در ضمن دوستان
اين بازي حدودا روزانه چقدر زمان ميخواد؟
آيا مثه تراوينه كه اگه زدن نيروهات رو تركوندن تقريبا ديگه بدبخت ميشي؟
آيا پول تو پيشرفت يه بازيكن تاثير داره؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
در ضمن دوستان
اين بازي حدودا روزانه چقدر زمان ميخواد؟
آيا مثه تراوينه كه اگه زدن نيروهات رو تركوندن تقريبا ديگه بدبخت ميشي؟
آيا پول تو پيشرفت يه بازيكن تاثير داره؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
fake کیه؟
امروز پیام داد به این دختره فیک بفرستیم. منم نزدیک ترین عضو ترایب بهش هستم. 15 تا فیک بین 19 تا 21 به روستاش میرسن
بارون ترايب هستش ! به خاطر اين بارون هستش كه توي ترايب K52 بارون بود، بعد پيشنهاد مرج شد و ...، اونم تاپ هاشو آورد به ترايب ما و بارون شدش ... بعدشم من بهش گفتم كه بگه به اون دخمله فيك بفرستند!
امين بجز تو اين دخمله به كلي از بچه هاي ديگمون هم حال داده ظاهرا! يكي رو هم كلير كردش ... !
امين، خيلي كم پيدا شدي اصلا بازي ميكني ؟![]()
خب همونطور که انتظار میرفت به من حمله کردنیروهامو بکشم بیرون؟
Last edited by amin_fixfox; 30-05-2010 at 21:36.
تنها چیزی که میتونم بگم
سعید در جواب تمام حرفات پستی که چندین صفحه پیش زدم رو بخون !!!
هر وقت تونستی تو یه ورلد بالای 350 روستا داشته باشی و رنکت بالای 50 باشه بیا با من کل کل کن
دوستان احتمالا من 2 هفته دیگه از بازی مجبورم برم (مسافرت کاری در پیش دارم) اگه کسی میتونه به مدت 1 ماه یا 2 ماه اکانت منو بگردونه خبر بده وگرنه بی خیالش باید بشم !!!
همین الان هم نمیرسم درست بازی کنم کلا تا حالا 200 تا حمله کردم
یاد قدیما بخیر چه بی کار بودم
مهرداد من قسم می خورم که بازیم از تو خیلی بهتره و هر وقت هر جا هر جوری خواستی حاضرم نشونت بدم اینو!
من چون مثل تو بیکار نبودم و 1 سال پشت هم پشت تریبال ننشستم و 350 تا روستا نداشتم یعنی که بازیم از تو بهتر نیست : دی ؟؟؟
لول
من حاضرم روز امتحانمم با تو بازی کنم اگه خواستی : دی
Last edited by a3m00n; 31-05-2010 at 14:36.
oخوب بیا بازی کن !!!
این گوی این میدان !!
همین ورلد رو بازی میکنیم !! اینجا که میبینی من وقتم خیلی هم کمه !!! از 4 روز دیگه به مدت 2 هفته هم اصلا نیستم !!
بعدشم مدام تو سفرم !!! حالا مشخص میشه !!
راستی سعید یادت نرفته چندین و چند بار برای گرفتن اکانت های من ازم خواهش کردی ؟؟؟اگه یادت رفته میخوای کاملا یاد آوری کنم!!!
البته راستش و بخوای حرفات خیلی واسه من یکی مهم نیست چون اکثر ادمای اینجا هم منو میشناسن هم تورو
تو 10 سال هم بشینی بازی کنی عمرا نمیتونی به 2 تا روستا برسی چه برسه به 350 تا![]()
كاملا معلومه كه بازي سعيد از همه بهتره، اينكه ديگه جاي صحبت نداره !
مثل اينكه بياي بگي پنير از پيتزا خوشمزه تره ! ( البته منظورم نيست مهرداد پنيره ها :دي )
خیلی خلاصه
اصلا وقت نمی کنم دیگه بازی کنم. خیلی سرم شلوغه به طور خیلی خفن
هر کی اکانتمو می خواد بکه
اقا اینو میشه یکی دقیقا بگه منظورش چیه؟ معنیشو فهمیدم ولی شک دارم!
* (ninety percent of the used resources are refunded to your storage unit)
میگه چی دقیقا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)