تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4594 از 4751 اولاول ... 35944094449445444584459045914592459345944595459645974598460446444694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,931 به 45,940 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

دقیقا. ولی به جز حجم دزدی همه جور دزدی دیگه داره.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه واسم خیلی جالبه
    این دوست عزیز dj77 به طرز جالبی در حال کوبیدن شاتل تو همین تاپیک هست (( بعد از یه زمان خاصی هم فعالیت کرد ))

و نکته دوم
    من خودم هیچوقت با حجم شاتل مشکل نداشتم (( بجز یکبار که دلیل فنی داشت ))

تنها چیزی که به قول دوست عزیز ابولفضل شاتل فکر نکنم داشته باشه همین حجم دزدی هست

یه جور دیگه از شاتل ایراد بگیرید !!
    دقیقا ! تایید میشه فقط دزدی نمیکنه از حجم !
    اره واقعا جالبه هر چند وقت به چند وقت میاد و.....

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجایی که می دونستم دوستان باورشون نمیاد 2400مگ از حجم من گم شده من زیر مصرف رو براتون آپلود می کنم بعد خودتون قضاوت کنید که کی الکی حرف میزنه وقصد کوبیدن داره:

شاید جمع 9 و 84 میشه 2400 ما خبر نداریم...

اینم جواب افرادی که می گند ای بابا فلانی داره سیاه نمایی می کنه شاتل که حجم کم نمی کنه الکی! چون می دونستم این حرفها زده خواهد شد عدله به اندازه کافی داشتم.
    شاتل داره حجم دزدی می کنه از کاربرهاش و این دومین باره که این اتفاق برای من رخ داده این بار هم مانند بار اول شاتل رو مجبور که پس دادن حجم کم شده می کنم.

Last edited by dj77; 26-04-2014 at 16:21.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هم یه توضیحی بدن این 2400مگ رو که من مصرف نکردم و سیستمم هم خاموش بوده چی شده ممنون میشم علی خصوص دوستانی که میگند فلانی قصد سیاه نمایی داره ... این هم در نظر داشته باشید MAC Filter مودم شاتل فعال هست پس هیچگونه دست اندازی یا -- کردن پسورد مودمی نمی تونه صورت گرفته باشه. این حجم منم هیچکس کم نکرده و هیچ کجا کم نشده جز خود شاتل

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من تازه صبت نام کردم و اینجا اومدم

این حجم دزدی دیگه چه صیغه ای ؟؟
    شاتل و حجم دزدی ؟؟

شاتل همه جور مشکلات داره
    محدودیت سرعت
    مشکل پینگ
    و .......

ولی حجم دزدی فکر نکنم !!!

بعدشم شما با شاتل در تماس باش و پیگیری کن
    اگه حرفت درست باشه پیگیری میکنن

به همین راحتی ها نیست که 2400 از حجمت کم کنن

شرکت به این بزرگی معطل 2400 مگ حجم نیست
    اونم فقط از 1 نفر

اگه از چند صد نفر بود یه چیزی
    ولی فقط یک نفر ؟؟

2400 چقدر پولش میشه که بخواد از 1 نفر بدزده !!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تازه صبت نام کردم و اینجا اومدم

این حجم دزدی دیگه چه صیغه ای ؟؟
    شاتل و حجم دزدی ؟؟

شاتل همه جور مشکلات داره
    محدودیت سرعت
    مشکل پینگ
    و .......

ولی حجم دزدی فکر نکنم !!!

بعدشم شما با شاتل در تماس باش و پیگیری کن
    اگه حرفت درست باشه پیگیری میکنن

به همین راحتی ها نیست که 2400 از حجمت کم کنن

شرکت به این بزرگی معطل 2400 مگ حجم نیست
    اونم فقط از 1 نفر

اگه از چند صد نفر بود یه چیزی
    ولی فقط یک نفر ؟؟

2400 چقدر پولش میشه که بخواد از 1 نفر بدزده !!!!!!
    فعلا که می بینید دزدیده خوبم دزدیده حالا یا مشکل نرم افزاری یا عدمی بوده از من حجم کم شده! برای اینکه حرفی هم نباشه من ریز مصرف مو نرم افزار مانیتوریک رو گذاشتم
    من 100% پیگیری می کنم همونطور که دفعه اول پیگیری کردم و حجم کم شده بهم برگردونده شد (پارسال)

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

فعلا که می بینید دزدیده خوبم دزدیده حالا یا مشکل نرم افزاری یا عدمی بوده از من حجم کم شده! برای اینکه حرفی هم نباشه من ریز مصرف مو نرم افزار مانیتوریک رو گذاشتم
    من 100% پیگیری می کنم همونطور که دفعه اول پیگیری کردم و حجم کم شده بهم برگردونده شد (پارسال)
    دوست عزیز اگه واقعا حجم کم شده با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید و پیگیر باشید حتما اشتباهی چیزی شده و پشتبانی خوبی هم داره حتما پیگیری میکنن

9. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من نمی فهمم این ملت کی میخواد دست از سر این توهم توطئه برداره....
    یکی بیاد تعریف کنه میگید فلان و بهمان... وقتی هم یکی میاد بد میگه باز دوباره میگید همون فلان
    -----------------------------------
    این قضیه هم حدس میزنم باگ سیستم کنترل ترافیک شاتل باشه... دزدی نیست... ولی اینکه شما به یه کاربر دیگه بگید مامور تخریب یا تعریف از ISPها خیلی بدتر از اینه که یکی به اشتباه به شاتل بگه دزد.....
    این دوستمون هم حدس میزنم با پیگیری مشکلش حل بشه.....

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اول اینکه واسم خیلی جالبه
    این دوست عزیز dj77 به طرز جالبی در حال کوبیدن شاتل تو همین تاپیک هست (( بعد از یه زمان خاصی هم فعالیت کرد ))

و نکته دوم
    من خودم هیچوقت با حجم شاتل مشکل نداشتم (( بجز یکبار که دلیل فنی داشت ))

تنها چیزی که به قول دوست عزیز ابولفضل شاتل فکر نکنم داشته باشه همین حجم دزدی هست

یه جور دیگه از شاتل ایراد بگیرید !!

بذارید بی‌طرف به قضیه نگاه کنیم و نه از دید کسانی که شاتل رو بی‌نقص و فرشته می‌دونن و نه از دید کسانی که اون رو هیولا و بدترین شرکت می‌دونن. لطفاً اگه صحبتم رو می‌خونید هم کامل بخونید و یکجا در نظر بگیرید و نه روی جمله خاصی.

به نظر می‌یاد این شبه‌قانون (چون رسمی اعلام نشده) برای همه کسانی که اینجا صحبت می‌کنن مورد قبول هست که بعضی‌ها که البته دلیل رسمی اون هرگز از طرف خود شرکت و بطور عمد اعلام نمی‌شه، وضعیت خیلی خوبی توی شاتل دارن. یعنی اگه هر چقدر هم دانلود کنن، هرگز محدود نمی‌شن. دقت کنید حتی کسانی که موافق شدید محدودیت سفت و سخت و البته مجازات حبس اون هستن هم این قضیه براشون عجیب هست و برای همین به اینجور دانلودکننده‌ها توصیه می‌کنن که مراقب باشن که نکنه یه موقع توی اوج دانلود محدود بشن و گیر بیافتن.

از طرف دیگه موقعیت خود من که بارها تصور می‌کردم از ۳-۴ روز محدودیت تا یکی دو هفته و نهایت تئوری ۲۵ روز باعث عادی شدن اکانتم می‌شه، نشون داد که تصورم اشتباه بوده. من تازه بعد از بیشتر از یک ماه محدودیت و بارها تماس با پشتیبانی، تونستم کمی سرعت رو بالا ببرم و انگار برخلاف باقی که یا محدود هستن و یا نیستن، اکانت من قراره پله پله عادی بشه. که البته شاید هم تا آخرش هرگز دیگه عادی نشه.

در کل منظورم این هست که این احتمال رو می‌شه داد که شاید همونطور که بعضی از اکانتها از جهت خوبی ویژه هستن، بعضی‌هاشون هم از نظر بد بودن ویژه بشن. دیدین توی این تاپیک بعضی از دوستان اخطار منطقی و موجهی می‌دن بابت اینکه اگه موی دماغ شاتل بشید و بخواهید شکایت کنید یا به قولی سر و صدا کنید، شاتل اذیت‌تون می‌کنه و با اشتراکی کردن سرعت حال‌گیری می‌کنه؟!؟ اگه فرض کنیم این قضیه حتمی و درست هست که خوب بدون شک همچین قانونی مخفی، ننوشته و داخلی هست چون اگه بصورت رسمی مشخص بشه که برای وجهه شاتل بین مشتریها بد هست. اما حالا طبق این قانون حتی با درصد خیلی کم هم می‌شه احتمال داد که شاید روی یه کاربر خاصی زوم شده و به نوعی دارن اذیتش می‌کنن.
    منتهی این رو هم اضافه کنم که بعید هست این اذیت کردن روی کم کردن حجم باشه چون احتمال لو رفتن قضیه بیشتر هست و سراغ این روش نمی‌رن.

در مورد اون عبارت شکاک wooooow هم بگم که لزوماً فعالیت بعد از یه زمان خاص توی تاپیکهای اینترنتی، دلیل بر مشکوک یا تروریست یا دشمن شرکتی خاصی بودن، کسی نیست. من خودم بعد از مشترک شدن شاتل اینجا فعال شدم و اگه هنوزم توی تاپیک مبین‌نت فعال هستم برای این هست که بخاطر چند سال تجربه می‌تونم یه راهنمایی‌هایی به کاربرهای دچار مشکل بکنم و درضمن هنوزم مشترک مبین‌نت هستم. اما خوب توی تاپیکهای دیگه مثل صبانت یا مخابرات (با وجود اینکه تعداد دوستانم مشترکشون هستن) فعال نیستم و اگه روزی مشترک اونجا شدم، می‌رم اون تاپیکها و با شاتل کاری نخواهم داشت.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تصمیم به چن. دلیل عوض شد چون یک روشی رو شاتل تو شهر ما جواب میده. و از کار نیقتاده و منم تصمیم گرفتم برم رو حجمیا 128بگیرم که تو منطقه ما رو 4.5مگ یسته میشه و شبی 12گیگ میشه باهاش دی ال کردشکایت هم که به هیچ جا نرسید محدودم کنن دوشواری نداریم من اون موقع هم یادم نبود هنوز کار میکنه اون. روش !!اهنگو حال کردی?
    آهنگ که عالی...به نظر من به زودی هم روشت بسته میشه و هم نظارت روی تو بیشتر میشه...
    کلا کسایی که دانلود میکنند بعد از یکبار محدودیت بیشتر حواسشون بهشون هست تو هم که ماشالله رکوردداری..شکایت هم که کردی دیگه هیچی...
    ولی من هنوز رو حرفم هستم خیلی دزده (قابل توجه brust)
    این بحث دزد بودن یا نبودن خیلی پیچیدست...بخوایم حساب کنیم 95% ما ملت دزدیم...میریم تو اداره جات کارمندان کم کاری می کنند...میریم بیمارستان پزشکان زیر میزی و... میگیرن...میری پیتزا فروشی از بدترین موادغذایی استفاده میشه و حاشیه سود بالاست...میری پمپ بنزین از بنزین بی کیفیت استفاده میشه و بهش آب و سایر مایعات اضافه می کنند...فوتبالیست هامون بلد نیستند 2 تا روپایی بزنند میلیاردی پول میگیرن(نمونش:برهانی و دهنوی)و...
    خلاصه اینکه کی دزده و... همش به تعریف ما از دزدی مربوط میشه...با این تفاسیر من میگم حداقل شاتل تا حد زیادی به قراردادی که باهات میبنده پایبند هست و خود این نشون دهنده تعهد نسبی کاریش هست...بگذریم
    شاتل 2400مگ از حجم اینترنت من کم کرده درطول 1ساعت! این در حالیه که با تماس با پشتیبانی و اینکه میگم تو اون ساعت سیستم من کلاً خاموش بوده! من مصرف نکردم این مقدار حجم رو! میگه احتمالاً پسورد مودم شما ساده هست و کسی دیگه بهش دسترسی داره! جالبیش اینجاست که پسورد من تشکیا شده از اعداد و حروفی که بالای 10 کاراکتر هست و امنیت مودم من هم فقط روی WAP2 تنظیم شده و نکته مهم اینه که MAC Filter مودم من تنها برای 1دستگاه که اونم خاموش بوده در ساعت ذکر شده توسط شاتل خاموش بوده!
    شما می دونید اگر MAC Filter مودم فعال باشه حتی اگر پسورد مودم هم به درستی داشته باشی و قصد اتصال داشته باشی امکان اتصال به مودم وجود نداره و مودم درخواست شما رو رد می کنه...
    ببینی این دزدی ها تا کجا ادامه داره فقط.... حالا یه بنده خدایی که حواسش نباشه یا روزانه ترافیکشو از سایت شاتل چک نکنه به راحتی حجم ازش کم میشه بدون اینکه استفاده کرده باشه ....
    تقریبا می تونم بگم امکان ندارهتوی این 46000 تا پست این تاپیک حتی یک مورد حجم دزدی هم ثبت نشده
    اینکه شما فکر می کنی کامپیوترت مصرف نکرده دلیل نمیشه فکر کنی شاتل دزدی کرده...مک آدرس و غیر هم قابل -- هست(که البته به نظر من -- نشدی و خودت مصرف کردی حواست نبوده)
    از اونجایی که می دونستم دوستان باورشون نمیاد 2400مگ از حجم من گم شده من زیر مصرف رو براتون آپلود می کنم بعد خودتون قضاوت کنید که کی الکی حرف میزنه وقصد کوبیدن داره
    شما یک عکس گذاشتی وسطشو سانسور کردی پایینشو سانسور کردی انتظار داری سندیت داشته باشه؟؟
    اصلا کل این ها را هم اگه دستنخورده باشه دلیل بر دزدی شاتل نیست
    حالا چرا دانلود رایگانت را سانسور کردی؟
    شاتل داره حجم دزدی می کنه از کاربرهاش و این دومین باره که این اتفاق برای من رخ داده این بار هم مانند بار اول شاتل رو مجبور که پس دادن حجم کم شده می کنم.
    اگه دفعه دوم هست و باز هم پیش اومده پس قصدشون دزدی نبوده و اشتباهی چیزی داشتند(که تا دلت بخواد زیاد اتفاق میوفته و توی پارس آنلاین هم خیلی وقتا پشتیبان ها متوجه میشن و گیگی که از طرف کم شده رو بهش اضافه می کنند)
    شما لطف کن علی الحساب عکس های ادیت نشده مصرف رو بزار شاید بتونیم به یک شوری برسیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •