پس فلش هم زدی! فکر نمی کنم مربوط بشه به این قضیه. یعنی قبل از فلش همچین مشکلی نداشتی؟؟
پس فلش هم زدی! فکر نمی کنم مربوط بشه به این قضیه. یعنی قبل از فلش همچین مشکلی نداشتی؟؟
Last edited by Corvette; 06-09-2007 at 00:25.
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟ ! منظورت از پرشه آنتن چیه؟ و آیا آنتن دهیت ضعیف شده؟؟ آخه من تا حالا
ندیده بودم که بعد از فلش کسی با آنتن مشکلی پیدا کنه،ولی حالا دو مورد هم زمان!![]()
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..
يه چيز ديگه وا ويلا!!!!!!!!!!!! كسي برام sms بفرسته اگه همون موقع گوشي انتن بده اگه 10 صفحه هم باشه مي گيرم ولي اگه انتن نده مثلا بعد از 7 دقيقه انتن بده يا اصلا sms نميياد يا اكه بياد ناقص
که اینطور. آخه نگرفته چرا فلش کردی!!؟ به نظرم یه باره دیگه و با یک مانستر پکه دیگه باید فلشش کنی.
باید دوستانی که در زمینه ی فلش تجربه دارند راهنماییت کنن.
sms حل شد با تشكر از راهنماييتون حتما همين كارو مي كنم باز هم ممنون
خاهش عزیز من که کاری نتونستم برات بکنم.شرمنده. راستی چه جوری حلش کردی؟!
خودمم نمیدونم چه مرگشه؟ میدونی من تو یه جایی کار میکنم در حال حاضر که موبایل زیاده تو مغازه یه دفه انتن میخوابه ولی همین که از در مغازه میام بیرون دوباره میاد بالا در ضمن تو همه مغازه ها این جوری نیست تو مغازه بقلی انتن میخواد سر ریز بشهیکی بگه از چیه؟
میشه کاملتر توضیح بدین. یعنی گوشیه شما اینطوریه یا همه ی گوشی ها؟.و اینکه قبل از فلش اینطوری
بوده یا نه؟؟ ممکنه از پوششه اون محل باشه. اما اینکه آنتنه بعضی از گوشیا یک دفعه میاد و میره مربوط به
سرعته بالایه refresh rate آنتن هستش.یعنی مزیته نه اشکال.
سلام
هیچ مشکلی از گوشی نیست...
مشکل از شبکه و سقف مغازه است...برای منم این اتفاق زیاد پیش میومد
90 تا 100 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)