تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4598 از 4714 اولاول ... 35984098449845484588459445954596459745984599460046014602460846484698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,971 به 45,980 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مستر جنرالز سيخي چنده ؟ بيا تو جيبم زياد بزرگه !

مزاحم ميشدم ؟! تو از خدات بود كه بازيت رو به رخم بكشي و بعد 5 روز التماس دو تا چيزي كه خودم بلد بودم رو يادم بدي !
    مهم اینه که خودتم هنوز یادته چجوری التماسمو می کردی ساعت به ساعت کنه میشدی
    یادمه اولاش چجوری گریه می کردی و می گفتی مرتضی از پوینت عقب می مونم (ارشیو هاش موجودخ )
    اخراش که که تروپ هات اونجوری زیاد شد نو .... عروسی بوده اونجوری تو فروم فارسی و خود ترایب از من تعریف می کردی (مرتضی بهترین فارمریه که من دیدم )

خوبه تا دو روز ولت کردم نوبل شدی. پس بدون یه چیزایی بارمه که بهت نگفتم و هنوز نوب خالصی
    راستی بادته اولاش بازیمو می دیدی باور نمی کردی می گفتی مولتیه. الان که شیوه ی بازیمو فهمیدی چی می کی؟ . عروس نمی تونه برقصه می گه زمین کجه

كسي ننداخت بيرون كچل ! هنوز دارم بازي ميكنم ...
    نترس اونم به زودی پرتت می کنن بیرون. تنها کاری که باید بکنم اینه که تیکت در موردت بفرستم ای مولتی باز اعظم همونطو که 10 12 تا اکانت بن کردی اینم روش.

از رو شلوار برامدگيش رو نميبيني ؟
    اون باد هوا هست اشتباه گرفتی

همش به خاطر اينه كه من نماز ميخونما ! خداوند به ما لطف كرد !‌
    حالا خودمونيم ... من 2.500 پست توي اين بخش دادم و خودم خبر نداشتم ؟!
    خدا بچه ک....... ها رو دوست داره

برو كچل ... برو ... برو كچل ... !
    خوش به حال اونايي كه توي ورلد هايي كه بودي كنارت بودن، واقعا داشتن يك نوب خنگ خيلي لذت بخشه ولي حيف كه فكر ميكردن حرفه اي هستي !
    تو یکی کلمه ی نوب رو نیار که از حنده می ترکم
    Last edited by Master generals; 05-07-2010 at 10:55.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی نیست بهش بگه آخه سیرابی! ممد تو اصلن نوب رو برای من تعریف کن =))

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اخراش که که تروپ هات اونجوری زیاد شد نو .... عروسی بوده اونجوری تو فروم فارسی و خود ترایب از من تعریف می کردی (مرتضی بهترین فارمریه که من دیدم )
    Hey boy پاشو صبح شده

یادمه اولاش چجوری گریه می کردی و می گفتی مرتضی از پوینت عقب می مونم (ارشیو هاش موجودخ )
    اشك تمساح بود كه ببينم چند كيلو بارته

مهم اینه که خودتم هنوز یادته چجوری التماسمو می کردی ساعت به ساعت کنه میشدی
    بازم ميگم " تو از خدات بود بازيت رو به رخم بكشي ! "

راستی بادته اولاش بازیمو می دیدی باور نمی کردی می گفتی مولتیه. الان که شیوه ی بازیمو فهمیدی چی می کی؟
    آره، قبول دارم، واقعا به بهترين نحو از مولتي هات استفاده ميكردي

عروس نمی تونه برقصه می گه زمین کجه
    زمين خونه ي شما كجه ؟

نترس اونم به زودی پرتت می کنن بیرون. تنها کاری که باید بکنم اینه که تیکت در موردت بفرستم ای مولتی باز اعظم همونطو که 10 12 تا اکانت بن کردی اینم روش.
    من كجا 10-20 تا اكانت بن كردم ؟ بعدشم ... ميتوني تيكت بدي، كسي جلوت رو نگرفته !
    تو عرضش رو داشتي، با 10 تا راي به زور نميرفتي مجلس، كاري ميكردي كه با 150 تا راي بري مجلس و همه قبولت داشته باشن نه اينكه پول مردم رو بگيري و هاپوليش كني ! ( قضيه ي همون كارخونه داري كه پول چند نفر رو دزديدي ... )

اون باد هوا هست اشتباه گرفتی
    دست بزن معلومه !

بياه

یکی نیست بهش بگه آخه سیرابی! ممد تو اصلن نوب رو برای من تعریف کن =))
    كچل تو برو اون پروفايلت مزخرفت رو درست كن كه صفحه رو به هم ريخته بعد بيا حرف بزن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اشك تمساح بود كه ببينم چند كيلو بارته
    اینو نگی دیگه چی بگی ؟؟؟؟؟؟؟

بازم ميگم " تو از خدات بود بازيت رو به رخم بكشي ! "
    برای همین نصفه موقع ها جوابتو نمی دادم با گریه و دلخوری بعدش می گفتی چرا ج نمی دی

آره، قبول دارم، واقعا به بهترين نحو از مولتي هات استفاده ميكردي
    هنوز نوشته هات تو فروم و ارشیو موجوده نذار روشون کنم . ادم اینقدر 2 رو نوبره والا

زمين خونه ي شما كجه ؟
    مال ما که نه ولی ماله شما فک کنم شیب 50 60 درجه داشته باشه

من كجا 10-20 تا اكانت بن كردم ؟ بعدشم ... ميتوني تيكت بدي، كسي جلوت رو نگرفته !
    تو عرضش رو داشتي، با 10 تا راي به زور نميرفتي مجلس، كاري ميكردي كه با 150 تا راي بري مجلس و همه قبولت داشته باشن نه اينكه پول مردم رو بگيري و هاپوليش كني ! ( قضيه ي همون كارخونه داري كه پول چند نفر رو دزديدي ... )
    اون رای ها صد در صد مولتی ان یک. دوما 150 تا نه 100 تا. عینکت رو نزده بودی اینگار. سوما اینکه دور اول 25 تا اوردم. اونم بدون رای مولتی نه مثله تو با دغلکاری و تقلب
    خدا رو شکر دو بار بن شدم دو بارم ان بن شدم که به کسانی که مثله تو حرف زیاد می زندد ثابت شه مولتی نیستم
    ولی ام پرو - محمد - طبق گفته ی خودت 30 40 تا اکانت دیگه بن کردی. و تا حالا ان بن هم نشدی
    با این سابقه ی درخشانت 100 تا رای مولتی چیز شاخیه یعنی؟ هر وقت تونستی عین ادم بدون تقلب بازی کنی بعد بیا کل کل کن. بعدم تن خودت می حاره ها. فردا ریپورت بدم بن شه باز میای گریه می کنی پیش من

اون کسانی که من با پولشون کار می کنم رو سر من حاضرن قسم بخورن. تو یکیو بگو که این حرفو بزنه من جلو همه هر چی دارم و ندارم به یو می دم. زیادی سوختی حرف مفت زیاد می زنی. باز خوبه من از کارخونه داری گلد گیرم اومده نه با مولتی باز و از بقیه اویزون شدن

دست بزن معلومه !
    زدم یه برامدگی گوشتی بود. که وسطاش تو رفته بود اتفاقا خیلی هم نرم و گرم بود
    Last edited by Master generals; 05-07-2010 at 16:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

الان یه نیگه به چت ارشیو هام انداختم دیدم همشون سر جاشونه. رو کنم دیگه باید با اینجا با با ی کنی مستر نوب زاده
    پس حرف زیادی نزن و برای ما زپرتی نیا مامانم اینا )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اینو نگی دیگه چی بگی ؟؟؟؟؟؟؟
    بهتره بگي حرف حق جواب نداره

برای همین نصفه موقع ها جوابتو نمی دادم با گریه و دلخوری بعدش می گفتی چرا ج نمی دی
    اتفاقا داري برعكس توضيح ميدي، تو تايپ كردنت خيلي كند هست و براي همين جواب نميدادي تا عرق شرم روي پيشونيت نشينه و بعد ميگفتي كه تو شركت بودم داشتم براي كارمندا چايي ميبردم

هنوز نوشته هات تو فروم و ارشیو موجوده نذار روشون کنم . ادم اینقدر 2 رو نوبره والا
    اگه داري چرا نميزاري

مال ما که نه ولی ماله شما فک کنم شیب 50 60 درجه داشته باشه
    نه اشتباه ميكني‌، مگه هنوز نميدوني كه زمين به دور خورشيد ميچرخه ؟
    اون رای ها صد در صد مولتی ان یک. دوما 150 تا نه 100 تا. عینکت رو نزده بودی اینگار. سوما اینکه دور اول 25 تا اوردم. اونم بدون رای مولتی نه مثله تو با دغلکاری و تقلب
    خدا رو شکر دو بار بن شدم دو بارم ان بن شدم که به کسانی که مثله تو حرف زیاد می زندد ثابت شه مولتی نیستم
    ولی ام پرو - محمد - طبق گفته ی خودت 30 40 تا اکانت دیگه بن کردی. و تا حالا ان بن هم نشدی
    با این سابقه ی درخشانت 100 تا رای مولتی چیز شاخیه یعنی؟ هر وقت تونستی عین ادم بدون تقلب بازی کنی بعد بیا کل کل کن. بعدم تن خودت می حاره ها. فردا ریپورت بدم بن شه باز میای گریه می کنی پیش من

اون کسانی که من با پولشون کار می کنم رو سر من حاضرن قسم بخورن. تو یکیو بگو که این حرفو بزنه من جلو همه هر چی دارم و ندارم به یو می دم. زیادی سوختی حرف مفت زیاد می زنی. باز خوبه من از کارخونه داری گلد گیرم اومده نه با مولتی باز و از بقیه اویزون شدن
    جواب ابلهان خاموشيست
    ولي اين رو بهت بگم كه اگه من مولتي بودم و طرفدار نداشتم، پس كيا هي مقاله ميزدن تحت عنوان " پسر پدر اموزش ايران " يا " دختر پدر اموزش ايران " ؟!!
    اگه من طرفدار نداشتم پس كيا برام انقدر سر و دست ميشكندن ؟

زدم یه برامدگی گوشتی بود. که وسطاش تو رفته بود اتفاقا خیلی هم نرم و گرم بود
    يكم ديگه ميزدي يه باتوم ميشد

داره خودمونی میشه kOoRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینجا خیلی وقته شده میدان جنگ... گیمر و اون پسره سعیــد بود فکر کنم اسمش(asemoon) در راس این آشوب ها قرار دارن...
    صدرحمت به خودمون، سرهیچی دعوا نمی کردیم... رسما میگم خاک تو سرتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اینجا خیلی وقته شده میدان جنگ... گیمر و اون پسره سعیــد بود فکر کنم اسمش(asemoon) در راس این آشوب ها قرار دارن...
    صدرحمت به خودمون، سرهیچی دعوا نمی کردیم... رسما میگم خاک تو سرتون
    اسم اون رو اينجا نيار، كلمه ي آسمون ( به انگليسي ) توي دستگاه فيلــترينگ ايران هست و هرجا اسم ايشون بياد اون سايت فيلتـر ميشه :دي
    بعدشم ... يه چيز اونور تر از دعوا ! به هر حال حال اين بازي به كل كله ديگه ! خاله بازي كه نيست ! تريبال وارزه :دي

بعدشم ... شما عمه ي كي ميشي دختر تپلي ؟ :دي

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهتره بگي حرف حق جواب نداره
    کدوم حق مستر جوگیر ؟

اتفاقا داري برعكس توضيح ميدي، تو تايپ كردنت خيلي كند هست و براي همين جواب نميدادي تا عرق شرم روي پيشونيت نشينه و بعد ميگفتي كه تو شركت بودم داشتم براي كارمندا چايي ميبردم
    M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:51:43 PM): pm midim off mishi dige
    Morteza Erepublik (5/16/2010 8:51:59 PM): key?
    Morteza Erepublik (5/16/2010 8:52:00 PM):
    M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:52:10 PM): hamin 40min pish, pm dadam off shodi

Morteza Erepublik (5/16/2010 8:52:16 PM): eeeeeee
    Morteza Erepublik (5/16/2010 8:52:22 PM): 40 min pish ke pm nadadi
    Morteza Erepublik (5/16/2010 8:52:23 PM):
    M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:52:52 PM): dadam, hamun lahze rafti
    M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:53:04 PM): ruze ghabl ham gofti moshakhasate world 50 ro begu
    Morteza Erepublik (5/16/2010 8:53:04 PM):
    M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:53:11 PM): goftam, badesh pm midadam javab nemidadi

M0hammad eRepublik (5/16/2010 8:55:23 PM): baz javab nemide

از اینا زیاد دارم. گفتم که دیگه کل کل نکن
    کلا زیاد خودتو خل کردی ضایع شدی پس بیخی

اگه داري چرا نميزاري
    نمونش بالایی هست. بگذرد ارشیو اون موقعی که امارت مولتی هاتو هم گفتی دارم

نه اشتباه ميكني‌، مگه هنوز نميدوني كه زمين به دور خورشيد ميچرخه ؟
    خدا همگان را شفا بده

جواب ابلهان خاموشيست
    ولي اين رو بهت بگم كه اگه من مولتي بودم و طرفدار نداشتم، پس كيا هي مقاله ميزدن تحت عنوان " پسر پدر اموزش ايران " يا " دختر پدر اموزش ايران " ؟!!
    اگه من طرفدار نداشتم پس كيا برام انقدر سر و دست ميشكندن ؟
    ای خدا چقدر بانکی بشر موش بخورتت
    یو همونی نیستی که اون روز التماس می کردی باهات مصاحبه کنم بعد چاپ کنم بلکم یه خورده معروف شی؟ اتفاقا می گفتی تیترش رو هم مصاحبه با پدر اموزش ایران بزنم؟
    خودت جقدر خودتو جدی گرفتی
    بادته یه ارتیکل دادی التماس کردی برات سند تو ال بزنم به 3 4 تا دیگه هم گفتی تا بلکه مردم فکر کنند مهمی؟
    سرو دست؟ خیلی باحالی بساط خنده ی یک هفتم جور شده
    ای خدا

جناب مولای اعظم تا تو باشی دیگه کل کل نکنی. اینم بگم هنوز ریپورتت نکردم برو خوش باش. تو توهماتت غوطه ور باش

ار تریبال چرا چیزی نمی گی نوب بزرگوار
    Last edited by Master generals; 05-07-2010 at 22:48.

10. 2 کاربر از Master generals بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها.چه خبرا.میبینم تاپیک دوباره رو اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •