تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4596 از 4751 اولاول ... 35964096449645464586459245934594459545964597459845994600460646464696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,951 به 45,960 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله شاید اشتباه نرم افزاری بوده ,می خوام ببینم مصرف ساعات رایگان من ربطی داره از کم شدن حجم من در ساعات غیر رایگان مهندس؟
    شما هم وقتی 2بار این نوع اشتباهات شاتل رو به دیگر کاربران در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری کنی حواسشو جمع می کنه
    ارائه عدله (!) باید بدون تغییرات و ادیت باشه برادر مناینو برای این گفتم که اگه فردا خدایی نکرده کارت به دادگاهی جایی گیر کرد یه برگه را برنداری بالا پایینشو خط خطی کنی بگی اینم مدرکم
    بعدشم سوال من این بود که دلیلی وجود نداره کسی دانلود رایگانشو مخفی کنهمگه اینکه ریگی به کفشش باشه
    بگذریم بحث منو شما امکان نداره به جایی برسه چون 2 تا دیدگاه متفاوت نسبت به اینترنت داریم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس دو یا 3 ساعت فرصت دارم تا جا داره دانلود کنم یا به عبارتی لیست دانلودمو خالی کنم

خب خوشی تموم شد خطم برگشت به همون آرت 1

سرعتی بودا واسه خودش

لذت بردم
    و البته تا جاییی که جا داشت دانلود کردم باهاش

خب امیدوارم بودجه تامین شه برم همین 8 مگو بگیرم باید برم مخ د دی رو بزنم

حیف حجمش کمه 4 گیگ چیزی نیست وگرنه که میترکوند
    راستی محدودیتم از سرور خارجی همچنان پا برجاست یعنی 16 کیلو رو میگیرم و داخلیم که 100 تا

3. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2400مگ توسط شاتل از من کم شده در تاریخ جمعه 5 اردیبهشت این در حالیه که من این مقدار به هیچ وجه توسط من مصرف نشده و شاتل یا به عمد یا سهوی این حجم رو طی1ساعت از من کم کرده!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارائه عدله (!) باید بدون تغییرات و ادیت باشه برادر مناینو برای این گفتم که اگه فردا خدایی نکرده کارت به دادگاهی جایی گیر کرد یه برگه را برنداری بالا پایینشو خط خطی کنی بگی اینم مدرکم
    بعدشم سوال من این بود که دلیلی وجود نداره کسی دانلود رایگانشو مخفی کنهمگه اینکه ریگی به کفشش باشه
    بگذریم بحث منو شما امکان نداره به جایی برسه چون 2 تا دیدگاه متفاوت نسبت به اینترنت داریم
    منم میگم دقیقاً دانلود رایگان من چون ربطی به شما نداره و به موضوع طرح شده ربطی نداره ضرورتی نداره بیام بطور عمومی منتشرش کنم مهندس جان

از اصل موضوع دور نشیم کم شدن حجم به صورت یه هویی از طرف شاتل یعنی نه ببخشید باگ شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منم میگم دقیقاً دانلود رایگان من چون ربطی به شما نداره و به موضوع طرح شده ربطی نداره ضرورتی نداره بیام بطور عمومی منتشرش کنم مهندس جان

از اصل موضوع دور نشیم کم شدن حجم به صورت یه هویی از طرف شاتل یعنی نه ببخشید باگ شاتل
    راستش من نمی​خوام وارد بحث بشم ولی برای این اینکه سوء تفاهم شما دوستان رفع بشه بگم که دی​جی جان مشکل این آقای Burst ما اینه که میگه تو عکس شما قسمت وسطی log​ حدف شده...

7. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من نمی​خوام وارد بحث بشم ولی برای این اینکه سوء تفاهم شما دوستان رفع بشه بگم که دی​جی جان مشکل این آقای Burst ما اینه که میگه تو عکس شما قسمت وسطی log​ حدف شده...

بله دقیقا حذف شده چون همونطوری که از ساعاتش هم معموله اون تایم (1تا8) ساعات رایگان شاتل هست و قطعاً در ساعات رایگان شاتل حجمی از کسی کم نمی کنه! مشکل ما روی ساعات غیر رایگان هست حجمی که مصرف نشده و شاتل از ترافیک من کم کرده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله دقیقا حذف شده چون همونطوری که از ساعاتش هم معموله اون تایم (1تا8) ساعات رایگان شاتل هست و قطعاً در ساعات رایگان شاتل حجمی از کسی کم نمی کنه! مشکل ما روی ساعات غیر رایگان هست حجمی که مصرف نشده و شاتل از ترافیک من کم کرده !

اگه اشتباه نکنم یه ایراد دیگه ای که Burst گرفته بود اینه که بالا و پایین عکس ادیت شده، یعنی اولا ساعات بین ۸ تا ۱۱توی log نیست و ثانیا این که هیچ نشانه​ای وجود نداره که ثابت که این ساعت​ها در روز هستند.(نه am/pm داره و نه به فرمت ۲۴ ساعته است.)

10. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم یه ایراد دیگه ای که Burst گرفته بود اینه که بالا و پایین عکس ادیت شده، یعنی اولا ساعات بین ۸ تا ۱۱توی log نیست و ثانیا این که هیچ نشانه​ای وجود نداره که ثابت که این ساعت​ها در روز هستند.(نه am/pm داره و نه به فرمت ۲۴ ساعته است.)

خیر عکس به هیچ عنواد دستکاری نشده(بجز قلم گرفتن ساعات رایگان) در واقع شما اگر با نرم افزار networx آشنا باشی وقتی که سیستم خاموش باشه این نرم افزار هیچ ساعتی نمی ندازه درون لیست مصرف
    شما درست نگرفتی دوست من شما اگر به عکس اتصال جاری نگاه کنی مدت زمان اتصال ثبت شده 10 ساعت و 17 دقیقه و این ساعت یعنی دقیقا همون ساعاتی که در نرم افزار net worx آورده شده و بطور دقیق تر از ساعت 12:07 دقیقه نیمه شب 5اردیبهشت تا ساعت 10:25صبح همون 5اردیبهشت که سیستم من بطور خودکار در ساعات 7:45صبح خاموش شده و قطعاً وقتی سیستم خاموش باشه مصرفی هم وجود نداره و ساعتی در نرم افزرا ثبت نمیشه
    باز شما می تونی networx رو دانلود کنی و صحت گفته های منو که ساعت ثبت نمی کنه در زمان خاموش بودن سیستمتون چک کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چیزی که واقعیتش اینجا مهمه نه عکسی هست که dj77 گذاشته و نه شکی که BursT گرامی در مورد حذف بعضی از بخشها دارن. مهم اینه که خود شاتل توی سیستم‌هاشون، اصل لیست گزارش مصرف رو دارن و اینکه dj77 چقدر بتونن اونها رو راضی کنن که اشتباه شده و حجم رو برگردونن. وگرنه اینجور بحثها و اینکه عکس واقعی هست یا نه، به جایی نمی‌رسه.

13. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیر عکس به هیچ عنواد دستکاری نشده(بجز قلم گرفتن ساعات رایگان) در واقع شما اگر با نرم افزار networx آشنا باشی وقتی که سیستم خاموش باشه این نرم افزار هیچ ساعتی نمی ندازه درون لیست مصرف
    شما درست نگرفتی دوست من شما اگر به عکس اتصال جاری نگاه کنی مدت زمان اتصال ثبت شده 10 ساعت و 17 دقیقه و این ساعت یعنی دقیقا همون ساعاتی که در نرم افزار net worx آورده شده و بطور دقیق تر از ساعت 12:07 دقیقه نیمه شب 5اردیبهشت تا ساعت 10:25صبح همون 5اردیبهشت که سیستم من بطور خودکار در ساعات 7:45صبح خاموش شده و قطعاً وقتی سیستم خاموش باشه مصرفی هم وجود نداره و ساعتی در نرم افزرا ثبت نمیشه
    باز شما می تونی networx رو دانلود کنی و صحت گفته های منو که ساعت ثبت نمی کنه در زمان خاموش بودن سیستمتون چک کنید.
    دوست عزیز من نمی دونم شما چه اصراری به بزرگ کردن مشکلات شاتل داری...خداییش بگو ما هم ببینیم
    برداشتی 3-4 تا عکسو گذاشتی تو امضات(اونم در صورتی که هنوز شاتل بررسیش تموم نشده)با فونت قرمز و بولد هم زیرش نوشتی کم شدن ناگهانی 2400 مگ و...
    خب برادر من صبر کن شاید درست بشه اگه نشد برو همه جا پر کن
    الان شما عکس گذاشتی تو امضات با ارتفاع زیاد...آخه کی همچین کاری می کنه؟
    ماشالله دانلود رایگانتم که مخفی میکنی
    اگه اینجا قصدت کمک هست مخفی کردن اطلاعات و مخفی کردن جزئیات توش چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
    خواهش می کنم یاد بگیرید که توی فروم ها به دیگران کمک کنید نه اینکه فقط به فکر مقاصد خودتون(که من نمی دونم چیه)باشید
    شما هم که میگی 3 ساله مشترک شاتلی اگه اینقدر خدماتش آشغال و به درد نخوره دیگه ازش سرویس نگیر برادر منبرو 2 تا مخابرات بگیر 1 ترابایت دانلود کن
    یا برو پارس آنلاین که محدودیت نداره
    من بازهم میگم دانلود شبانه ات را بزار (و الان هم اصرار می کنم که بزاری) چون احتمال میدم چی شده و خیلی جالب خواهد بود برام اگه حدسم درست باشه

15. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •