تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4591 از 4751 اولاول ... 35914091449145414581458745884589459045914592459345944595460146414691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,901 به 45,910 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان میشه بگید سرویس های نامحدود ART 3 و ART 4 و ART 5 هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن؟کدوم بهتره و میصرفه برای منی که دانلود زیاد میکنم...قضیه محدود کردن چیه؟شامل این سرویس هایی که گفتم میشه؟
    ممنون
    Last edited by WOLF PACK; 24-04-2014 at 15:20.

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

دوستان میشه بگید سرویس های نامحدود ART 3 و ART 4 و ART 5 هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن؟کدوم بهتره و میصرفه برای منی که دانلود زیاد میکنم...قضیه محدود کردن چیه؟شامل این سرویس هایی که گفتم میشه؟
    ممنون
    دوست گلم من ۱۲۸ داشتم الان هم ۵۱۲ دارم سرعت ها به این ترتیب هست؛
    ۱۲۸ حدود ۲۰۰
    ۵۱۲ حدود ۶۵۰

البته در صورت استفاده از VPN و ..... بسته به جایی که ازش خرید کردین ممکن افت سرعت داشته باشید!
    درباره محدود شدن هم منطور اینه که شما از یه حدی که بیشتر دانلود کنید سرعت کاهش پیدا میکنه ولی مقدار کاهش و شدت اجرای و مدتش تابع هیچ قاعده ای نیست!

یه نکته تجربی هم هست که اگر سرعت کم شد با ارتقا به یک سرویس بالاتر میشه از محدودیت خارج شد!

3. این کاربر از Hoopaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درستی یا نادرستی این سیاست شاتل رو نمی‌دونم ولی اینکه سرعت ۱۲۸ بیاد پایین که نفعی برای شما نداره!!! به جای این کار چرا شما خودت هم ۱۲۸ نگرفتی؟
    دوست عزیز من این اینا نگفتم که سرعت سرویس های 128 را کم کنن چون هیچ وقت این کار را نمیکن و نفعی هم برای من نداره .

این را گفتم که سرعت من را افزایش بدن .

دلیل این که 128 نگرفتم این بود که فکر میکردم کیفیت و سرعت 1مگ بیشتر و حالا میبینم که اینطور نیست .

شما خودت فکرش را بکن پول بیشتری بدی سرویس بهتری بگیری ولی سرعتت نسبت به سرویس های ارزون تر پایین تر باشه .

اگر سرعتم را بیشتر نکنن ماه بعد 128 میگیرم .
    Last edited by hosseinonline8000; 24-04-2014 at 16:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز من این اینا نگفتم که سرعت سرویس های 128 را کم کنن چون هیچ وقت این کار را نمیکن و نفعی هم برای من نداره .

این را گفتم که سرعت من را افزایش بدن .

دلیل این که 128 نگرفتم این بود که فکر میکردم کیفیت و سرعت 1مگ بیشتر و حالا میبینم که اینطور نیست .

شما خودت فکرش را بکن پول بیشتری بدی سرویس بهتری بگیری ولی سرعتت نسبت به سرویس های ارزون تر پایین تر باشه .

اگر سرعتم را بیشتر نکنن ماه بعد 128 میگیرم .
    منظور شما رو متوجه شدم. میگم که سیاست شاتل هست و خوبی و بدیش هم پای خودش. با این حرف شما هم موافقم که آدم دوست داره به ازای هزینه‌ی بیشتری که متقبل میشه، خدمات بیشتری بگیره و یا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هرچی پول بدی آش می‌خوری. البته یکی از بچه‌های همینجا هم میگفت که سرویس ۱مگابیت داشته و سرویسش رو روی ۳مگ بسته بودند.
    از حرف من هم برداشت بد نکن حسین خان، عرض من اینه که با این شرایط ظاهرا بهتره که همون ۱۲۸ رو بگیری...
    Last edited by alinoona; 24-04-2014 at 21:03.

6. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست گلم من ۱۲۸ داشتم الان هم ۵۱۲ دارم سرعت ها به این ترتیب هست؛
    ۱۲۸ حدود ۲۰۰
    ۵۱۲ حدود ۶۵۰
    یعنی کدوم سرویس میشه؟ارت؟
    Last edited by WOLF PACK; 24-04-2014 at 21:03.

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من الان آرت 1 دارم بدجوری محدود شدم، درخواست تغییر سرویس بدم به آرت 3 احتمالش چقدره که ازین حالت دربیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من الان آرت 1 دارم بدجوری محدود شدم، درخواست تغییر سرویس بدم به آرت 3 احتمالش چقدره که ازین حالت دربیاد؟
    چند گیگ دانلود کردی محدود شدی؟

11. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه خیلی به پایان دوره نمونده یه کم صبر کن، گاهی وقتا که ارتقا می‌دن محدودیت رفع می‌شه ولی بعضی از دوستان هم بودند که محدودیتشون سنگین بوده و بعد از تغییر سرویس هم درست نشده... تصمیم با خودتونه

13. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منظور شما رو متوجه شدم. میگم که سیاست شاتل هست و خوبی و بدیش هم پای خودش. با این حرف شما هم موافقم که آدم دوست داره به ازای هزینه‌ی بیشتری که متقبل میشه، خدمات بیشتری بگیره و یا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هرچی پول بدی آش می‌خوری. البته یکی از بچه‌های همینجا هم میگفت که سرویس ۱مگابیت داشته و سرویسش رو روی ۳مگ بسته بودند.
    از حرف من هم برداشت بد نکن حسین خان، عرض من اینه که با این شرایط ظاهرا بهتره که همون ۱۲۸ رو بگیری...
    بله شما درست میگید باید همین کار را میکردم ولی چون تازه به شاتل کوچ کردم نمیدونستم وضعیت اینطوریه .
    از طرفی هم میترسم 128 بگیرم و سرعتم افتضاح بشه بعد بگن سرعت شما 16 باید باشه و الان خوبه . نمیدونم چکار کنم ...

شنیدم کسانی که ماه اولشون هست سرویس گرفتن هرچقدر دانلود کنن برای ماه اول محدود نمیشن درسته ؟

15. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 327 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 327 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •