تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 752 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    سالها پیش اولین پلیری که خریدم Creative Muvo C100 Sport بود که هدفون بسیار جالبی داشت که پشت گردن میافتاد و خیلی راحت بود... اون زمان هنوز هدفون های in-ear کریتیو عرضه نشده بود... این هدفون خیلی برام جالب بود.. پلیر نابود شد ولی هدفونش رو تا یکی دو سال پیش داشتم تا اینکه گم شد... الان برند خاصی هست که چیزی شبیه این هدفون داشته باشه؟

این:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    سالها پیش اولین پلیری که خریدم Creative Muvo C100 Sport بود که هدفون بسیار جالبی داشت که پشت گردن میافتاد و خیلی راحت بود... اون زمان هنوز هدفون های in-ear کریتیو عرضه نشده بود... این هدفون خیلی برام جالب بود.. پلیر نابود شد ولی هدفونش رو تا یکی دو سال پیش داشتم تا اینکه گم شد... الان برند خاصی هست که چیزی شبیه این هدفون داشته باشه؟

این:
    بله دوست عزیز از فیلیپس و سنهایزر میتونی تهیه کنی،سنهایزر سری اسپرتش از طرح های مختلف خوراک خودته با همین استایل و البته اگه اورجینالشو بگیری

3. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جناب استاد Rezaomido اولا میخواستم ازتون تشکر کنم بابت این همه وقت که صرف جواب دادن به تک تک دوستان میکنید و راهنماییشون میکنید
    خواهش میکنم
    نمیام اینجا که قیافه بگیرم میام اینجا که هر چی که فکر میکنم درسته مطرح کنم اون هم به عنوان نظر تا با شما توی تجربه هم شریک باشیم اتفاقآ اینجا همه با هم تجربه می کنند
    خوشحال می شم که دوستان نزارن که به تک تک پستها جواب بدم چون اینطوری با هم بیشتر تبادل تجربه خواهیم کرد و لذت با هم بودنمون توی این کره دیجیتالی بیشتر از این خواهد شد
    به هر حال دوست ندارم پستی بی جواب بمونه حتی اگه جواب هم داده شده باشه سعی می کنم اون پست رو بهانه کنم تا یه چیزی رو مطرح کنم جهت بالا بردن کیفیت آموزشی تاپیک

ثانیا میخواستم راجب اون هدفون پاناسونیک این نکته رو بگم که من چون خودم کریتیو EP-630 رو 2ساله دارم وقتی صدای HJE350 رو شنیدم کاملا حس کردم که هم بیس قدرتمندتری داره و هم جزئیات بیشتری رو پخش میکنه و بعد به این نتیجه رسیدم که واسه دوستانی که قصد دارند زیر 50 دلار بابت هدفون پرداخت کنند که اکثر دوستان هم از این دسته هستند بهتره که به جای کریتیو و فیلیپس و سونی از پاناسونیک هدفونشون رو تهیه کنند(فیلیپس مدل SHE4500 و سونی مدلی که رو پلیرش میده هم دارم) حالا چرا شما که به تازگی یه هدفون خیلی گرون قیمت خریدید میگید بزودی یک مدل از پاناسونیک رو میخرید من موندم! من برای دوستان گفتم نه شما که انبوهی از هدفون های عالی رو دارید!
    به هر حال مرسی و تشکر از اینکه این هدفون رو به ما معرفی کردید و این رو باید در نظر داشت که تهیه و تست اکثر هدفونهای موجود با توجه به مشکلاتی مثل همین بحث اصلی و تقلبی و برند و کاربرد و . . . برای هر کسی امکان نداره
    اما واقعیت اینه که متاسفانه فروشگاهی که این مدل پاناسونیک مورد نظر شما رو داشت، تمام کرده بود
    البته اینقدر اشکال به musketeer عزیز گرفتم که تا میری فروشگاه تموم میکنه تا گریبان ما رو هم گرفت (:
    البته که مطمئنم همش زیر سر خود musketeer بوده و با فروشگاهها هماهنگ کرده که کسی پاناسونیک اون هم همین مدل 350 رو تا اطلاع ثانوی نفروشه و حالا به چه بهانه ای این کار رو کرده من توش موندم باز ههم البته این رو به خاطر مطمئن هستم که کار خودشه چون گفته بودم به زودی خواهم گرفت رفته و با همه هماهنگ کرده(:
    از همه ی اینا گذشته یک سوال؟ من این 2مدل کلیپشی که دیروز خریدم رو مجموعا 10 دقیقه استفاده کردم و میخوام بدونم با توجه به اینکه خودتون مدل S4 رو دارید آیا لازمه من Image S4i و Image One خودمو Burn-In کنم؟ آیا فرقی برای این هدفونا با این رنج قیمت خواهد کرد؟ (سوای بحثتون با کاربر Klipsch) طبیعتا من فکر این رو تا هفته ی قبل نمیکردم که 240 تومن برای 2هدفون گرون قیمت(از دید خودم) بپردازم پس حالا دوست دارم بهترین کیفیت ممکنه رو از این ها بگیرم(من فقط تست اولیه از این 2تا کردم اونم حدود 10 دقیقه) اینم بگم پلیرم(نانو نسل ششم) قابلیت پخش موزیک به صورت مونو رو هم داره،اگه جواب مثبته خواهشا ذکر کنید که چطوری و با چه ترتیبی این کارو انجام بدم،ممنون بابت وقتی که خواهید گذاشت
    اول از همه مبارکتون باشه و لذت ببرید از صداشون
    نگران نباشید چند وقت دیگه مثل بعضی ها یکی دو میلیون هم مثل همین 240 تومن به راحتی از دستتون میره و اون موقع هم فکرشو نمی کردید (:

به هر حال تقریبآ تمام هدفونها به این مرحله نیاز دارند اما برای یکی کمتر و برای یکی بیشتر و معمولآ هدفونهای زیر 200 تومن نیاز چندانی به این مرحله ندارند چون:
    1. خیلی زود به صدای واقعی خودشون می رسند که معمولآ با یکی دو روز استفاده معمولی برابر هست
    2. اکثر این هدفونها توی دقایق اول به خوبی آماده می شوند یعنی درصد بسیار زیادی به صدای واقعی نزدیک خواهند شد
    3. یک دلیل اینکه تقسیم بندی کردم که هدفونهای این دسته نیاز چندانی به Burn in ندارند اینه که این هدفونها اغلب صدای با بیس قوی دارند به همین خاطر معمولآ آماتورها ازشون استفاده میکنند و اغلب هم ولوم تا آخرین درجه تنظیم شده و هر چی افکت و اکولایزر هم هست میزارن روی های و تا آخر ، خوب انتظار دارید این هدفون بیچاره استقامت هم کنه و دیر این مرحله رو سپری کنه
    و البته یک بخش دیگه این هست که این هدفونها از جنس (متریال) ارزان قیمت برای دیافراگم (پرده بلندگوی مورد استفاده در هدفون) استفاده میکنند و این جنس که معمولآ تک لایه و بسیار نازک هم هست به سادگی به اون فورم مورد نظر توی فریم (قابی که دیافراگم به اون محکم میشه) بعد از چند ساعت حرکت کردن (با اعمال صدا) رسیه و به خوبی شکل گرفته و راحت تر و آزادانه تر از حالت اول جابجا خواهد شد

به طور خیلی ساده فرض کنید که یک مخروط رو قراره توی یک استوانه به صورت کاملآ فیت ولی آزادانه حرکت بدید به طوریکه کمترین اصطکاک رو با استوانه داشته باشه
    مطمئنن شما اگه اولین بار و با دقت زیادی این مخروط رو بسیازید توی استوانه به خوبی قرار نمیگیره و یا اگه بگیره اون طوری که باید آزاد نخواهد بود ولی بعد از چندین بار بالا و پایین بردن مخروط درون استوانه لبه های مخروط طوری فورم خواهند گرفت که این حرکت آزادنه تر باشه این شد Burn in که تقریبآ توی همه وسائل نه تنها مکانیکی و الکترونیکی وجود داره حالا فرض کنید این مرحله تمام شد و مخروط آزادنه هم در حرکته اما چون از یک زمانی به بعد دیگه تغییرات و راحتی یا آزادی حرکت کمتر تغییر مثبت (آزادی بیشتر) خواهد داشت این مرحله میشه پایان Burn in و از این اینجا به بعد فرسایش و یا استهلاک جایگزین همون روند ادامه دار Burn in میشه یا به طور ساده همون Burn in ی که به سرعت باعث شد مخروط توی استوانه به راحتی حرکت کنه به مرور زمان باعث از بین رفتن مخروط یا استوانه و یا هر دو میشه و این علت نامگذاری این مرحله بوده که معنی فارسیش میشه "سوختن درونی یا ذاتی" که با کاربرد ما هم که هدفون باشه کاملآ قابل حس هست چون همون مخروط رو میشه دیافرگم درایور هدفون در نظر گرفت و اون استوانه رو هم به نوعی، اما نه دقیقآ فریم یا قاب نگهدارنده دیافراگم

در آخر هدفون های مورد نظر شما نیاز به Burn in حساب شده ندارند ولی اگه سعی کنید از همون سبکهایی که بعدآ قرار با این هدفون گوش کنید برای پشت سر گذاشتن این مرحله استفاده کنید به نظرم خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت تا سبکهای متفاوت و روشهای عجیب و غریبی که توی نت توضیح داده شده

به خاطر شما خیلی سعی کردم عامیانه توضیح بدم امیدوارم مفید بوده باشه

شما هم موفق باشید.

5. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

بدون اینکه تراکهای مخصوص Burn in رو که برای این هدفون انتخاب کرده بودم به طور اتوماتیک پلی کنم تصمیم گرفتم که خودم تک تک پلی کنم احتمالآ شاید یه جای کار اشکال داره که هیچ تفاوتی بعد از 8 ساعت نکرده با توجه به اینکه بد قلق ترین هدفونی که داشتم Se535 بود که این مرحله رو 0.01% طی میکرد و خیلی جری میکرد من رو که "این دیگه چیه چرا یک کم سریعتر صداش به اوج نمی رسه" اما EX1000 بعد از 8 ساعت burn in اون هم برنامه ریزی شده هیچ تفاوتی با اولین صداش نکرده بود برام خیلی خیلی ناراحت کننده بود برای همین تصمیم گرفتم به دوستم که دبی هست بگم برام دو هدفون جدیدم رو برام بگیره و با ناراحتی تمام تقریبآ برای همیشه بی خیال این هدفون شدم . .

آقا رضا یعنی کلا بیخیال ex1000 شدین دیگه؟ مشکل از کجا بود؟ از هدفون بود یا صداش شما رو راضی نکرد؟
    کلا چقد شما سخت گیر و large هستین که به این راحتی بیخیال یه هدفون 1.5 میلیون تومنی میشین . من که واقعا جا خوردم .
    من یه m50 دارم یه دنیا دوسش دارم
    ما کلی منتظر ریویوی این هدفون بودیم که هدفون زبون بسته تو همون مرحله اول ناکام شد و به مرحله ریویو نرسید .

اگه میشه لطف کنین و یه کم درباره این که گفتین burn in برنامه ریزی شده به کم توضیح بدین؟
    یعنی جه روند خاصی رو توی burn in طی کردین که بهش میگین برنامه ریزی شده ؟

ممنون .

7. 3 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا ex1000 گرفتید تو امضاتون اضافه اش نمیکنید همین میشه دیگه قهر میکنه lol

والا نمیدونم چی بگم سررشته ای که ندارم در مورد این موجودات عجیب که شما میخرید! ولی جسارتا 8 ساعت خیلی کم نیست برای burn in ؟ من هرجا دیدم نوشته بودن 100 ساعت
    هیچی دیگه پس بقیه هدفونهام که اسمی هم ازشون نبردم باید صداشون خراب بشه، پس چرا نشدن؟
    بی خود قهر میکنه نازشو میکشم، کیه که نازشون نکشه؟

دست شما درد نکنه حالا دیگه اینا برای شما شدن موجودات عجیب؟ (:
    اگه ممکنه یه دو سه چهل 50 تا از اون قول هاشون رو برای من حقیر بفرستید با کمال میل حاضرم روی بدشون رو فقط به خاطر شما تحمل کنم (:

خارج از شوخی:
    درسته حق با شماست 8 ساعت کمه ولی نه اینقدر کم که هیچ تفاوتی نداشته باشه که این جای سوال داره از سونی

به هر حال دارم نا امیدانه ادامه میدم چون حسابی rezaomido رو نا امید کرده این هدفون

احتمالا هدفونهای جدید چیزی توشون استفاده شده که اینطوری سخت و دیر تغییر میکنند کسی در این مورد چیزی میدونه؟

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا یعنی کلا بیخیال ex1000 شدین دیگه؟
    نه تا اونجا که بتونم هر کاری میکنم و هر ترفندی که بگید زدم ولی نمیدونم چرا هیچ تغییر اساسی نمیکنه صداش
    مشکل از کجا بود؟ از هدفون بود یا صداش شما رو راضی نکرد؟
    نه توی مرحله Burn in مونده جلو هم نمی ره صداش همونطوره که توضیح دادم بیس خیلی ضعیف و مید هارشی (اصطلاحی به معنی اینکه هدفون با کوچکترین صدای مید تمایل به جیغ کشیدن داره) و های اون کمی خوبه ولی خوب کی حاضره به صدای های تنها گوش کنه؟

کلا چقد شما سخت گیر و large هستین که به این راحتی بیخیال یه هدفون 1.5 میلیون تومنی میشین . من که واقعا جا خوردم .
    من یه m50 دارم یه دنیا دوسش دارم
    عزیزم 1 میلیون 50 هزار تومن نه 1.5 میلیون تومن
    چه عرض کنم شما هم جای من بودید شاید همین کار رو میکردید اما فعلآ بی خیال بی خیال هم نشدم
    خوش به حال شما که هدفون به این خوبی و خوش صدایی دارید

ما کلی منتظر ریویوی این هدفون بودیم که هدفون زبون بسته تو همون مرحله اول ناکام شد و به مرحله ریویو نرسید .
    فعلآ که من ناکام اصلی هستم نه هدفون (:
    اگه میشه لطف کنین و یه کم درباره این که گفتین burn in برنامه ریزی شده به کم توضیح بدین؟
    یعنی جه روند خاصی رو توی burn in طی کردین که بهش میگین برنامه ریزی شده ؟
    ممنون .
    برای چه مدلی منظور شماست؟

شما هم موفق باشید.

11. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هیچی دیگه پس بقیه هدفونهام که اسمی هم ازشون نبردم باید صداشون خراب بشه، پس چرا نشدن؟
    بی خود قهر میکنه نازشو میکشم، کیه که نازشون نکشه؟

دست شما درد نکنه حالا دیگه اینا برای شما شدن موجودات عجیب؟ (:
    اگه ممکنه یه دو سه چهل 50 تا از اون قول هاشون رو برای من حقیر بفرستید با کمال میل حاضرم روی بدشون رو فقط به خاطر شما تحمل کنم (:

خارج از شوخی:
    درسته حق با شماست 8 ساعت کمه ولی نه اینقدر کم که هیچ تفاوتی نداشته باشه که این جای سوال داره از سونی

به هر حال دارم نا امیدانه ادامه میدم چون حسابی rezaomido رو نا امید کرده این هدفون

احتمالا هدفونهای جدید چیزی توشون استفاده شده که اینطوری سخت و دیر تغییر میکنند کسی در این مورد چیزی میدونه؟

شما هم موفق باشید.
    میشه سوال کنم که از چه سورسی استفاده میکنید؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 20 تومان چی بگیرم؟؟
    ازین کوچیکا
    می خوام بیس پری بزنه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میشه سوال کنم که از چه سورسی استفاده میکنید؟
    بسیار تشکر از توجه شما
    اما با کمال عذرخواهی از شما و پیرو تنها جوابی که به "درخواست" شما توی پیغام خصوصی دادم:
    با احترام هیچ تمایلی به ادامه بحث های شما ندارم

به همین خاطر مایل نیستم تجربه نه چندان خوب قبلی تکرار بشه، لطفآ و خواهشآ من نوعی و بحث های من نوعی رو فراموش کنید

سپاسگزارم از توجه شما

از همه بابت این اسپم معذرت می خام و طبق معمول گذشته:
    قول میدم که تکرار نشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

تا 20 تومان چی بگیرم؟؟
    ازین کوچیکا
    می خوام بیس پری بزنه
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب هدفون، برای آشنایی بیشتر با هدفون سری به این تاپیک بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر توضیحات دقیق تر شما درباره هدفون مورد نیازتون هستیم

شما هم موفق باشید.

15. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسیار تشکر از توجه شما
    اما با کمال عذرخواهی از شما و پیرو تنها جوابی که به "درخواست" شما توی پیغام خصوصی دادم:
    با احترام هیچ تمایلی به ادامه بحث های شما ندارم

به همین خاطر مایل نیستم تجربه نه چندان خوب قبلی تکرار بشه، لطفآ و خواهشآ من نوعی و بحث های من نوعی رو فراموش کنید

سپاسگزارم از توجه شما

از همه بابت این اسپم معذرت می خام و طبق معمول گذشته:
    قول میدم که تکرار نشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

دوست عزیز پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب هدفون، برای آشنایی بیشتر با هدفون سری به این تاپیک بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر توضیحات دقیق تر شما درباره هدفون مورد نیازتون هستیم

شما هم موفق باشید.
    چقدر دچار خود بزرگ بینی هستی شما متاسفم

پیام اخلاقی این پست: "کسی که خواب است را می شود بیدار کرد، ولی کسی که خود را به خواب زده است را هرگز نمیتوان بیدار کرد"
    Last edited by klipsch; 11-11-2011 at 10:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •