دوست عزیز شما متوجه بحث نشدیناول از همه،در مورد اینکه گفتید شاتل زیاده خواه هست،بی شک هست ولی شما چه انتظاری داری؟وقتی یک پیتزا فروشی سودی معادل 50-60 درصد داره انتظار داری یک شرکت با ساختار بروکراسی و هزینه ای که برای این ساختار کرده+تجهیزات+ریسک بیشتر و... چه قدر سود کنه؟مشکل اصلی ما اینه که فراموش کردیم داریم در ایران زندگی میکنیم...کشوری که تا 6 ماه پیش سیاست حکومتش قطع اینترنت بود...بعد اینتظار داریم با 30-40 تومن در ماه تا جایی که دوست داریم دانلود کنیم

اینجاست که سیاستی به نام محدودیت واقعا لازمه(و نظر من هم همینه)و تا جایی که من میدونم بیشتر ISP ها برای سرویس های نامحدودشون هم این نوع محدودیت هارو قرار دادنکلا اختلاف 128 و 1 مگ 3500 تومنه که من هم فکر کنم تفاوت این 2 سرویس در اینه که سرویس 1 مگ دیرتر در شبانه محدود میشه(مطمئن نیستم)در ضمن قرارداد شما 1 مگ هست...اگه فردا سرعت فردی که 128 داشته بشه 1.6 کیلوبایت نمی تونه شکایت کنه ولی سرویس شما در قرارداد حداقل 8 برابر اون سرعت داره

درضمن در ماه اول هم محدود میشید پس بی گذار به آب نزنیدچی شد تصمیمت عوض شد؟این شرکت دزد رو به حال خودش رها کن

شکایتت به کجا رسید راستی؟فقط اگه فردا زدن محدودت کردن نیای اینجا غرغر(قرقر؟) کنیا