اگه به اندازه کافی نیرو داری بده به من چون اصلا اوایل کار استراتژی ساخت نیرو ندارم![]()
اگه به اندازه کافی نیرو داری بده به من چون اصلا اوایل کار استراتژی ساخت نیرو ندارم![]()
یعنی 90 درصد ریس ها بر میگرده وقتی کنسل کنی
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
کسی هست بتونه 2 هفته اکانت منو بچرخونه ؟؟؟؟ البته از 2 شنبه دیگه !! چون دارم میرم تایلند و نیستم به مدت 2 هفته
ئه، مرتضي من به خاطر تو اومدم حالا تو ميخواي بري ؟ پريميومام رو بده دادم بهت
به طور خلاصه : 1500 ال سي و 1500 اكس و 150 رم داره مرتضي! اكانتش رو كي ميخواد ؟ و يك ماه پريميوم هم داره كه هركي اكانت رو گرفت از خجالتم در مياد![]()
من خریدارم. می دونی میخواستم پرمیوم بگیرم... وقتی بدهکار باشم مجبورم از خونه برم بیرون
راستی از اولین باری که گفتی پرمیوم بگیر هنوز از خونه بیرون نرفتم
-------------
به این نتیجه رسیدم که با ریف sad but true هیچ آهنگی جز sad but true ساخته نخواهد شد!
Last edited by amin_fixfox; 01-06-2010 at 19:34.
آخه علي رضا هم هست كه كلير شده ...
به هر حال اكانت مرتضي هست، صبر كن خودش بياد بين تو و علي رضا به يكدومتون ميده حالا ! فعلا روي من سيتره ...
به عنوان روستاي سوم، كي دوست داره نوبلش كنم ؟ :دي
مستر جون برگشتم به بازی. اگه اگه اگه را دستته می تونی اون 4 تا گلد رو پس بدی؟خیر ببینی اوضام بیریخته
برو بچ تربال باز یه سر به اینجا هم بزنن پشیمون نمیشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اكنون ممد نوبل ترين ميسازد !
البته با باراك لول25 ، تا 9 كيلو اكس همينطور داره ساخته ميشه ولي ديگه نتونستم طاقت بيارم و حمله رو دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 كيلو ال سي هم گذاشتم توي روستا بمونن تا يكم علف بخورن ! بيچاره ها خسته شدن انقدر اينور اونور دويدن و دويدن تا ريسورس بيارن !
به هر حال ...
الان 3 تا نوبل من، يه فول نيوك، 3 تا روستا دارم و رنك 3 كانتينت هستم ! ( جدي خودمم ؟)
هركي اكانت رو ميخواد بگه، با هم راه مياييم
البته يه چيز ديگه بگم، لول ريسورس ها توي ويليج اول كه ويليج اصليم هم باشه، همه 3 هست و كل چيزايي كه تا حالا ساختم رو از فارم گرفتمروزي حدودا 500 كيلو از هر ريسورس ميتونين فقط با ويليج اول بكنن !
ديگه بسم الله !
میشه یکی ترین رو براش تعریف کنه : دی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)