سلام دوست من
ممنون دوست من ، ولی این روش برای بعضی از بازی ها جواب گو نیست ، ایا روشی بهتر نیست؟ یا که شرکت سونی فکر برای این موضوع نکرده؟ چرا پنجره تکس منیجیره با دکمه هوم متصل نیست؟
باتشکر
سلام دوست من
ممنون دوست من ، ولی این روش برای بعضی از بازی ها جواب گو نیست ، ایا روشی بهتر نیست؟ یا که شرکت سونی فکر برای این موضوع نکرده؟ چرا پنجره تکس منیجیره با دکمه هوم متصل نیست؟
باتشکر
سلام دوستان
جواب سوال رو پیدا کردم.
در حد کمتر از یک ثانیه روی دکمه لمسی هوم ضربه میزنیم.
باتشکر
سلام من xperia sola دارم دیشب خواستم خاموشش کنم هنوز که هنوزه میخواد خاموش بشه توروخدا کمکم کنید .
سلام من xperia X8 دارم.
سیستم عاملش آندروید 2.1 هستش.بعد رفتم از بازار یک بازی براش دانلود کردم که حجمش 20 مگ بود.وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم میگه جا برای نصب این بازی نداری...
در صورتی که یک رم 8 گیگ براش گرفتم...و نرم افزاری هم ندارم که بتونم پاکش کنم یعنی همش لازمم هستن.
حالا آیا میشه این بازی رو روی رم نصب کرد؟اگه میشه باید چجوری نصبش کنم؟
اگه میشه لطفا دوستان راهنمایی کنین.مرسی.
کسی اینجا نیست یعنی ؟
جواب بدین جانه ما...
سلام
من 2.1 نداشته ام. ولی شما نمیتونی بری تو setting و storage و ببینی چقدر از مووری کارد و حافظه داخلی اشغاله؟
همونجا میتونی برنامه های قابل انتقال را به مموری انتقال بدی.
رفتم الان.77 mb حافظه ی داخلیم جا داره...بعد چرا اون بازیه 20 mb رو میگه جا نداری؟چیکا کنم الان من؟
بعدم هیچ تنظیماتی برای انتقال فایلها نداره اینجا...
با درود
دوستان من نیاز به رنامه منشی تلفنی برای گوشی همراه K750 سونی اریکسون دارم.
آیا چنین نرم افزاری وجود دارد؟
با سپاس
77 مگ از 8 گیگ؟ خوب، این برنامه وقتی اجرا میشه، حجم بیشتری میخواد. تو دستورش معمولاً مینویسه چقدر اشغال میکنه.
مموری را خالی کن. چیزهای بیخود را پاک کن.
نه دیگه مموری من 6 گیگ فضای خالی داره.و این بازی میخواد توی حافظه ی داخلی نصب شه...(حافظه ی داخلیم 77 مگ جا داره)
چجوری من یک کاری کنم که این بازی روی مموری نصب شه...
ولی اینجوری نمیشه باید برم به موبایل فروشی نشون بدم
بازم مرسی از اینکه وقت گذاشتید قربان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)