ربطی نداره
با تمدید هم از بین نمیره !!!
من یک دوره دانلود کردم دیگه تا خرخره محدود شدم !!!
با تمدید از محدودیت در نیومدم !!
تازه الان بعد از 2 هفته سرعت یه ذره بهتر شده (( 90 ))
در حالی که سرعت اصلی 250 هست
کم کم از محدودیت در میارن !!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ربطی نداره
با تمدید هم از بین نمیره !!!
من یک دوره دانلود کردم دیگه تا خرخره محدود شدم !!!
با تمدید از محدودیت در نیومدم !!
تازه الان بعد از 2 هفته سرعت یه ذره بهتر شده (( 90 ))
در حالی که سرعت اصلی 250 هست
کم کم از محدودیت در میارن !!
عزیز من 10:25 دقیقه ساعت روشن بودن مودم بوده نه سیستم ساعت روشن بودن کامپیوتر توی سیستم مدیریت شاتل ثبت میشه یا ساعت روشن بودن مودم به نظر خودت
خدایی روی پست هایی که میذاری یه کم از ذهنت هم کمک بگیر
اگر هم واقعاً از سیستم مدریت ترافیک شاتل اطلاع نداری و نرم افزارهای مدیریت ترافیک خبر نداری اضهار نظر نفرمایید واقعاً
Last edited by dj77; 26-04-2014 at 19:35.
آقا ول کنید این بحثا رو بزارید تایپیک از بحث اصلی خودش خارج نشهببین شاتل چیکار کرده که مردم به جون هم افتادن ول کنید بابا باهم دوست باشید
![]()
یک سوال دیگه : در سرویس های حجمی میزان آپلود هم از ترافیک کم می کنه؟ یا رایگانه؟
نمیخواد به من طرز کار سیستم شاتل و نرم افزار رو یاد بدی !!
ضمنا
ملت از کجا متوجه بشن شما سیستمت از 8 تا ساعت 10:25 خاموش بوده ؟؟؟
حرف شما هست
مدرک ؟؟
فکر کنم خودت متوجه شدی دیگه بحثت به جایی نمیره !!!
این سیاه بازی ها هم برای تخریب شرکت خاص هم تو این چندین ساله زیاد دیدم !!!
از مخابرات تا شرکت های خصوصی تو همه تاپیک ها که آخرشم کاربر مورد نظر بن شد !!!
شما هم از یه تاریخ خاصی به بعد تو تاپیک شاتل فعالیتت گسترده شد
(( 5 ساله عضو این فرومی و 3 ساله از شاتل نت داری ))
تازه الان یادت اومده بیای تاپیک شاتل ؟؟؟
والسلام !!!
رایگانه !!!
شما بار ART1 چند گیگ دانلود کردی تا از سرور خارجی محدود شدی؟؟
1-شما نرم افزار networx نصب و با نحوه کار کردن اون آشنا بشید بعد به خاموش یا روشن بودن سیستم من هم پی می برید دوست من
2-والا بلا من کاربر شاتل هستم 2400مگ حجمم گم شده! نیام بگم چیزی که اتفاق افتاده که سیاه نمایی نشه؟! چیزیه که واقعا بوده! من نمی تونم بگم نبوده!
3-آقا چرا میزنی به صحرای کربلا واقعا!2400مگ از حجم من این وسط معلوم نیست چی شده شما میگی 5سال اینجا عضوی 3ساله نت داری
شما یا افراد دیگه شاید دچار خود سانسوری شده باشید ولی من چیززی که واقعیت باشه و برام اتفاق بی افته در این زمینه با دیگران کاربران به اشتراک میزارم.
ولی دوستان بجای خالی کردن میدون در برابر همچین مشکلاتی مانند: گم شدن حجم اینترنت افت سرعت شدید قطعی های مکرر و ... مشکلتونو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنید و پیگیری کنید. من هم 2 هفته پیش افت سرعت شدید شبانه داشتم که با شکایت به سامانه 195 و با استناد به قانون 152 سازمان تنظیم شاتل مجبور شد بعد از کش و قوسهای فراوان به قول خودشون سرعت منو در حد سرعت شبانه ذکر شده در سایت شاتل نگه دارند. شما به دلیل مشکلی که با سرویستون دارید و البته ناآشنایی به قوانین سازمان تنظیم مقررات از خیر سرویس اینترنت اون شرکت میگذری و شرکت هم به تخلف خودش ادامه میده!
اگر واقعا می بیند کار تخلفی انجام می دهند بی خیال سرویس نشید پیگیری کنید از طریق مجرای قانونی برای اصلاح مشکل شما توسط اپراتور.
قبول کنید بخش عمده ای از مشکلات اینترنتی بر عهده خود ما کاربران که این مسایل را پیگیری و به دنبال حق مون نیستم می تونه باشه!
این نظر شما هم احتمال داره که علت مشکل باشه. اگه باشه که این مشکل رو خود شاتل هم توی سایتش گفته که کاربرها حواسشون باشه و دم ساعتهایی که شروع و آخر بخش شبانه هست دانلود حجیم نذارن که اگه ساعت اونها با سرور شاتل هماهنگ نبود، مشکل کم شدن حجم اصلی ایجاد نشه.
شانسی دیشب داشتم یه تست حجم توی گوشی میکردم و ساعت رو دقیق با ساعت اتمی ویندوز تنظیم کردم و بعد امروز که ساعت رو توی بخش گزارش دیدم، به نظر مییاد که حدود ۴ تا ۵ دقیقه ساعت من با ساعت سرور شاتل فرق داره. باید یه چند بار دیگه هم تست کنم تا ببینم این تفاوت بطور متوسط چقدر هست. اما طبق عادتی که از مبیننت دارم اگه قرار به دانلود حجیم داشته باشم، همیشه ده دقیقه دیرتر و ده دقیقه زودتر از ساعت اعلام شده کار رو تموم میکنم که اینجور مشکلاتم کمتر بشه.
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)