
    اها در شمن اگ می خواهید ازش استفاده کنید...نحوه ی استفادش مانند یک اهنگ معمولی هست...یعنی شما اون رو داخل پوشه ی sound یا همون audio گوشیتون میریزید و از قسمت انتخاب زنگ موبایل این فایل رو انتخاب میکنید...
    در پست های بعدی فایل هایی بیشتری براتون گذاشته میشه...مثلا این قلب شاید بگین ضعیفه...قویترش براون گذاشته میشه
    ساختار فایلها براتون تشریح میشه
    اموزش ساخت اینگونه فایلها داده میشه تا خودتون بتونید ویبرهی مورد علاقهی خودتون رو بعد یه مدت کار بسازید
    در اموزشهای بعدی در این زمینه با من همراه باشید
    ادامه دارد.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض اموزش ساختن ویبره ی گوشیتان به دست خودتان(شماره ی 1)

عرضم به خدمتتون این رو بگم چیز هایی رو که من یاد گرفتم از کاربری بنام هومن دی سی از سایت موبایلستان بوده...شاید خیلی هم ضروری نبود گفتن این موضوع چون بعضی فایلهایی که ایشون ساختن رو که بعدا براتون میگذارم باز کنید و ببینید...اسمشون رو داخلش گذاشتن...به هر حال وظیفه ی اخلاقیم حکم میکرد بگم..
    .اما در یک چیز شک نکنید در هیچ جایی چنین اموزش ریز شده و موشکافانه ایی پیدا نخواهید کرد...
    ..بگذریم
    اما اموزش ساخت این فایلها
    برای اینکه بتونیم مطابق علاقه ی خود بسازیم...ابتدا باید این فایل ها رو قسمت به قسمتش رو بشناسیم تا بعد بتونیم مطابق علاقه ی خودمون اون رو تغییر بدییم
    برای اینکه با ساختار برنامه ایی این فایل اشنا بشید...ابتدا اون رو با نوت پد باز کنید
    همون طور که می بینید ابتدا و انتهاش که مشخص...ثابت و معلومه
    یعنی برای نوشتن برنامش خط اول رو اینگونه می نویسیم:
    BEGIN:IMELODY
    و زمانی که به انتهای اون رسیدید...یا ایبتر می زنید در اول سط خط بعدی اینگونه تمامش میکنید:
    END:IMELODY
    خوب خسته نباشید!!!در هنگام تغییر به شیوه ی دلخواه به خط دوم و سوم دست نزنید...اینها اطلاعاتی دربارهی فایل می دهند پس تغییری لازم ندارند به عنوان مثال قسمت ابتدایی یک فایل imy رو براتون به نمایش میگذارم...تا خط سومش رو:
    BEGIN:IMELODY
    VERSION:1.2
    FORMAT:CLASS1.0
    می بینید که خط دوم و سوم مربوط شده به دادن اطلاعاتی دربارهی ورزن و کلاس برنامه
    به خط چهارم و پنجم می رسیم...این دو خط اطلاعاتی دربارهی سازندهی فایل می دهند
    توجه کنید با توجه به ماهیت این 2 خط که اطلاعاتی دربارهی سازنده میدهد و نه برنامه...قابل حذف هستند
    به عنوان مثال اینها خط چهارم و پنجم یک فایل هستند:
    NAME:be_yade_mostafa_khan102030@yahoo.com
    COMPOSER:
    کد:
    حالا با فرض اینکه خط چهارم پنجه هم باشند...خط 6ام مربوط است به beat....یعنی در این خط شما سرعت کار برنامه رو تعیین میکنید با عدد...که این عدد دارای بازهی مشخصی هست...عددی که انتخاب میکنید باید حدودا بین 50-500 حتما قرار داشته باشه
    خط هفتم مربوط به استیل برنامه میشه...
    خط هشتم مقدار ولوم رو مشخص میکنه
    به عنوان مثال این خط هفتم و هشتم یک فایل هست:
    STYLE:S1
    VOLUME:V15
    که البته در خیلی از فایلها دیده ام که خط هفتم وجود نداشته. حذف شده بوده
    خوب حالا می رسیم به قسمت اصلی داستان که بحث مفصل تری رو می خواهد به ادامه بحث ها توجه کنید
    ادامه دارد.....
    کامیاب باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •