چه چیزهایی لازم داره که بشه از وای فای استفاده کرد؟
تو چیکار کردی؟
چه چیزهایی لازم داره که بشه از وای فای استفاده کرد؟
تو چیکار کردی؟
چرا آهن ربا داره یعنی به خاطر اونه؟
پس چیکار کنم انقدر سنگینه که وقتی توی جیب میزارمش یک طرف شلوار میره پایین
باسلام خدمت متاپكس عزيز.
من حدود يك هفته است كه پي 990 گرفتم . فكر نميكردم به اين زودي بتوانم اين گوشيرا در اختيار بگيرم اما به همت برادران چيني و وارد كنندگان دلسوز بلاخره چشممان به جمال اين گوشي روشن شد!!![]()
اما در اين يك هفته متوجه شدم كه اين گوشي از خيلي جهات واقعا ممتاز است اما از خيلي جهات ديگر ضعفهاي عجيبي دارد!و حتي از يك گوشي معمولي هم عملكرد ضعيفتري دارد.
مثلا برنامه ها از روي گوشي نصب نميشوند!!و علامت ؟؟؟؟ جلوي آنهاست . حتي برنامه هاي جاوا !!
در زمان پاسخگوئي به تماس ديگران صدا با زدن دگمه جواب صدا نميرود و پيغامي ميدهد.
هنوز نرم افزاري براي اديت دفترچه تلفن و مسيجها مانند سري كا و دبليو نيست !!!!![]()
فكر ميكنم 70 درصد از كسانيكه اين گوشي را خريدند بروند و آنرا عوض كنند. واقعا حيف اگر چند تغيير در اين گوشي بوجود بيايد حتي از N73 هم بالاتر خواهد بود.
1- در مورد نصب کردن برنامه، اینکه میگید نصب نمیشه، منظورتونو نمیفهمم. کلی از دوستان تو همین کلوپ دارن برنامه نصب میکنن. بعدش هم تا وقتی برنامه های Symbian هست، چه نیازی داره که برنامه جاوا نصب کنید؟ اگه دنبال برنامه هستید، از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- در مورد پاسخگویی به تماس، متوجه نشدم. لطفا دقیقتر توضیح بدین.
3- شما احتمالا منظورتون My Phone Explorer هست؟ باید برنامه های مشابه باشه، ولی چون من تو کار برنامه نیستم، خیلی اطلاعات ندارم.
4- تو چند پست قبل هم گفتم که اکثر افرادی که به دلیل ارزون شدن رفتن P990 خریدن، اونو پس خواهند داد چون همینطوری رفتن خریدن و به نیازهاشون و امکانات و کارآیی گوشی توجه نکردن و هر مشکل و سوالی که بهش برمیخورن میندازن گردن گوشی و میگن ضعف داره یا عملكرد ضعيفی داره. نه، اینطور نیست، گوشی هیچ مشکلی نداره، از طرفی کسی هم که گوشیو خریده مشکلی نداره، بلکه این دوتا با همدیگه مشکل دارن. برای بار nام میگم که مخاطب P990 هر کسی نیست...
اگه از WiFi تو یه محل عمومی(مثل پایتخت) بخوای استفاده کنی، چون مجانیه، هیچ پسورد و یا تنظیمی نمیخواد، فقط باید WiFi رو فعال کرد و برای Access Point اسکن بکنی و به Access Point مورد نظر کانکت بشی؛ همین.
ولی اگه بخوای به Access Point شخصی مثل من یا شرکتی وصل بشی، چون دیگه عمومی و در نتیجه ریگان نیست و در اکثر موارد به صورت دستی IP داده شده (دستی تنظیم شده نه خودکار)، باید این پارامترها رو بدونی و داشته باشی تا بتونی وصل بشی:
1) رنج IP داده شده به کلاینت ها ( مثلا از 192.168.0.0 تا 192.168.0.255)
2) Subnet Mask که اکثرا 255.255.255.0 هست.
3) Default Gateway
4) DNS
5) Network Key یا همون پسورد اتصال به شبکه (در صورت تعریف شدن)
6) اسم شبکه یا SSID
مثلا من تو خونه یه Access Point دارم که به یه مودم ADSL وصله و Default Gateway همون IP مودم هست (192.168.1.1) و DNS هم چون اینترنت مال شرکت شاتل هست، 85.15.1.10 تنظیم شده و علاوه بر لپ تاپ خودم، سه تا لپ تاپ دیگه هم با رنج IP از 192.168.1.0 تا 255 به شبکه وصل اند و در ضمن برای اتصال به شبکه یه پسورد 10 رقمی تعریف شده تا همسایه ها نتونن به شبکه وصل بشن و از اینترنت ماهی 45000 تومن مجانی استفاده کنندقیقا همین تتنظیمات هم باید در P990 انجام بشه تا بتونه کانکت بشه؛ یعنی هیچ فرقی با کامپیوتر نداره.
میتونی یه دونه از اینا بخری، هم به پل شلوار قلاب میشه و هم جای کمربند داره.
![]()
سلام
10 تا سوال فوری در مورد گوشی SonyEricson P990i داشتم
1- علت اینهمه اختلاف تو قیمتهای این گوشی چيه؟ اين قيمتهاییه که
ديروز از سايت GSM گرفتم. بين بدون گارانتی و گارانتی سیتادل 180000 تومان
تفاوته. چرا؟؟
گارانتی اصلی (سیتادل) 555000 تومان
گارانتی اصلی (کامتل) 460000 تومان
گارانتی متفرقه 375000 تومان
2- فرق سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 که مال 3250 و بعضی گوشيهای نوکياست با Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 که مال P990 هست چيه؟
3- گوشيهای اصل سونی اريکسون ساخت کجان؟ فرانسه اصله؟
4- تفاوت P990 و P990i چيه؟
5- صدای P990i نسبت به گوشيهای ديگه چطوره؟ مثلا نسبت به N70
6- هدفون می خوره؟
7- کارت حافظش قابل تعويض و ارتقا هست؟
8- می گن کیفيت تصويرش نسبت به گوشيهای نوکيا خیلی پايينه، درست می گن؟
9- و می گن زياد هنگ می کنه ؟ همينطوره؟؟؟
10- کلا نظرتون رو هم در مورد P990i بگين ممنون می شم.
ممنون که حوصله کردين و سوالامو خوندين. اگه جوابمو بدين خیلی لطف کردين.
موفق باشيد.
بعد از وارد کردن سریال . یه پنجره با اسم register license که دو گزینه داره via internet (recomended و دیگری via sms خواهشن کمکم کنید .
نه داداش این چه حرفیه اتفاقا شما هم از اون دسته آدم هایی هستید که تو حل کردن مشکل دیگران کمک کنید...
اصلا شما سرور مایید...![]()
منظورتون رو نفهمیدم مگه گوشیتون چینیه؟
مال بیشتر ماها ساخت فرانسه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)