هر وقت گفتن .... تو بیا تا ... سیر : دی
عزیزه من آخه بـــه تـــو چـــه :ِ دی
ازت بهترم چون داری اینا رو میگی ؟
ازت خواهش میشه که ببندیش عزیزه من .
آقا من تو فروم یه پیام چرت دادم محمد فکر کرد من نیستم بهم میل داد ببینین : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:40
Hello
Are you saeid in speed worlds ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:53
Waat?
I iz play word 49.
Kan you playz word 49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:54
did you eat your drugs ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:56
Waat drug?
I tink i iz not drug =(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:59
baz koskhol shodi ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:02
I iz not aanderestand you,
i tink you iz insolt me =|
i iz a tiket to duke of tribalwars and sey dat you iz insolt me =(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:04
bia behet shukulat midam, daste dar khube ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:06
Blaked.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:24
saeid che bijanbe shodi, mano az block dar biar, mamadam baw! ejoker ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:33
I iz not understand you. I waz a tiket to tribalwars duke I tink you iz multiakaant.
I iz a niu tiket.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 15:10
saeid daresh biar
لول : دی