تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 942 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاشاهین لطفا اگه میشه بگو این سرویس مکان یاب (جی پی اس) کی فعال میشه؟ اصلا قرار هست فعال بشه؟
    چطوري مازيار جان . آره فكر كنم فيلم امشب كانال 5 رو ديدي ياد GPS افتادي . منم همينطور مي خواستم بپرسم

خيلي باحال بودا ، رو قلاده سگشون GPS نصب بود ، يارو فهميد ( با لپتاپ ) زن وبچه اش رو كجا بردن ( دزديدن )

يه روز اگه ما رو هم دزديدن مي تونن با GPS ...............
    Last edited by Ebrahim202003; 16-07-2007 at 00:55.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

چطوري مازيار جان . آره فكر كنم فيلم امشب كانال 5 رو ديدي ياد GPS افتادي . منم همينطور مي خواستم بپرسم

خيلي باحال بودا ، رو قلاده سگشون GPS نصب بود ، يارو فهميد ( با لپتاپ ) زن وبچه اش رو كجا بردن ( دزديدن )

يه روز اگه ما رو هم دزديدن مي تونن با GPS ...............
    اگه ایرانسل بخواد این سرویس رو ارائه بده، A-GPS رو باید بده
    چیزجالبیه ولی ....

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

يكي اينجا جواب من بده
    من ميخوام e-mail بؤنم لطفأ راهنماييم كنيد!

من با این تنظیمات روی p990 دارم با جی میل کار میکنم

Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
    Use SSL: Yes
    Port: 995
    Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
    Use Authentication: Yes
    Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
    Port: 465 or 587
    Account Name: your Gmail username (including @gmail.com)
    Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com)
    Password: your Gmail password

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

شاهین جون پس من چجوری میل میزنم؟
    من تنظیمات جی میل رو گرفتم و توی گوشیم وارد کردم و الان راحت ایمیل میزنم...بدون وارد شدن به هیچ سایتی روی فایلی که فرضا میخوام برای یکی بفرستم میرم و میزنم SEND AS EMAIL و بعد متن ایمیل رو مینویسم و میفرستم....تا حالا بالای 30 تا ایمیل با گوشیم فرستادم...از عید موفق شدم درستش کنم.
    تاييد ميشه
    منم خودم با گوشيم و با سرور جيمل ايميلامو چك ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

من که mms داشتم سالم سالم بود...شاید اصلا این سیستم mms گوشیت بوده که اینجوری بفرسته....گوشیت چیه؟
    پس چطور براي ايميل همه چيز درست ميرفت ولي وقتي براي شماره ارسال ميكردم مشكل داشت

با گوشيهاي مختلفي هم امتحان كردم

شما با چه مدلي ميفرستادي؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همچين ميگين انگار من گفتم اونجورى بفرسته!
    من با k750 كار ميكنم.mms بالاى 100kb ساپورت نميكنه و عكس هم توى mms تاvga.
    من هم عكس vga هم فايل midi و هم فيلم به موبايل فرستادم و درست بود.(توى عيد)مطمئين هستم چون سه تا شو توى 2 تا mms براى دوستم كه بقل دستم نشسته بود فرستادم و سالم سالم بدستش رسيد.

راستى اين gps چيه؟ مگه ميشه؟
    شايد منظورتون cell info هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
    اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
    میگم ورشکست نمیشه انقدر میده؟ اینجوری که خوبه بریم پشت بوم بسازیم فقط بدیم به ایرانسل
    آخه یک طبقشو انقدر کرایه نمیدن که واسه پشت بوم انقدر بدن

راستی آقا شاهین وقت داری sms بخونی sms بارونت کنیم ؟

راستی تو شهرهای کوچیک کی کارای فنی رو میکنه ؟ مثلا اگه یه روز آنتن مشکل دار بشه یا باد و طوفان خرابکاری کنه چطور میفهمند بیان درستش کنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

13 دریافت و ارسال ایمیل Gmail

برای دریافت و ارسال ایمیل از طریق GMAIL کافیست این برنامه که مال خود گوگله را نصب کنید و خیلی سریع و راحت از ایمیلتون استفاده کنید :

http://chavoshi.com/irancell/gmail(chavoshi.com).jar
    Last edited by ehsanch; 16-07-2007 at 06:06.

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا مهدی شما فکر کردی مثلا من 2 روز سیم کارت خریدم ؟! من توی این 5 ماهه 5 بار این اتفاق برام افتاده و فقط دو بارش برگشته ! حالا شاید بشه امید داشت بعد 5-6 ماه برگرده ! من دشمن ایرانسل نیشتم اتفاقا خیلیم خوشم میاد ازش اما برو بچ بدونن اگه کم شد احتمال برگشتش کمه ! ضمنا همه هی میگن مشکل از gprs اشه ! پس اینکه دیروز با فعال بودن طرح قرمز بابت sms 30 تومن دادما چی ؟! البته مهم نیست خداراشکر ریز کم میکنه !
    كاملآ تاييد ميشه مال من تا حالا بيش از 10 بار بي دليل كم شده ديگه هم برنگشته

[

شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.

من تنظیمات جی میل رو گرفتم و توی گوشیم وارد کردم و الان راحت ایمیل میزنم...بدون وارد شدن به هیچ سایتی روی فایلی که فرضا میخوام برای یکی بفرستم میرم و میزنم SEND AS EMAIL و بعد متن ایمیل رو مینویسم و میفرستم....تا حالا بالای 30 تا ایمیل با گوشیم فرستادم...از عید موفق شدم درستش کنم.
    آقا اين مخابراتي ها بفهمن (منظورم جناب شاهين نيستا سوئ تفاهم نشه)ميشه با ايميل فايلهاي حجيم فرستاد ميگن باهاش چيزاي مستهجن مي فرستيد ميزنن gprs رو هم قطع ميكننا اين بحث شدن يا نشدنو بيخيال شيم هر كس تنظيمات رو بخواد يه سرچ ميزنه پيدا ميكنه

ببين عزيز انگار فقط مال شما درست بوده چون برا من هم همون مشكلي رو كه شهاب جان و XGAME جان مطرح

كردن رو داشت . شما مطمئني درست بوده يعني باهاش تونستي آهنگ يا sound بفرستي ؟ تونستي باهاش فيلم

و كليپ بفرستي ؟ يا يه عكس با رزوليشن 1.3 يا 2 مگا پيكسل البته تا سقف 300 كيلوبايت بفرستي ؟

شايد اشتباه مي كني من برا چند نفر هم امتحان كردم كه گوشي هاي مختلف و مدل بالا هم داشتند ولي موارد بالا

مشكل داشتند : عكس كوچك مي شد ، فيلم gif ميشد و صدا ( آهنگ ) هم اصلا نمي شناخت .

از آقا شاهين مي خوام كه لطفا نظر بدن .
    كاملآ تاييد ميشه منم نمي تونستم فيلم يا صدا بفرستم گوشيمم تازه k750 است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
    شما با كد پسشتازت بايد بري پست منطقه مسكوني(پست مركزي) و سيم كارتت رو تحويل بگيري.

آقا شاهين به خدا ما همه اين كارا رو كرديم ولي باز 120*160 ميفرستاد
    فيلمو مثل فايل GIF ميفرستاد
    و صدا رو هم نميفرستاد

البته من وقتي ام ام اشو براي ايميل ميفرستاديم همه چي درست بود ولي وقتي براي شماره ميفرستاديم مشكلات بالا رو داشت
    و همه بچه هام شاهدن كه اين مشكلات وجود داشت
    حتي وقتي كه ام ام اس حدود دو هفته اي بود كه قطع شده بود بعضي از بچه ها ميگفتن شايد ايرانسل ميخواد مشكلات ام ام اسو رفع كنه
    حالا به نظر شما اگه ام ام اس دوباره وصل بشه اين مشكلاتش رفع ميشه؟
    چون كشوراي ديگه ام ام اسشون اين مشكلات رو نداره
    اين واقعيت رو قبول كنيم كه هر چيزي توي ايران كه مياد با مشكل شروع ميشه ولي كم كم خوب ميشه. اگه ايرانسل بتونه اهدافش رو پياده كنه اونقدر خدمات داره كه مشتركينش حاضر نيستند يك لحظه ايرانسل رو كنا بگذازند. صبور باشيد. آخر اين متن يك خبر دست اول براتو دارم.(براي خوش سانس ها)

اگه ايرانسل كلكي تو كارش نيست چرا سيم كارته جايزرو همون روز تحويل نميده؟
    مثل سيم كارتاي دوقلو 50 هزار تومني

من از روز اولم شك داشتم به اين مسئله
    اين قد نميدش تا بعضيا بيخيال بشن

در مورد فروشنده ها هم كه نميشه اصلا چيزي گفت
    تو شهر ما اعتباري رو 30 تا 32 هزار تومن و كارت شارژ 5 هزار تومنيو با قيمت 5500 و 6000 تومن ميفروشن

آقا شاهين يه سوال ازتون داشتم
    توي شهر كرمانشاه ايرانسل نماينده رسمي داره يا نه؟
    چون يدونه فروشگاه هست كه ميگه نماينده رسمي ايرانسله و تابلوي بزرگي هم زده
    خواستم بدونم واقعيه يا نه؟
    متشكرم
    سيم كارت هديه حتماً ارسال ميشه. ولي خوب براي بعضي ها به يك سري دلايل ارسال نميشه كه اون هم قابل تصحيح است.
    مسئولين MTN هدفشون از روز اول اين بود كه از تجربه خودشون استفاده كنند تا بازار سياه راه نيفته ولي امان از دست مغازه دارها كه ديگه گفتن نداره.
    توي كرمانشاه نماينگي داره. ولي سرويس سنتر نداره. نماينده ها همون فروشنده ها هستند.
    اين فروشنده ها از شركت هايي مثل: ايزايران ، اتصالات ، پارس ناكاتال و... كه ايرانسل با اينها قرارداد دارند تغزيه مي شوند و شركت به طور مستقيم به فروشندگان سيم كارت نميده. ولي شما مي تونيد شكايات خودتون رو به شماره 135 اعلام كنيد.

[

شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.

از اونجايي كه از دروغ خوشم نمياد گفتم كه اين كار نميشه. چون من كه بلد نيستم و اطلاعاتي ندارم و اگه مي گفتم ميشه بايد براي دوستان ديگه فعال مي كردم كه ائنوقت بايد ضايع مي شدم.
    پس من از شما اين بار يه چيزي ياد گرفتم.
    ممنونم

آقاشاهین لطفا اگه میشه بگو این سرویس مکان یاب (جی پی اس) کی فعال میشه؟ اصلا قرار هست فعال بشه؟
    جي پي اس براي تمام كشور تا پايان سال راه اندازي كامل ميشه.

ببين عزيز انگار فقط مال شما درست بوده چون برا من هم همون مشكلي رو كه شهاب جان و XGAME جان مطرح

كردن رو داشت . شما مطمئني درست بوده يعني باهاش تونستي آهنگ يا sound بفرستي ؟ تونستي باهاش فيلم

و كليپ بفرستي ؟ يا يه عكس با رزوليشن 1.3 يا 2 مگا پيكسل البته تا سقف 300 كيلوبايت بفرستي ؟

شايد اشتباه مي كني من برا چند نفر هم امتحان كردم كه گوشي هاي مختلف و مدل بالا هم داشتند ولي موارد بالا

مشكل داشتند : عكس كوچك مي شد ، فيلم gif ميشد و صدا ( آهنگ ) هم اصلا نمي شناخت .

از آقا شاهين مي خوام كه لطفا نظر بدن .
    ببينيد توي اينكه ام ام اس مشكل داره شكي نيست. توي مناطق مختلف فرق مي كنه. پس بهتره با هم چونه نزنيد چون فعلا كه قطعه.

میگم ورشکست نمیشه انقدر میده؟ اینجوری که خوبه بریم پشت بوم بسازیم فقط بدیم به ایرانسل
    آخه یک طبقشو انقدر کرایه نمیدن که واسه پشت بوم انقدر بدن

راستی آقا شاهین وقت داری sms بخونی sms بارونت کنیم ؟

راستی تو شهرهای کوچیک کی کارای فنی رو میکنه ؟ مثلا اگه یه روز آنتن مشکل دار بشه یا باد و طوفان خرابکاری کنه چطور میفهمند بیان درستش کنن ؟
    نترس اگه مي خواست ورشكست بشه با اين هزينه سنگين تبليغات تاحالا شده بود.
    در مورد خرابي آنتن هم بگم كه به محض اينكه كوچكترين مشكلي در يك محدوده كوچك حتي يك خيابان رخ بده گروه شبكه شركت Nokia به سوپروايزرهاي مخصوصي از Call Centerاطلاع ميدن . قبل از اينكه حتي 1 مشتري زنگ بزنه و اين مشكل رو مطرح كنه.

اين هم خبري كه مي خواستم بدم:
    از امروز 6 نفر شروع به انجام E -Charge كردن كه اگه با شما تماسي گرفته شد حتماً باهاشون همكاري كنيد. مطمئن باشيد كه با شما هم تماس مي گيرند.
    اسماشون اينه:
    1.حامد کشوری
    2.مهرداد رجبی
    3.مهدی احمدی
    4.حمید رضا علی خانی
    5.مهدی کلانتری
    6.فاضل قجاوند
    7.بابک صادقی نیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •