این شاید بیشتری که گفتین، بدجور من رو کشته و هنوزم داره میکشه.
بعد هم این قضیه کمکم جدید هست؟ من توی صبحتهای قبلی دیده بودم که میگفتن محدود شدیم و از محدودیت دراومدیم. دیگه آستهآسته رو نشنیده بودم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این شاید بیشتری که گفتین، بدجور من رو کشته و هنوزم داره میکشه.
بعد هم این قضیه کمکم جدید هست؟ من توی صبحتهای قبلی دیده بودم که میگفتن محدود شدیم و از محدودیت دراومدیم. دیگه آستهآسته رو نشنیده بودم.
اتفاقا در مورد بازه زمانی رایگان من هم همین کارو می کنم یعنی از 1:15 شروع میکنم تا 7:45 که خودش خاموش می کنه سیستم رو.
از ساعت 10 شب حتی سایت گوگل و یاهو به مکافات و بدختی باز میشه
همش هم میگن تقصیر مخابرات و زیر ساخت هست.
همش میگن سراسری هست.
اصلا به فرض تقصیر زیرساخت هست. شرکتی که نمیتونه حق مشتری رو از زیرساخت بگیره . پس این همه تبلیغ تو سایت های مختلف و سر و صدا کردن که ما فلان هستیم و شعار دادن .به چه دلیل است؟
![]()
Last edited by Life24; 27-04-2014 at 01:02.
این تیکه رو خوب اومدی.... ما از ISP سرویس گرفتیم زیر ساخت به ما چه؟...... نمیتونی سرویس بدی آقا جان خب نده....![]()
80 گیگ دانلود کردم.
ببین ...اگه من مسئول شاتل بودم شما را ضایع نمی کردم...تازه تشویقتم میکردم که به پست هات ادامه بدی...کسی که ادعا می کنه 3 تا اینترنت داره و هنوز اکانت شاتلشو شارژ میکنه یعنی میدونه کیفیت شاتل خوبه و نسبت به بقیه میارزه...
در مورد بدگویی های مطلق شما از شاتل هم،اول که همه دیگه شما را شناختن و فیدبک دوستان مشخصه...دوم هم اگه از شاتل راضی نیستی و داریش 2 دلیل می تونه داشته باشه:
یا از قوه عقل ساقط هستی و داری به خودت ضرر میزنی
یا اینکه داری دروغ میگی و از کیفیتش(به طور نسبی) به دلیل نامعلومی(که من فکر کنم همون بچه بازی های همیشگی بعضی از کاربران شاتل-که منظور من اصلا ninipc عزیز نیست و کاربرانی هست که خیلی هاشون الان شاتل ندارن- بعد از محدودیتشون هست)
حالا خودت انتخاب کن گزینه مورد نظرتو...
در مورد ارتفاع عکس هم،آزاردهنده هست...شما درستش نکنی مجبورم از طریق مدیریت درخواست کنم...شما در هر صفحه 3-4 تا پست بدی ما مجبور میشیم این عکسو 3-4 بار ببینیم و اسکرول کنیم...سنگین شدن صفحه(برای پردازش-و نه برای دانلود)هم هست..در ضمن اسم اون مکان،امضا هست و نه آلبوم عکس خانوادگی
بنده هم مدیر کل سایت شاتل هستم و فقط به دلیل اینکه میدونم با کار های شما شرکت شاتل ورشکست میشه ساعت 4:36 صبح اومدم پست بزنم تا افکار عمومی ملت را گمراه کنم و شرکتمو از ورشکستگی در بیارماینم اعتراف رسمی
به مدارک الحاق شود و در امضات اضافه اش کن
در مورد مشکلت هم،به نظر من(که فقط یک حدسه) به دلیل دانلود شبانه زیاد نرم افزارشون باگ شده و احتمالا کمی هم دیر خاموش کردی برای همین در ثبت ترافیک مشکل پیش اومده و ترافیکت مصرفه شده که برخواهد گشت(بازم میگم مطمئن نیستم)تنها دلیلی هم که شما اون قسمت را سانسور کردی به خاطر این هست که دانلود شبانه بالای شما خلاف اون همه توصیف بدی هست که از شاتل کردی و یه طوری حرف خودتو نقض می کردی
و اما اگر مشکل همین باشه نتیجه گیری اصلی من اینه که شما دقیقا میدونستی مشکل کار از کجاست و می دونستی رفع خواهد شد...ولی اینطور نشون دادی که شاتل ازت دزدی کرده تا به همون اهداف نامعلومت برسی
اینکه من یا دیگران میایم اینجا وقت میذاریم فقط و فقط برای انتقال تجارب خودمون و بهتر شدن شرایط اینترنتی دوستان هست ولی شما کاملا دشمنانه رفتار میکنی و فقط فکر خودت هستی که قبلا هم در موردتون حرف زدم که ninipc عزیز فکر کردن منظورم با ایشان هست(البته این رفتارت به نفع خودت هم نیست و فقط دشمنی کورکورانت با شاتل را نشان میده)
البته از اینکه مدعی هستی دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستی و حتی املای درست اظهار نظر هم نمی دونستی میگذرم
شما هم اگه میتونستی به قول خودت با کمفروشی شاتل مبارزه کنی و خدماتشو اونطور که میخوای بکنی توی این 3 ساله میکردیاگه هم خیلی فعالی و خیلی دلت میخواد به وضعیت اینترنتی کشور کمک کنی لطف کن مشکلی که در تاپیک پایین مطرح شده را رفع و رجوع کن که کل ایران دعاگویت خواهند بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***** ها برداشته شود
مهندس شکایت کن اتفاقاً خوبهآره آلبوم عکس خاموادگی نیست عکس گم شدن 2400مگ حجم هست
![]()
![]()
اتفاقاً من با شاتل کاری کردم که سرعت شبانه زیر 120کیلو نمیاد دیگهمنم انتقال تجارب گم شدن حجم رو به دوستان ارایه میدن که بقیه هم ببینند شاتل داره چیکار می کنه دیگه!
واسه من همین شکلی شده
سرعت اصلیم 250 هست
بعد از محدودیت شده بود 16
یه مدت گذشت و سرعت از 16 اومد 90 (( رعایت کردم))
فکر کنم بعدش میشه 200
و بعد 250
الکی سر خودت رو درد نیار
پست های قبلی من رو بخون متوجه داستان میشی !!!
از این دست کاربرها تو این چند سال زیاد دیدیم !!!
Last edited by wooooow; 27-04-2014 at 09:00.
آقای Wo0o0o0o0W شما یه سری موارد رو مطرح کردی که در پستهای قبلی من توضیح دادم شما متوجه نمی شی من مقصرم؟![]()
Last edited by dj77; 27-04-2014 at 09:42.
با سرویس 8 مگ توی یک ماه حداکثر چند گیگ از سرور داخلی و خارجی می شه دانلود کرد؟
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)