تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4595 از 4751 اولاول ... 35954095449545454585459145924593459445954596459745984599460546454695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,941 به 45,950 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم وضعیت خط من تو 8 مگ

سرعتم از 800 تا 1مگ میره با اکانت امین

عجب سرعتی کف کرذم خوراکه دانلوده

اینم یک عکس از فرصت سو استقففاده کردم
    گفتم امکان سنجی بکنن خطمو ببینم خطم میکشه یا نه که گفت باید زنگ بزنینو و..... ولی این کارو کرد الان که چک کردم دیدم رو آرت 1 امو سرعتم 1 مگه احساس کردم تو بهشتم
    Last edited by amin1374; 26-04-2014 at 16:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اینم وضعیت خط من تو 8 مگ

سرعتم از 800 تا 1مگ میره با اکانت امین
    کم بستن برات باید برات رو 9216 ببندن تا 8 مگ رو کامل بگیری اینطوری سرعت 8 مگ کامل رو نمیگیری زنگ یزن بگو برات درستش کنن.در ضمن ببینم چیکار میتونی بکنی ببینم میتونی رکورده منو بشکونی تو یه شب با 8 مگ 25 گیگ دانلود داشتم

3. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کم بستن برات باید برات رو 9216 ببندن تا 8 مگ رو کامل بگیری اینطوری سرعت 8 مگ کامل رو نمیگیری زنگ یزن بگو برات درستش کنن.در ضمن ببینم چیکار میتونی بکنی ببینم میتونی رکورده منو بشکونی تو یه شب با 8 مگ 25 گیگ دانلود داشتم

فعلاکه در حال امکان سنجیم

با آرت 1 همچین سرعتی گرفتم پست بالا رو ویرایشش کردم عکسو ببین

5. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آهنگ که عالی...به نظر من به زودی هم روشت بسته میشه و هم نظارت روی تو بیشتر میشه...
    کلا کسایی که دانلود میکنند بعد از یکبار محدودیت بیشتر حواسشون بهشون هست تو هم که ماشالله رکوردداری..شکایت هم که کردی دیگه هیچی...

این بحث دزد بودن یا نبودن خیلی پیچیدست...بخوایم حساب کنیم 95% ما ملت دزدیم...میریم تو اداره جات کارمندان کم کاری می کنند...میریم بیمارستان پزشکان زیر میزی و... میگیرن...میری پیتزا فروشی از بدترین موادغذایی استفاده میشه و حاشیه سود بالاست...میری پمپ بنزین از بنزین بی کیفیت استفاده میشه و بهش آب و سایر مایعات اضافه می کنند...فوتبالیست هامون بلد نیستند 2 تا روپایی بزنند میلیاردی پول میگیرن(نمونش:برهانی و دهنوی)و...
    خلاصه اینکه کی دزده و... همش به تعریف ما از دزدی مربوط میشه...با این تفاسیر من میگم حداقل شاتل تا حد زیادی به قراردادی که باهات میبنده پایبند هست و خود این نشون دهنده تعهد نسبی کاریش هست...بگذریم

تقریبا می تونم بگم امکان ندارهتوی این 46000 تا پست این تاپیک حتی یک مورد حجم دزدی هم ثبت نشده
    آهنگی بود
    من آره بدجوری تو چشم امروز فقط تلفونو تلفون کشی داشتم از تنظیم مقررات زنگ میزدن باز از شاتل زنگ میزدن باز تنظیم زنگ میزد آخرشم سر این محدودیت ها به تفاهم نرسیدیم آخرش دیگه خسته شدم

گفتم بابا شما درست میگین
    روش که تو خچندین شهر بسته شده ولی خب فعلا جوب میده حد اقل جواب بده من تو ین 1 ماهه دانلودامو بکنم جیگرم خنک شه بعد که بسته شد یک خاکی میریزم
    یعنی اینقدر به من حساسن الان زنگ میزنن از تهران تا 10 دقیقه حالو احوال میکنن کلا من هرجا که برم همه باهام آشنا میشن

در مورد دزدی که آره والا واقعا که تازه اسم خودمونم گزاشتیم مسلمون

Abolfazlwest72 بزار 8 مگو بگیرم رکوردتم میشکنم

7. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یک سوال امکانش هست اینا یادشون بره منو از رو 8 مگ ور دارن و خطم هم همین آرت 1 بمونه و در نتیجه من حاظرم ماه بعدمم تمدید کنم همین آرت رو ؟

این امکان سنجیون مدت زمانش چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بچه ها یک سوال امکانش هست اینا یادشون بره منو از رو 8 مگ ور دارن و خطم هم همین آرت 1 بمونه و در نتیجه من حاظرم ماه بعدمم تمدید کنم همین آرت رو ؟

این امکان سنجیون مدت زمانش چقدره؟
    نه بابا نهایتا واسه دو یا سه ساعت بزارن که بعد از اون تموم میشه و برمیگرده به حالت اول خودش

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه بابا نهایتا واسه دو یا سه ساعت بزارن که بعد از اون تموم میشه و برمیگرده به حالت اول خودش
    پس دو یا 3 ساعت فرصت دارم تا جا داره دانلود کنم یا به عبارتی لیست دانلودمو خالی کنم

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهنگ که عالی...به نظر من به زودی هم روشت بسته میشه و هم نظارت روی تو بیشتر میشه...
    کلا کسایی که دانلود میکنند بعد از یکبار محدودیت بیشتر حواسشون بهشون هست تو هم که ماشالله رکوردداری..شکایت هم که کردی دیگه هیچی...

این بحث دزد بودن یا نبودن خیلی پیچیدست...بخوایم حساب کنیم 95% ما ملت دزدیم...میریم تو اداره جات کارمندان کم کاری می کنند...میریم بیمارستان پزشکان زیر میزی و... میگیرن...میری پیتزا فروشی از بدترین موادغذایی استفاده میشه و حاشیه سود بالاست...میری پمپ بنزین از بنزین بی کیفیت استفاده میشه و بهش آب و سایر مایعات اضافه می کنند...فوتبالیست هامون بلد نیستند 2 تا روپایی بزنند میلیاردی پول میگیرن(نمونش:برهانی و دهنوی)و...
    خلاصه اینکه کی دزده و... همش به تعریف ما از دزدی مربوط میشه...با این تفاسیر من میگم حداقل شاتل تا حد زیادی به قراردادی که باهات میبنده پایبند هست و خود این نشون دهنده تعهد نسبی کاریش هست...بگذریم

تقریبا می تونم بگم امکان ندارهتوی این 46000 تا پست این تاپیک حتی یک مورد حجم دزدی هم ثبت نشده
    اینکه شما فکر می کنی کامپیوترت مصرف نکرده دلیل نمیشه فکر کنی شاتل دزدی کرده...مک آدرس و غیر هم قابل -- هست(که البته به نظر من -- نشدی و خودت مصرف کردی حواست نبوده)

شما یک عکس گذاشتی وسطشو سانسور کردی پایینشو سانسور کردی انتظار داری سندیت داشته باشه؟؟
    اصلا کل این ها را هم اگه دستنخورده باشه دلیل بر دزدی شاتل نیست
    حالا چرا دانلود رایگانت را سانسور کردی؟

اگه دفعه دوم هست و باز هم پیش اومده پس قصدشون دزدی نبوده و اشتباهی چیزی داشتند(که تا دلت بخواد زیاد اتفاق میوفته و توی پارس آنلاین هم خیلی وقتا پشتیبان ها متوجه میشن و گیگی که از طرف کم شده رو بهش اضافه می کنند)
    شما لطف کن علی الحساب عکس های ادیت نشده مصرف رو بزار شاید بتونیم به یک شوری برسیم
    بله شاید اشتباه نرم افزاری بوده ,می خوام ببینم مصرف ساعات رایگان من ربطی داره از کم شدن حجم من در ساعات غیر رایگان مهندس؟
    شما هم وقتی 2بار این نوع اشتباهات شاتل رو به دیگر کاربران در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری کنی حواسشو جمع می کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه واقعا حجم کم شده با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید و پیگیر باشید حتما اشتباهی چیزی شده و پشتبانی خوبی هم داره حتما پیگیری میکنن
    بهشون اطلاع دادم اولش که کلا پشتیبانی قبول نمی کرد گفتم خانم MAC Filter مودم من فعال هست حتی اگر کسی هم پسورد داشته باشه نمی تونه وصل بشه ! از جمعه دارن پیگیری می کنند این حجم به ما کی بر گرده خدا عالمه....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله سنگ پای قزوین .... طرف اولش که کلاااااا اعتقاد به کم کردن حجم از طرف شاتل نداشت حالا که مدرک گذاشتم میگه آقا باگه حساس نشو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 96 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 96 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •