دوستان میشه بگید سرویس های نامحدود ART 3 و ART 4 و ART 5 هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن؟کدوم بهتره و میصرفه برای منی که دانلود زیاد میکنم...قضیه محدود کردن چیه؟شامل این سرویس هایی که گفتم میشه؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان میشه بگید سرویس های نامحدود ART 3 و ART 4 و ART 5 هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن؟کدوم بهتره و میصرفه برای منی که دانلود زیاد میکنم...قضیه محدود کردن چیه؟شامل این سرویس هایی که گفتم میشه؟
ممنون
Last edited by WOLF PACK; 24-04-2014 at 15:20.
دوست گلم من ۱۲۸ داشتم الان هم ۵۱۲ دارم سرعت ها به این ترتیب هست؛
۱۲۸ حدود ۲۰۰
۵۱۲ حدود ۶۵۰
البته در صورت استفاده از VPN و ..... بسته به جایی که ازش خرید کردین ممکن افت سرعت داشته باشید!
درباره محدود شدن هم منطور اینه که شما از یه حدی که بیشتر دانلود کنید سرعت کاهش پیدا میکنه ولی مقدار کاهش و شدت اجرای و مدتش تابع هیچ قاعده ای نیست!
یه نکته تجربی هم هست که اگر سرعت کم شد با ارتقا به یک سرویس بالاتر میشه از محدودیت خارج شد!![]()
دوست عزیز من این اینا نگفتم که سرعت سرویس های 128 را کم کنن چون هیچ وقت این کار را نمیکن و نفعی هم برای من نداره .
این را گفتم که سرعت من را افزایش بدن .
دلیل این که 128 نگرفتم این بود که فکر میکردم کیفیت و سرعت 1مگ بیشتر و حالا میبینم که اینطور نیست .
شما خودت فکرش را بکن پول بیشتری بدی سرویس بهتری بگیری ولی سرعتت نسبت به سرویس های ارزون تر پایین تر باشه .
اگر سرعتم را بیشتر نکنن ماه بعد 128 میگیرم .
Last edited by hosseinonline8000; 24-04-2014 at 16:48.
منظور شما رو متوجه شدم. میگم که سیاست شاتل هست و خوبی و بدیش هم پای خودش. با این حرف شما هم موافقم که آدم دوست داره به ازای هزینهی بیشتری که متقبل میشه، خدمات بیشتری بگیره و یا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هرچی پول بدی آش میخوری. البته یکی از بچههای همینجا هم میگفت که سرویس ۱مگابیت داشته و سرویسش رو روی ۳مگ بسته بودند.
از حرف من هم برداشت بد نکن حسین خان، عرض من اینه که با این شرایط ظاهرا بهتره که همون ۱۲۸ رو بگیری...![]()
Last edited by alinoona; 24-04-2014 at 21:03.
یعنی کدوم سرویس میشه؟ارت؟
Last edited by WOLF PACK; 24-04-2014 at 21:03.
Last edited by abolfazlwest72; 24-04-2014 at 20:07.
دوستان من الان آرت 1 دارم بدجوری محدود شدم، درخواست تغییر سرویس بدم به آرت 3 احتمالش چقدره که ازین حالت دربیاد؟
چند گیگ دانلود کردی محدود شدی؟
اگه خیلی به پایان دوره نمونده یه کم صبر کن، گاهی وقتا که ارتقا میدن محدودیت رفع میشه ولی بعضی از دوستان هم بودند که محدودیتشون سنگین بوده و بعد از تغییر سرویس هم درست نشده... تصمیم با خودتونه
بله شما درست میگید باید همین کار را میکردم ولی چون تازه به شاتل کوچ کردم نمیدونستم وضعیت اینطوریه .
از طرفی هم میترسم 128 بگیرم و سرعتم افتضاح بشه بعد بگن سرعت شما 16 باید باشه و الان خوبه .نمیدونم چکار کنم ...
شنیدم کسانی که ماه اولشون هست سرویس گرفتن هرچقدر دانلود کنن برای ماه اول محدود نمیشن درسته ؟
هم اکنون 327 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 327 مهمان)