تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 848 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

اره من خودم هم 1ماه گرفتم برتست حالا دیدم کیفیتش خوبه کمترین سرویسی که گرفتم 3ماه گفتم شایدیه موقع جشنواره گذاشتند سرویس کنونی رو کنسل بزنم 1ساله میگیرم
    Last edited by feranko724; 02-06-2017 at 14:28.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که تجربه همچین مسئله ای رو نداشتم و پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید.
    معمولا در دوحالت این اتفاق میفته ؛ یکی وقتی که ترافیک تموم شده باشه ؛ اینجوری تمامی ارتباط ها قطع میشه و صفحه های وب همه میره به صفحه خود شرکت .
    یکی زمانی که یوزر و پسورد ADSL اشتباه در مودم یا ویندوز برای اتصال به اینترنت وارد میشه .
    که در هر دو صورت هم پیام هایی که از سایتشون داده میشه کاملا واضح هست ؛ ممکنه مرورگر شما ویروسی چیزی گرفته باشه که دائم صفحه باز میکنه و صفحه پیشفرضش به اشتباه پارس آنلاین تنظیم شده .
    البته تمام isp ها در روترهای خودشون یک سری تنظیمات انجام میدن که صفحه سایتشون رو در موقع های لزوم مثل موقعی که بالا گفتم برای مشترک باز کنن ؛ اما دیگه یجز اون حالت های خاص نباید باز بشه و اگه باز شد ، حتما یک ایراد مهمی هست ؛
    دوساله مشترکشونم واسه من هیچ وقت بصورت تبلیغاتی سایتشون باز نشده ؛ همون حالت های مالی و جشنواره هم از تنظیمات سرویستون غیر فعال میشه برای مرورگرتون

برگشتم تهران ازمایش می کنم ببینم تنظیم کردن بخش اطلاع رسانی این مشکل منو حل می کنه یا نه - اگر حل نکرد با پشتیبانی تماس می گیرم و بهشون می گم
    در مورد ویروس و الودگی مرورگر شک دارم چون معمولا اینها جایی رو لینک می کنن که پورسانت بتونن از ریدایرک بگیرن

سلام

دوستان پارس جشنواره فروش گذاشته...

بعد از از ساعت 5 تا 8 صبح رایگاه داخل توضیحات اینو نوشه:

هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.

یعینی تو کل 1 ماه همش 2 گیگ میتونیم تو اون بازه استفاده کنیم
    شاید منظورش اینه حداقل ترافیکی که تو این بازه در بدترین شرایط بشه دریافت کرد 2 گیگ هست ( نسبت به پروفایل اون سرویس )
    از لحاظ معنی اینه که حداقل ترافیکی که می تونی در این بازه دریافت کنی 2 گیگ هست ولی بیشتر از ان بسته به کشش شبکه ISP است که بتواند سرعت بدهد.

3. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان من قصد دارم بیام پارس ، سوالم اینه وقتی ترافیک جشنوارم تموم بشه باید حجم بخرم و ما هم مصرفمون زیاده و من عمدتا ۱۰۰ گیگ میخرم ، به طور معمول بسته های ۱۰۰ گیگ چنده؟تخفیف داره؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    Last edited by bardia-vr; 02-06-2017 at 14:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.

داره خودمونی میشه mohamedx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فعلا که وارد جشنواره میشیم میزنه بسته وجود ندارد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.
    برای سرویس گیم من:
    حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سروبس بعدی رو چند ماه خریداری کنم؟
    سرویس فعلیم یک ماهس اول قصد داشتم چند ماهه بخرم گفتم شاید کیفتیش خوب نباشه!
    یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماهه

شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید

اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه

البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم

10. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماهه

شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید

اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه

البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم
    منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماهه
    چ سرویسی بخرم؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برای سرویس گیم من:
    حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.
    الان چی شد !؟
    میترسم بسته 100 گیگ بخرم 10 روز دیگه ک سرویسم تمام شد بسوزه
    میشه تغییر سرویس داد ب 6 ماهه؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماهه
    چ سرویسی بخرم؟
    بستگی داره اولویت شما چی باشه،هزینه براتون مهم هست کیفیت ،پینگ و...

من الان 6 ماه دارم که 3 ماهشو مصرف کردم و خوب بوده 3 ماه دیگه مونده که خبر ندارم چی میشه ولی تا الان که راضیم

اگر مثل من هزینه براتون مهمه و میخاین صرفه جویی کنید 6 ماه بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •