تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4590 از 4751 اولاول ... 35904090449045404580458645874588458945904591459245934594460046404690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,891 به 45,900 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من این پست شما رو خوندم فقط به دلیل مشغله ای که داشتم نتونسته بودم جواب بدم.الان هم بعد از 30 دقیقه جستجو در صفحات این تاپیک پستتون را پیدا کردم تا جواب بدم که یک وقت به شما و وقتی که برای پاسخ به من گذاشتید، اهانت(؟) نکرده باشم.
    من هیچوقت منظورم از اسپم کار شما نبودی
    منظورم افرادی بود که اطلاعات اشتباهی را اینجا انتقال میدن و وقتی در مورد صحت اطلاعاتشون میپرسی هیچ پاسخی ندارن(نمونش:"مخابرات با اینکه پهنای باندش از شاتل کمتره مشتری بیشتری نسبت به شاتل داره ...."و چندین مورد دیگه که خیلی زیاده...)
    در مورد شکایت هم،توی این تاپیک تا الان کسی رو ندیدم که شکایت کنه و به نتیجه برسه...اصولا افرادی هم که زیاد مصرف داشتند شکایت کردن(سر همین محدودیت و این مسائل)که آخرشم میزارن روز آخر قراردادشون شکایت می کنند و بعد از مدتی هم بیخیال شکایتشون میشن و رسیدگی هم نمیشه...فقط یادم هست یه دفعه (دقیقا زمان هایی که این سیستم محدودیت برای دفعه اول شروع شد)فردی از شاتل شکایت کرد و تا ته شکایتش هم رفت(میگفت پارتی هم دارم)به شکایتش هم رسیدگی کردن و سرعتش را افزایش دادن...فقط مشکلی که بود،این بود که سرعتش را چه در روز و چه در شب به نصف سرعت قراردادش تقلیل دادن(یعنی 128 نامحدود که داشت چه روز و چه شب داشت با سرعت 8 کیلوبایت دانلود میکرد)
    در مورد این این محدودیت ها هم،با شما تا حدی موافقم که این روششون عیب داره و بهتره از قبل ، میزانی برای زمان محدودیت ارائه بدن ولی دیشب که فکر کردم دیدم اگه اینکارو بکنند کاربر احساس میکنه حق و حقوقی نسبت به همون مقدار هم داره و درصورت کمتر شدن میزان دانلودش،درخواست احقاق حق داره(جملش سنگین شد میدونم)
    از طرفی،تازگی ها فهمیدم که گویا شاتل مرکز به مرکز روی میزان دانلود ها و محدودیت ها،تفاوت میزاره و همین هم دلیلی هست برای اینکه راه دیگه ای برای اجرای محدودیت نیست. در کل به نظر من هم این طرح عیب داره(مثلا فردی که طی 1 سال کلا 5 گیگ دانلود شبانه داشته اگه یک ماه بخواد 30 گیگ دانلود کنه محدود میشه که به نظر من نباید محدود بشه چون مصرف رایگانش به طور میانگین برابر با 2 گیگ در ماه میشه که خیلی کمتر از پارامتر های شاتل هست)ولی من از موافقین سفت و سخت محدودیت هستم.به نظرم باید نظارت بالای سرمون باشه تا اندازه مصرف کنیم(مثلا فردی را دیدم که با اینترنت 2 مگ نامحدودش در یک و نیم ماه 900 گیگ دانلود کرده بود...خب این فرد استفاده درست از اینترنت را یادنگرفته و باید از راه سخت تر یاد بگیره
    اون طرح هم یک ماهه هست
    ببین شما آرت 1 که بگیری توی سایت زده 9 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه و... ولی با تجربه 1-2 ساله ی من از آرت،هیچ وقت زیر 18-20 گیگ محدود نمیشی و سرعتت ثابته
    حالا حتما همین فرمول هم برای سرعت های بالاترش هم صادقه
    ولی این طرح یکماهه هست و بله قیمتش هم ان برابر مخابرات هست...(البته کیفیت شاتل هم ان برابر مخابراته)

چرا بی انصافی میکنی؟
    شما 2 برابر مصرف روزانت شبانه دانلود کن هیچ کس توی شاتل محدودت نمیکنه
    مشکل اینه که خیلی ها-شما را عرض نمی کنم ها-اینترنت را فقط برای دانلود شبانه میگیرن...خوب این بی انصافی هست...
    راستی،نگفتی چه قدر دانلود کردی که محدود شدی؟

بهاگه مصرف شبانه رایگانت در ماه در حد 15-16 گیگه در گرفتن شاتل شک نکن
    در غیر این صورت و اگه از اونایی هستی که بیشتر شبا تا صبح دانلود میکنی(اصطلاحا دانلودری)اصلا سمت شاتل نیا

محدود میشی
    علی الحساب ماهی 15 گیگ (اونم به صورت پخش)دانلود کن ....دانلود بیشترش تضمین نشده اس(این اعدادو من از بچه هایی که دانلود کردن شنیدم و تجربه خودم نیست)

ممنون از توضیحاتتون و البته اگه توضیح هم نمی‌دادین ناراحت نمی‌شدم. دروغ چرا چون تابحال توصیه‌ها در مورد من مصداق نداشته دیگه خیلی به توصیه‌ها توجه ندارم و فعلاً از طریق خود پشتیبانی دارم قضیه رو پیگیری می‌کنم. آخرین تاریخی که شنیدم مدت زمان ۲۵ روز بود که اون هم برام گذشته. حجم هم حدود ۳۰ گیگ بوده، اما این قضیه حجم رو هم شما و چند نفر از قدیمی‌ها گفتن و اگه خود شاتل راست حسینی و بدون دوز و کلک اول کار بگه که دیگه این همه مشکل نیست. باز هم می‌گم کسی که حسابش پاک باشه از شفاف کردن قرارداد و خدماتش باکی نداره. الان هم حجمهایی که گفته می‌شه واقعیتش خیلی سندیت نداره و برای یکی باعث حبس اکانت و برای یکی بیشترش هم مشکلی نداره. برای همین این حرفتون رو قبول دارم که مشکل منطقه به منطقه خیلی با هم فرق داره.

ولی جدی کسی تونسته بود توی یک و ماه نیم نزدیک یک ترابایت دانلود کنه؟ شاتل هم هیچ کاری باهاش نداشته؟ مورد ویژه داشته که کاریش نداشتن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا از دیروز پهنای باندم کم شده(از همون وقتی که پهنای باندم رو توی این تاپیک گفتم!) برای بقیه هم اینطوری شده؟اگه نه که بهشون پیام بدم ببینم چه ...س شعری برام تَف میدن

اگه منظورتون سرعت در ساعتهای مجانی یا کلی برای طرحهای نامحدود هست که به نظر محدود شدین. اما اگه سقف سرعت توی ساعتهای عادی باشه که من خیلی وقته دارم. یعنی با اینکه اکانتم ۶ مگ شده ﴿از ۸ به ۶﴾ باز خیلی کم بتونم به سرعت واقعیش برسم و بیشتر حدود ۵ مگ کار می‌کنه که نمی‌دونم بخاطر مشکلات مخابرات و خط هست یا سر محدود کردنم و چیزهای مشابه از طرف خود شاتل.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون و البته اگه توضیح هم نمی‌دادین ناراحت نمی‌شدم. دروغ چرا چون تابحال توصیه‌ها در مورد من مصداق نداشته دیگه خیلی به توصیه‌ها توجه ندارم و فعلاً از طریق خود پشتیبانی دارم قضیه رو پیگیری می‌کنم. آخرین تاریخی که شنیدم مدت زمان ۲۵ روز بود که اون هم برام گذشته. حجم هم حدود ۳۰ گیگ بوده، اما این قضیه حجم رو هم شما و چند نفر از قدیمی‌ها گفتن و اگه خود شاتل راست حسینی و بدون دوز و کلک اول کار بگه که دیگه این همه مشکل نیست. باز هم می‌گم کسی که حسابش پاک باشه از شفاف کردن قرارداد و خدماتش باکی نداره. الان هم حجمهایی که گفته می‌شه واقعیتش خیلی سندیت نداره و برای یکی باعث حبس اکانت و برای یکی بیشترش هم مشکلی نداره. برای همین این حرفتون رو قبول دارم که مشکل منطقه به منطقه خیلی با هم فرق داره.

ولی جدی کسی تونسته بود توی یک و ماه نیم نزدیک یک ترابایت دانلود کنه؟ شاتل هم هیچ کاری باهاش نداشته؟ مورد ویژه داشته که کاریش نداشتن؟
    دلیل اینکه توضیحات برای شما فایده نداشته کم بودن اطلاعات در مورد نوع محدودیت سرویس های 6 و 8 هست.الان یادم اومد یکی دیگه از کاربرانی که 8 مگ هم داشتند توی همین تاپیک بودن که با 28 گیگ دانلود رایگان(اگه اشتباه نکنم) کل دوره اش را محدود بود(اسمش مهرزاد یا مهرداد یا یه همچین چیزی بود و تهران بودش)
    افرادی که سرویس های پایین تری دارن اصولا در حوالی 15-20 گیگ محدود میشن و محدودیتشون کمتره(بازم میگم اینها جمع بندی من از حرف های اونها بود و تجربه خودم نبود)
    در مورد اینکه حسابش پاک باشه باکی نداره و... خب وقتی حساب کتاب هر منطقه متفاوته نمی تونه حساب کتاب کلی بزاره(البته شاید هم بتونه.... نمی دونم)
    نهههههههههه معلومه که نمی تونه
    طرف 2مگ مخابرات نامحدود نیشابور یا یکیاز شهر های خوراسان بودش و یکی از کابران توی تاپیک های همین فروم میگفت
    اگه منظورتون سرعت در ساعتهای مجانی یا کلی برای طرحهای نامحدود هست که به نظر محدود شدین. اما اگه سقف سرعت توی ساعتهای عادی باشه که من خیلی وقته دارم. یعنی با اینکه اکانتم ۶ مگ شده ﴿از ۸ به ۶﴾ باز خیلی کم بتونم به سرعت واقعیش برسم و بیشتر حدود ۵ مگ کار می‌کنه که نمی‌دونم بخاطر مشکلات مخابرات و خط هست یا سر محدود کردنم و چیزهای مشابه از طرف خود شاتل.
    SNR خطتت درسته؟سرویست 8 مگ هست و روی 6 مگ تنظیم شده؟یا 6 مگ هست؟اینا را برای پشتیبان بگی برات سریع ردیف میکنه
    برای محدودیتت هم از چت آنلاین استفاده نکن از قسمتی که توی پنل کاربریت هست استفاده کن...بهتر جواب میده

4. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله تونسته. یکی از دوستان ما که همین جا هم هستند (و خیلی هم پسر گلی هست ) فکر میکنم اگه اشتباه نکنم توی آبان یا آذر، در مدت یک و نیم ماه حدود 1200 مگ دانلود کرد. حالا اینکه چجوری بماند. (اسمشون رو هم نمیگم که یه وقت دلخور نشن از من).

6. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

دوستان گلم چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید! راحت دانلود کنید! من خودم شاتل ART 7 دارم و با دانلود ۱۰ تا ۱۵ گیگ در روز مشکلی براتون پیش نمیاد! نه محدود میشید نه مورد دیگه!
    فقط یک بار اونم برای ۱۰ روز سرعتم کم شد البته بعد از نزدیک به ۹۵۰ گیگ دانلود! شهریور ۹۲!

راستی دوست عزیز BursT فکر نمی کنم استفاده از اینترنت تابع روش خاصی باشه! هر کسی بر اساس نیازش سرویس مورد نظرشو خریداری میکنه و استفاده میکنه! و سیستم مصرف منصفانه شاتل یا هر شرکت دیگه ای صرفا بهانه ای برای شونه خالی کردن از زیر کم کاری خودشون هست! و گرنه شرکتی که توان سرویس دهی در این سطح گسترده رو نداره! برای چی باید اینقدر مشنرک داشنه باشه؟ جز اینکه صرفا به سود خودشون فکر میکنن و در جواب مشنری هم پشتیبان ها مثل نوار تقسیم یک خط رو بین n نفر رو نمیدونم تقاوت بیت و بایت و نمی دونم هزار چیز دیگررو تحویل میدن!
    لپ کلام در تمام دنیا قانون هر چی پول بدی آش می خوری بر قراره! ولی در ایران ما یاد گرفتیم کم کاری و کمبود................. رو با حرف هایی مثل روش درست مصرف و صرفه جویی و الگوی مناسب چی چی و هزار اراجیف دیگه ماست مالی کنیم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دلیل اینکه توضیحات برای شما فایده نداشته کم بودن اطلاعات در مورد نوع محدودیت سرویس های 6 و 8 هست.الان یادم اومد یکی دیگه از کاربرانی که 8 مگ هم داشتند توی همین تاپیک بودن که با 28 گیگ دانلود رایگان(اگه اشتباه نکنم) کل دوره اش را محدود بود(اسمش مهرزاد یا مهرداد یا یه همچین چیزی بود و تهران بودش)
    افرادی که سرویس های پایین تری دارن اصولا در حوالی 15-20 گیگ محدود میشن و محدودیتشون کمتره(بازم میگم اینها جمع بندی من از حرف های اونها بود و تجربه خودم نبود)
    در مورد اینکه حسابش پاک باشه باکی نداره و... خب وقتی حساب کتاب هر منطقه متفاوته نمی تونه حساب کتاب کلی بزاره(البته شاید هم بتونه.... نمی دونم)

نهههههههههه معلومه که نمی تونه
    طرف 2مگ مخابرات نامحدود نیشابور یا یکیاز شهر های خوراسان بودش و یکی از کابران توی تاپیک های همین فروم میگفت

SNR خطتت درسته؟سرویست 8 مگ هست و روی 6 مگ تنظیم شده؟یا 6 مگ هست؟اینا را برای پشتیبان بگی برات سریع ردیف میکنه
    برای محدودیتت هم از چت آنلاین استفاده نکن از قسمتی که توی پنل کاربریت هست استفاده کن...بهتر جواب میده

دوستان گلم چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید! راحت دانلود کنید! من خودم شاتل ART 7 دارم و با دانلود ۱۰ تا ۱۵ گیگ در روز مشکلی براتون پیش نمیاد! نه محدود میشید نه مورد دیگه!
    فقط یک بار اونم برای ۱۰ روز سرعتم کم شد البته بعد از نزدیک به ۹۵۰ گیگ دانلود! شهریور ۹۲!

راستی دوست عزیز BursT فکر نمی کنم استفاده از اینترنت تابع روش خاصی باشه! هر کسی بر اساس نیازش سرویس مورد نظرشو خریداری میکنه و استفاده میکنه! و سیستم مصرف منصفانه شاتل یا هر شرکت دیگه ای صرفا بهانه ای برای شونه خالی کردن از زیر کم کاری خودشون هست! و گرنه شرکتی که توان سرویس دهی در این سطح گسترده رو نداره! برای چی باید اینقدر مشنرک داشنه باشه؟ جز اینکه صرفا به سود خودشون فکر میکنن و در جواب مشنری هم پشتیبان ها مثل نوار تقسیم یک خط رو بین n نفر رو نمیدونم تقاوت بیت و بایت و نمی دونم هزار چیز دیگررو تحویل میدن!
    لپ کلام در تمام دنیا قانون هر چی پول بدی آش می خوری بر قراره! ولی در ایران ما یاد گرفتیم کم کاری و کمبود................. رو با حرف هایی مثل روش درست مصرف و صرفه جویی و الگوی مناسب چی چی و هزار اراجیف دیگه ماست مالی کنیم!

راستش منطقاً به نظر می‌یاد که تنها حدس درست مال BursT عزیز باشه چون با وجود صحبتهای مشابه وضعیت Hoopaad گرامی، این قضیه محدود نشدن برای همه نیست. بخصوص چیزهایی مثل استفاده از سرور ایرانی و تفاوتش با سرور خارجی هم برای همه مشابه نیست. برای همین تنها حدس منطقی این هست که شاتل بین منطقه‌ها و شهرها تفاوت جدی می‌ذاره و برای همین هم هست که اطلاعات سقف و موارد مشابه رو بشدت محرمانه می‌دونه که هم روش کارش لو نره و هم کاربرهایی که بهشون تفاوت گذاشته می‌شه، نتونن برای اعتراض دلیل پیدا کنن.

اینکه سرعتهای پائین‌تر امکاناتشون بهتر از سرعتهای بالاتر هم هست که جداً هم هست، واقعاً باز از سوتی‌های شاتل هست. قبلاً هم توی صفحات قبلی گفتم که این قضیه فقط باعث می‌شه که کمتر کسی رغبت کنه بره سراغ سرعت بالاتر.

در مورد سرعت هم قبلاً گفتم که نویز دارم و از ۸ به ۶ دان‌گرید شدم. برای تماس هم مشابه صحبت شما با همون روش مکاتبه دارم پیگیر می‌شم.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

220 هزارتومن برای یک ماه اینترنت خیلی زیاده حداقل برای من که خیلیه! وگرنه کیه که دلش نخواد از نت نهایت استفاده رو کنه.

با پاراگراف دومتون کاملا موافقم، اینها رو به خورد ما دادن که کاراشون رو توجیح کنن.

11. 2 کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

راستش منطقاً به نظر می‌یاد که تنها حدس درست مال BursT عزیز باشه چون با وجود صحبتهای مشابه وضعیت Hoopaad گرامی، این قضیه محدود نشدن برای همه نیست. بخصوص چیزهایی مثل استفاده از سرور ایرانی و تفاوتش با سرور خارجی هم برای همه مشابه نیست. برای همین تنها حدس منطقی این هست که شاتل بین منطقه‌ها و شهرها تفاوت جدی می‌ذاره و برای همین هم هست که اطلاعات سقف و موارد مشابه رو بشدت محرمانه می‌دونه که هم روش کارش لو نره و هم کاربرهایی که بهشون تفاوت گذاشته می‌شه، نتونن برای اعتراض دلیل پیدا کنن.

اینکه سرعتهای پائین‌تر امکاناتشون بهتر از سرعتهای بالاتر هم هست که جداً هم هست، واقعاً باز از سوتی‌های شاتل هست. قبلاً هم توی صفحات قبلی گفتم که این قضیه فقط باعث می‌شه که کمتر کسی رغبت کنه بره سراغ سرعت بالاتر.

در مورد سرعت هم قبلاً گفتم که نویز دارم و از ۸ به ۶ دان‌گرید شدم. برای تماس هم مشابه صحبت شما با همون روش مکاتبه دارم پیگیر می‌شم.

نظر شما کاملا درسته و قاعده خاصی هم نداره! ولی من خودم حوصله سر و کله زدن با سیستم محدود و میزان ترافیک مصرفی رو ندارم چون ماشاالله هفته یک بار برای هر چیزی آپدیت میاد از دسکتاپ بگیر تا تلویزیون! در کل هر موقع احساس کردید که خیلی داره بهتون خوش میگذره و این فکر به ذهنتون خطور کرد که اینترنت ایران هم اونقدرا بد نیست زمانیکه که برادر بزرگتر شاتل گلوی اشنراک شما رو محکم فشار میده!

220 هزارتومن برای یک ماه اینترنت خیلی زیاده حداقل برای من که خیلیه! وگرنه کیه که دلش نخواد از نت نهایت استفاده رو کنه.

با پاراگراف دومتون کاملا موافقم، اینها رو به خورد ما دادن که کاراشون رو توجیح کنن.
    دوست گلم مالیات و ........ فراموش نکن! ۲۳۷۶۰۰ تومان
    اینترنت گوگل ماهی ۷۰ دلاره ( اگر درست یادم مونده باشه )!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من به شاتل بابت سرعتم اعتراض کردم که چرا سرعت های 128 روی 2مگ بسته میشن و منم که 1 مگ دارم همینطوره .

گفتن سرعت شما ییش از قرار داد هست و منم چند بار دیگه پیگیر شدم و گفتم خوب پس 128 و 1مگ چه فرقی داره .

حالا که رفتم میبینم سرعتم کمتر شده و قبلا که از 270 پایین تر نمیومد الان دیگه حداکثر از 230 بالاتر نمیره .

نمیدونم محدودیت را شاتل گذاشته یا الان اینطوریه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من به شاتل بابت سرعتم اعتراض کردم که چرا سرعت های 128 روی 2مگ بسته میشن و منم که 1 مگ دارم همینطوره .

گفتن سرعت شما ییش از قرار داد هست و منم چند بار دیگه پیگیر شدم و گفتم خوب پس 128 و 1مگ چه فرقی داره .

حالا که رفتم میبینم سرعتم کمتر شده و قبلا که از 270 پایین تر نمیومد الان دیگه حداکثر از 230 بالاتر نمیره .

نمیدونم محدودیت را شاتل گذاشته یا الان اینطوریه ...
    درستی یا نادرستی این سیاست شاتل رو نمی‌دونم ولی اینکه سرعت ۱۲۸ بیاد پایین که نفعی برای شما نداره!!! به جای این کار چرا شما خودت هم ۱۲۸ نگرفتی؟

15. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •