تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4599 از 4751 اولاول ... 35994099449945494589459545964597459845994600460146024603460946494699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,981 به 45,990 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حجم خاصی نداره !!!

تو هر شهر و منطقه مخابراتی فرق داره !!!

شاید 50 گیگ
    شاید 100 گیگ !!!!

ولی زیاد اصراف نکن !!
    محدود کنن دیگه 2 هفته ای طول میکشه از محدودیت در بیای
    شاید بیشتر !!!!

ربطی نداره
    با تمدید هم از بین نمیره !!!

من یک دوره دانلود کردم دیگه تا خرخره محدود شدم !!!
    با تمدید از محدودیت در نیومدم !!

تازه الان بعد از 2 هفته سرعت یه ذره بهتر شده (( 90 ))
    در حالی که سرعت اصلی 250 هست

کم کم از محدودیت در میارن !!

این شاید بیشتری که گفتین، بدجور من رو کشته و هنوزم داره می‌کشه.
    بعد هم این قضیه کم‌کم جدید هست؟ من توی صبحتهای قبلی دیده بودم که می‌گفتن محدود شدیم و از محدودیت دراومدیم. دیگه آسته‌آسته رو نشنیده بودم.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نظر شما هم احتمال داره که علت مشکل باشه. اگه باشه که این مشکل رو خود شاتل هم توی سایتش گفته که کاربرها حواسشون باشه و دم ساعتهایی که شروع و آخر بخش شبانه هست دانلود حجیم نذارن که اگه ساعت اونها با سرور شاتل هماهنگ نبود، مشکل کم شدن حجم اصلی ایجاد نشه.
    شانسی دیشب داشتم یه تست حجم توی گوشی می‌کردم و ساعت رو دقیق با ساعت اتمی ویندوز تنظیم کردم و بعد امروز که ساعت رو توی بخش گزارش دیدم، به نظر می‌یاد که حدود ۴ تا ۵ دقیقه ساعت من با ساعت سرور شاتل فرق داره. باید یه چند بار دیگه هم تست کنم تا ببینم این تفاوت بطور متوسط چقدر هست. اما طبق عادتی که از مبین‌نت دارم اگه قرار به دانلود حجیم داشته باشم، همیشه ده دقیقه دیرتر و ده دقیقه زودتر از ساعت اعلام شده کار رو تموم می‌کنم که اینجور مشکلاتم کمتر بشه.
    اتفاقا در مورد بازه زمانی رایگان من هم همین کارو می کنم یعنی از 1:15 شروع میکنم تا 7:45 که خودش خاموش می کنه سیستم رو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از ساعت 10 شب حتی سایت گوگل و یاهو به مکافات و بدختی باز میشه
    همش هم میگن تقصیر مخابرات و زیر ساخت هست.
    همش میگن سراسری هست.
    اصلا به فرض تقصیر زیرساخت هست. شرکتی که نمیتونه حق مشتری رو از زیرساخت بگیره . پس این همه تبلیغ تو سایت های مختلف و سر و صدا کردن که ما فلان هستیم و شعار دادن .به چه دلیل است؟

Last edited by Life24; 27-04-2014 at 01:02.

4. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اصلا به فرض تقصیر زیرساخت هست. شرکتی که نمیتونه حق مشتری رو از زیرساخت بگیره . پس این همه تبلیغ تو سایت های مختلف و سر و صدا کردن که ما فلان هستیم و شعار دادن .به چه دلیل است؟
    این تیکه رو خوب اومدی.... ما از ISP سرویس گرفتیم زیر ساخت به ما چه؟...... نمیتونی سرویس بدی آقا جان خب نده....

6. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

شما بار ART1 چند گیگ دانلود کردی تا از سرور خارجی محدود شدی؟؟
    80 گیگ دانلود کردم.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چرا من باید سرویس رو تخله کنم؟ چرا من باید کوتاه بیام در برابر کم فروشی شرکتی که خودشو برترین شرکت اینترنتی در ایران می دونه؟
    ارتفاع هم برنامه نویس سایت مشخص کرده شما که نگران امضای دیگران هستی به کجا وصلی؟! چیزی هست که واقعیته ! اینم دومین باره که این اتفاق برای من داره می افته
    کاربر هم به این دلیل میاد این مسایل رو مطرح می کنه در شبکه های اجتماعی و فروم ها که همون طور که خودتون هم می دونید شبکه های اجتماعی قدرت بسیار زیادی دارند و اگر هم به زعم شما اشتباه نرم افزاری شرکت بوده باشه باعث میشه که در پی اصلاح کردن خودش در بیاد!

نه اینکه تو همت بنر بزنه تنها 10% مشترکین ما از راه تبلیغات جذب می شوند و برای همین 10% به قول خودش میلیونها هزینه کنه در سطح شهر!
    بازم میگم ساعات شبانه من چون هیچچچچچ ربطی به کم فروشی شرکت شات نداره منم دلیلی نمی بینم بیام بگ آقا انقدر مصرف کردم انقدر مصرف نکردم! خوب شما وقتی مصرفی داشته باشه به گردن میگیری حتی من وقتی مصرفف بالا باشه وسط ماه مجبور به خرید چندین گیگ از شاتل میشم چون مصرف خودمه نه اینکه این حجم طی 1 ساعت غیب بشه

راستی نگفتی به کجا وصلی که با وجود این همه مدارک باز هم در پی طرفداری از شاتل هستی

در ضمن به به جز شاتل 2تاخط اینترنت دیگه هم دارم در جریان باش
    ببین ...اگه من مسئول شاتل بودم شما را ضایع نمی کردم...تازه تشویقتم میکردم که به پست هات ادامه بدی...کسی که ادعا می کنه 3 تا اینترنت داره و هنوز اکانت شاتلشو شارژ میکنه یعنی میدونه کیفیت شاتل خوبه و نسبت به بقیه میارزه...
    در مورد بدگویی های مطلق شما از شاتل هم،اول که همه دیگه شما را شناختن و فیدبک دوستان مشخصه...دوم هم اگه از شاتل راضی نیستی و داریش 2 دلیل می تونه داشته باشه:
    یا از قوه عقل ساقط هستی و داری به خودت ضرر میزنی
    یا اینکه داری دروغ میگی و از کیفیتش(به طور نسبی) به دلیل نامعلومی(که من فکر کنم همون بچه بازی های همیشگی بعضی از کاربران شاتل-که منظور من اصلا ninipc عزیز نیست و کاربرانی هست که خیلی هاشون الان شاتل ندارن- بعد از محدودیتشون هست)
    حالا خودت انتخاب کن گزینه مورد نظرتو...
    در مورد ارتفاع عکس هم،آزاردهنده هست...شما درستش نکنی مجبورم از طریق مدیریت درخواست کنم...شما در هر صفحه 3-4 تا پست بدی ما مجبور میشیم این عکسو 3-4 بار ببینیم و اسکرول کنیم...سنگین شدن صفحه(برای پردازش-و نه برای دانلود)هم هست..در ضمن اسم اون مکان،امضا هست و نه آلبوم عکس خانوادگی
    بنده هم مدیر کل سایت شاتل هستم و فقط به دلیل اینکه میدونم با کار های شما شرکت شاتل ورشکست میشه ساعت 4:36 صبح اومدم پست بزنم تا افکار عمومی ملت را گمراه کنم و شرکتمو از ورشکستگی در بیارماینم اعتراف رسمیبه مدارک الحاق شود و در امضات اضافه اش کن
    در مورد مشکلت هم،به نظر من(که فقط یک حدسه) به دلیل دانلود شبانه زیاد نرم افزارشون باگ شده و احتمالا کمی هم دیر خاموش کردی برای همین در ثبت ترافیک مشکل پیش اومده و ترافیکت مصرفه شده که برخواهد گشت(بازم میگم مطمئن نیستم)تنها دلیلی هم که شما اون قسمت را سانسور کردی به خاطر این هست که دانلود شبانه بالای شما خلاف اون همه توصیف بدی هست که از شاتل کردی و یه طوری حرف خودتو نقض می کردی
    و اما اگر مشکل همین باشه نتیجه گیری اصلی من اینه که شما دقیقا میدونستی مشکل کار از کجاست و می دونستی رفع خواهد شد...ولی اینطور نشون دادی که شاتل ازت دزدی کرده تا به همون اهداف نامعلومت برسی
    اینکه من یا دیگران میایم اینجا وقت میذاریم فقط و فقط برای انتقال تجارب خودمون و بهتر شدن شرایط اینترنتی دوستان هست ولی شما کاملا دشمنانه رفتار میکنی و فقط فکر خودت هستی که قبلا هم در موردتون حرف زدم که ninipc عزیز فکر کردن منظورم با ایشان هست(البته این رفتارت به نفع خودت هم نیست و فقط دشمنی کورکورانت با شاتل را نشان میده)
    البته از اینکه مدعی هستی دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستی و حتی املای درست اظهار نظر هم نمی دونستی میگذرم
    شما هم اگه میتونستی به قول خودت با کمفروشی شاتل مبارزه کنی و خدماتشو اونطور که میخوای بکنی توی این 3 ساله میکردیاگه هم خیلی فعالی و خیلی دلت میخواد به وضعیت اینترنتی کشور کمک کنی لطف کن مشکلی که در تاپیک پایین مطرح شده را رفع و رجوع کن که کل ایران دعاگویت خواهند بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ***** ها برداشته شود

9. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین ...اگه من مسئول شاتل بودم شما را ضایع نمی کردم...تازه تشویقتم میکردم که به پست هات ادامه بدی...کسی که ادعا می کنه 3 تا اینترنت داره و هنوز اکانت شاتلشو شارژ میکنه یعنی میدونه کیفیت شاتل خوبه و نسبت به بقیه میارزه...
    در مورد بدگویی های مطلق شما از شاتل هم،اول که همه دیگه شما را شناختن و فیدبک دوستان مشخصه...دوم هم اگه از شاتل راضی نیستی و داریش 2 دلیل می تونه داشته باشه:
    یا اینکه داری دروغ میگی و از کیفیتش(به طور نسبی) به دلیل نامعلومی(که من فکر کنم همون بچه بازی های همیشگی بعضی از کاربران شاتل-که منظور من اصلا ninipc عزیز نیست و کاربرانی هست که خیلی هاشون الان شاتل ندارن- بعد از محدودیتشون هست)
    در مورد ارتفاع عکس هم،آزاردهنده هست...شما درستش نکنی مجبورم از طریق مدیریت درخواست کنم...شما در هر صفحه 3-4 تا پست بدی ما مجبور میشیم این عکسو 3-4 بار ببینیم و اسکرول کنیم...سنگین شدن صفحه(برای پردازش-و نه برای دانلود)هم هست..در ضمن اسم اون مکان،امضا هست و نه آلبوم عکس خانوادگی
    بنده هم مدیر کل سایت شاتل هستم و فقط به دلیل اینکه میدونم با کار های شما شرکت شاتل ورشکست میشه ساعت 4:36 صبح اومدم پست بزنم تا افکار عمومی ملت را گمراه کنم و شرکتمو از ورشکستگی در بیارماینم اعتراف رسمیبه مدارک الحاق شود و در امضات اضافه اش کن
    در مورد مشکلت هم،به نظر من(که فقط یک حدسه) به دلیل دانلود شبانه زیاد نرم افزارشون باگ شده و احتمالا کمی هم دیر خاموش کردی برای همین در ثبت ترافیک مشکل پیش اومده و ترافیکت مصرفه شده که برخواهد گشت(بازم میگم مطمئن نیستم)تنها دلیلی هم که شما اون قسمت را سانسور کردی به خاطر این هست که دانلود شبانه بالای شما خلاف اون همه توصیف بدی هست که از شاتل کردی و یه طوری حرف خودتو نقض می کردی
    و اما اگر مشکل همین باشه نتیجه گیری اصلی من اینه که شما دقیقا میدونستی مشکل کار از کجاست و می دونستی رفع خواهد شد...ولی اینطور نشون دادی که شاتل ازت دزدی کرده تا به همون اهداف نامعلومت برسی
    اینکه من یا دیگران میایم اینجا وقت میذاریم فقط و فقط برای انتقال تجارب خودمون و بهتر شدن شرایط اینترنتی دوستان هست ولی شما کاملا دشمنانه رفتار میکنی و فقط فکر خودت هستی که قبلا هم در موردتون حرف زدم که ninipc عزیز فکر کردن منظورم با ایشان هست(البته این رفتارت به نفع خودت هم نیست و فقط دشمنی کورکورانت با شاتل را نشان میده)
    البته از اینکه مدعی هستی دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستی و حتی املای درست اظهار نظر هم نمی دونستی میگذرم
    شما هم اگه میتونستی به قول خودت با کمفروشی شاتل مبارزه کنی و خدماتشو اونطور که میخوای بکنی توی این 3 ساله میکردیاگه هم خیلی فعالی و خیلی دلت میخواد به وضعیت اینترنتی کشور کمک کنی لطف کن مشکلی که در تاپیک پایین مطرح شده را رفع و رجوع کن که کل ایران دعاگویت خواهند بود:
    ***** ها برداشته شود
    مهندس شکایت کن اتفاقاً خوبه آره آلبوم عکس خاموادگی نیست عکس گم شدن 2400مگ حجم هست
    اتفاقاً من با شاتل کاری کردم که سرعت شبانه زیر 120کیلو نمیاد دیگه منم انتقال تجارب گم شدن حجم رو به دوستان ارایه میدن که بقیه هم ببینند شاتل داره چیکار می کنه دیگه!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این شاید بیشتری که گفتین، بدجور من رو کشته و هنوزم داره می‌کشه.
    بعد هم این قضیه کم‌کم جدید هست؟ من توی صبحتهای قبلی دیده بودم که می‌گفتن محدود شدیم و از محدودیت دراومدیم. دیگه آسته‌آسته رو نشنیده بودم.

واسه من همین شکلی شده

سرعت اصلیم 250 هست

بعد از محدودیت شده بود 16
    یه مدت گذشت و سرعت از 16 اومد 90 (( رعایت کردم ))
    فکر کنم بعدش میشه 200
    و بعد 250

***** ها برداشته شود

الکی سر خودت رو درد نیار
    پست های قبلی من رو بخون متوجه داستان میشی !!!

از این دست کاربرها تو این چند سال زیاد دیدیم !!!
    Last edited by wooooow; 27-04-2014 at 09:00.

12. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من همین شکلی شده

سرعت اصلیم 250 هست

بعد از محدودیت شده بود 16
    یه مدت گذشت و سرعت از 16 اومد 90 (( رعایت کردم ))
    فکر کنم بعدش میشه 200
    و بعد 250

الکی سر خودت رو درد نیار
    پست های قبلی من رو بخون متوجه داستان میشی !!!

از این دست کاربرها تو این چند سال زیاد دیدیم !!!
    آقای Wo0o0o0o0W شما یه سری موارد رو مطرح کردی که در پستهای قبلی من توضیح دادم شما متوجه نمی شی من مقصرم؟
    Last edited by dj77; 27-04-2014 at 09:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سرویس 8 مگ توی یک ماه حداکثر چند گیگ از سرور داخلی و خارجی می شه دانلود کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •