today at 2347
با این حال فرستادم
today at 2347
با این حال فرستادم
دستت درد نکنه
همین الان اسکاتش کردم :
آخ اینو امروز کلیر کنم چه حالی میکنم بعدش![]()
دیوارش از لول 15 اومد روی 8یه حمله دیگه هیچ دیواری نمیمونه
دست برو بچ که فیک فرستادن درد نکنه![]()
آقا من اینو کلیر کردم . نه تروپ داره نه دیوار ... اگه کسی cat داره لطفا بفرسته یه خسارتی به این بزنه خدایی رو اعصابه این !
یعنی از این آدم بیکار تر توی دنیا نیست ... هر 10 دقیقه دارم اتک میدم ولی همرو جاخالی میده . یدونه یدونه نیرو مسازه ...
فکر کنم این پنجمین باره دارم کلیرش میکنم باز از رو نمیره ... هر چی هم اتک میدم که تاثیر نداره ... صبح پا میشم میبینم باز کلی نیرو ساخته . دوباره روز از نو روزی از نو ...
من دیگه بیخیال شدم ... قرار نبود اینقدر وقت بذارم واسه بازی ولی دارم 24 ساعته بازی میکنم از زندگی افتادم ... (دیگه دختر همسایه هم فهمید) نمیدونم شماها چطوری بازی میکنید مخ آدم می**زه
شرمنده از همه دوستان ... واقعا وقت نمیشه ادامه بدم ... یا علی
تا چند ثانیه اختلاف بین دو حمله همزمان حساب میشه؟
عمرا نميشه همزمان فرستاد! اونم با اين اينترنت هاي سوپر پرسرعت كه هر دقيقه داون ميشن !
دقيقا .. منم به دو دليل ميخوام بازي رو ول كنم
1. تمام وقتم رو گرفته
2. مرتضي سعيد رو به ترايب دعوت كرده![]()
باز می خوای بازی رو ول کنی؟ محمد مگه من مسخره تو ام؟
ای بابا. :|
از صبح تا حالا 121 كيلو ريسورس غارت كردم !! عجب روزگاري ... !
شما ها چقدر وقت میزارید
من که کلا روزی 2-3 بار میرسم سر بزنم اونم چند دقیقه اپ میزنم و حمله هارو میفرستم که معمولا دست خالی بر میگردن
ممد ول نکن تو اوضاعت خوب شده حیفی
علی اگه خواستی بی خیال شی به من بگو تا اکانتتو بدم به کسی !!
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
به به چه شوداز همین الان خروج همه ایرونی ها و بن شدن و فارم شدن رو به همتون تبریک میگم !! منتظر دعواهاتون و کل کل ها و دروغ ها و .... هستم
چه بخندم من
ممد تو هم ارشیوتو میتونی کامل کنی![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)