اره من خودم هم 1ماه گرفتم برتست حالا دیدم کیفیتش خوبه کمترین سرویسی که گرفتم 3ماه گفتم شایدیه موقع جشنواره گذاشتند سرویس کنونی رو کنسل بزنم 1ساله میگیرم
اره من خودم هم 1ماه گرفتم برتست حالا دیدم کیفیتش خوبه کمترین سرویسی که گرفتم 3ماه گفتم شایدیه موقع جشنواره گذاشتند سرویس کنونی رو کنسل بزنم 1ساله میگیرم
Last edited by feranko724; 02-06-2017 at 14:28.
برگشتم تهران ازمایش می کنم ببینم تنظیم کردن بخش اطلاع رسانی این مشکل منو حل می کنه یا نه - اگر حل نکرد با پشتیبانی تماس می گیرم و بهشون می گم
در مورد ویروس و الودگی مرورگر شک دارم چون معمولا اینها جایی رو لینک می کنن که پورسانت بتونن از ریدایرک بگیرن
از لحاظ معنی اینه که حداقل ترافیکی که می تونی در این بازه دریافت کنی 2 گیگ هست ولی بیشتر از ان بسته به کشش شبکه ISP است که بتواند سرعت بدهد.
دوستان من قصد دارم بیام پارس ، سوالم اینه وقتی ترافیک جشنوارم تموم بشه باید حجم بخرم و ما هم مصرفمون زیاده و من عمدتا ۱۰۰ گیگ میخرم ، به طور معمول بسته های ۱۰۰ گیگ چنده؟تخفیف داره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Last edited by bardia-vr; 02-06-2017 at 14:57.
هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.
فعلا که وارد جشنواره میشیم میزنه بسته وجود ندارد
برای سرویس گیم من:
حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.
یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماهه
شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید
اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه
البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم
منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماهه
چ سرویسی بخرم؟
الان چی شد !؟
میترسم بسته 100 گیگ بخرم 10 روز دیگه ک سرویسم تمام شد بسوزه
میشه تغییر سرویس داد ب 6 ماهه؟
بستگی داره اولویت شما چی باشه،هزینه براتون مهم هست کیفیت ،پینگ و...
من الان 6 ماه دارم که 3 ماهشو مصرف کردم و خوب بوده 3 ماه دیگه مونده که خبر ندارم چی میشه ولی تا الان که راضیم
اگر مثل من هزینه براتون مهمه و میخاین صرفه جویی کنید 6 ماه بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)