تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 626 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصلا و ابدا هم چین چیزی نیست...این عکس رو ببین متوجه همه چی میشی...داداش لنوو آمریکاییه..با ایسوس تایوان مقایسه ش میکنی؟

داداش منبع این عکس کجاست با احترام تمام بکوبونمش تو صورت این فروشنده ها آخه هر جا که میری از کیفیت Asus تعریف میکنند شما واقعا خودت از نظر کیفیت ساخت کاملا راضی هستی از لپتاپت؟ راستی کدوم گارانتیش از بقیه بهتره ؟

2. این کاربر از personal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه زده قیمت 1 روز پیش 1440 با گارانتی سازگار ولی سازگار همچین کانفیگی نداره
    i5
    4g
    500
    gt740
    این کانفیگ رو من تو مشهد دیدم 2000-2100 چند هفته پیش

i3 این لپ تاپ هم هست که زیر 2 تومنه ولی دقیق خاطرم نیست

پ ن: آقا اگه مشکلی نداره باید بگم لنوو چینیه اصل چین هم هست (یعنی مارکی نیست که تو چین مونتاژ بشه) کیفیتشم خوبه انصافا
    Last edited by Reza31001; 16-10-2013 at 18:55.

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش منبع این عکس کجاست با احترام تمام بکوبونمش تو صورت این فروشنده ها آخه هر جا که میری از کیفیت Asus تعریف میکنند شما واقعا خودت از نظر کیفیت ساخت کاملا راضی هستی از لپتاپت؟ راستی کدوم گارانتیش از بقیه بهتره ؟

معتبرترین مجله رسمی لپ تاپ دنیا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایسوس تو ایران تعریف ازش زیاده،چون خیلی تبلیغ میکنه...وبا ایران رابطه خوبی داره...

منم میخواستم ایسوس بخرم ولی به خاطر ضعفاش نخریدم...

کیفیت ساختی هم خیلی خوبه زد500...ظرافت و باریکیش که دیگه عاشقش میشی...

گارانتی هم باید بگم همه شون یه *** هستن...

برا من الماس(ویستا)هستش...
    Last edited by PouriaTech; 16-10-2013 at 19:49.

6. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

پ ن: آقا اگه مشکلی نداره باید بگم لنوو چینیه اصل چین هم هست (یعنی مارکی نیست که تو چین مونتاژ بشه) کیفیتشم خوبه انصافا
    بعله خب چینه البته الان یه شرکت چند ملیتیه که از سال 2005 با واحد تولید کامپیوتر شرکت IBM ادغام شد

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

چرا مشکل داره...شما از هرکی میخوای بپرس...لنوو زیر مجموعه ی IBM هست و اونم یه شرکت آمریکاییه...

مونتاژ همه مارک ها چینه،حتی اپل...

برا همین میزنن Made In China...

این جمله ی ویکی پدیا درباره آی بی ام:The International Business Machines Corporation (commonly referred as IBM) is an American [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] corporation, with headquarters in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , New York, United States. IBM manufactures and markets computer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , and offers [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in areas ranging from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش تا الان فکر میکردم ibm بوده که اومده با لنوو ادغام شده
    حالا که شما گفتی شک کردم ولی اون چیزی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته هم همینه گویا
    ضمن اینکه همون همکاریشونم باز در مورد سری thinkpad بوده

به هر حال چیزی که مهمه اون چارته هست + اینکه تو ایران هم لنوو داره امار فروشش میره

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستش تا الان فکر میکردم ibm بوده که اومده با لنوو ادغام شده
    حالا که شما گفتی شک کردم ولی اون چیزی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته هم همینه گویا
    ضمن اینکه همون همکاریشونم باز در مورد سری thinkpad بوده

به هر حال چیزی که مهمه اون چارته هست + اینکه تو ایران هم لنوو داره امار فروشش میره
    داداش من اون اولم به همه گفتم حرفی رو بی مدرک نمیزنم...

پس از اینکه کسی بهم گیر اینکه حرفم اشتباه بوده رو بده،یه خورده ناراحت میشم...

پس ایراد بی جهت نگیرید برادران و خواهران

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه؛ مثل اینکه واقعا من تو انتقال مفهوم مشکل دارم

تو پیج ویکی پدیای لنوو غیر از اینکه نوشته این شرکت چینیه (!) نوشته این شرکت، شرکت ibm رو در سال 2005 به زیر مجموعش اضافه کرده
    Lenovo acquired [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's personal computer business in 2005

حالا منهای این بحث، لپتاپی که خریدیم مارکش لنوو هست لنوو هم که از اول تا آخرش تو چین بوده و محل ساخت لپ تاپ هم چینه حالا چه اصراری به آمریکا هست؟

منم مثل شما دوست ندارم اینجا حرفای اشتباه زده بشه (یا حداقل دوست دارم تا اونجایی که میدونم تصحیح کنم)
    نام کاربری هم برام مهم نیست

ویرایش: اینم تو پیج ibm هست
    In 2005, the company sold its personal computer business to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,

البته بازم میگم موضوع مهم بحث کیفیت ساخت لنوو هست
    منم اصلش میخواستم بگم با اینکه لنوو چینیه ولی قرار نیست هر محصولی از چین بد باشه (چیزی که تو ذهن ما کردن چون محصولات درجه چندم چین تو بازار ما میاد معمولا)
    اتفاقا کیفیت ساخت لنوو خیلی هم خوبه
    Last edited by Reza31001; 16-10-2013 at 19:52.

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نه؛ مثل اینکه واقعا من تو انتقال مفهوم مشکل دارم

تو پیج ویکی پدیای لنوو غیر از اینکه نوشته این شرکت چینیه (!) نوشته این شرکت، شرکت ibm رو در سال 2005 به زیر مجموعش اضافه کرده
    Lenovo acquired [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's personal computer business in 2005

حالا منهای این بحث، لپتاپی که خریدیم مارکش لنوو هست لنوو هم که از اول تا آخرش تو چین بوده و محل ساخت لپ تاپ هم چینه حالا چه اصراری به آمریکا هست؟

منم مثل شما دوست ندارم اینجا حرفای اشتباه زده بشه (یا حداقل دوست دارم تا اونجایی که میدونم تصحیح کنم)
    نام کاربری هم برام مهم نیست

شما درست میگی...

من الان به قول شما کلمه آمریکایی رو از پستام منها میکنم...

با تشکر از برادران زحمتکش بی چشم داشت به نام کاربری...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان پست هاتونو می تونین توی یه پست هم جا بدین لطفا پشت سر هم پست ندین .

در ضمن من فکر می کنم دوستان Bios time رو با Boot time اشتباه گرفتن چون توی پست های قبلی دیدم یه عکس از Bios Time گذاشته بودن 4 ثانیه بود .

اگر اینطوره مال من 0.8 تا 1.2 ثانیست Bios time ( تو پست ها قبلیم آپلود کردم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •