سرویس 512 نامحدود بگیری بهتره سرعت دانلود راحت تا 200 میره البته بعد از مقداری دانلود سرعت میاد پایین که اونم راه حل خودش رو داره و بچه های گل اینجا تو چند صفه قبل توضیح دادن و کاملا هم جواب میده دیگه مشکلی نیست جز کمبود هارد![]()
سرویس 512 نامحدود بگیری بهتره سرعت دانلود راحت تا 200 میره البته بعد از مقداری دانلود سرعت میاد پایین که اونم راه حل خودش رو داره و بچه های گل اینجا تو چند صفه قبل توضیح دادن و کاملا هم جواب میده دیگه مشکلی نیست جز کمبود هارد![]()
با سلام به همه
دوستان بی خیال !!!
دیگه واسم فرقی بین سرویس نامحدود حجمی یا نامحدود زمانی آپلود سنتر ها یا دانلود سنتر ها یا لیچرها وجود نداره
فقط برام سرعت دانلود شبانه و کانکشن های فعال برای هر فایل تو idm برام مهمه
دیگه خسته شدم از بس ۷ یا ۸ فایل گذاشتیم برای دانلود و فایده ای نداشت و فقط سه تا کانکشن فعال گرفتیم
فقط تو رو خدا بگین برای دانلود شبانه ( از ساعت یک شب به بعد ) از کدوم سایت های زیر سرعت بیشتره
چون میخوام اکانت پریمیوم دو سه تا از سایت های زیر رو بخرم
Mul.ir
Filegir.com
Filebulk
Expressleech
Rapidbaz
Rapidpars
Rapidsara
Uploadbaz
Hipfile
Rodfile
Mrleecher
البته فایل گیر رو امتحان کردم و اکانت پریمیوم رو دارم و سرعتش عالیه ( هر ۱۶ کانکشن فعاله )
آپلود باز اکانت پریمیوم دارم، زمان دانلود، فقط سه کانکشن فعال تو idm میده، لعنت بهشون
سایت mul قیمت هاش فوق العاده است، آدم وسوسه میشه بره بخره ، نکنه چون قیمتش پایینه سایتش هم ضعیف باشه؟
راستی چرا از بقیه سایت ها قیمتش پایین تره ؟؟؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دفه قبل هم سوالت رو فهمیده بودم ولی سایت های دیگه کلی وقت آدم رو میگیره mul خیلی خوبه و درجا تبدیل میکه
ولی چون شبانه همه دانلود میکنن باید چند تا لینک هم زمان مثلا 7 تا بزاری تا سرعت کلی به نهایت برسه ولی تو روز راحت
با یه لینک به ته سرعت میرسه تورنتش هم خیلی سریعه فکر کنم 100 تا کانکشن هم بده من که راضی هستم
راستش مودم من اصلا چراغ وایرلس نداره ، 4تا چراغ برای 4تا لن داره یه چراغ لاین یه چراغ اینترنت و یه چراغ wps/wlan اگه وایرلس هم غیرفعال بشه چون چراغ با wps مشترکه احتمالا روشن میمونه ؟![]()
از ديروز سرعت خيلي افت كرده .من 256 محدود طرح قديم دارم با IDM باسرعت 350 تا 450 دانلود ميكردم" ولي از ديروز سرعت از 40 تا 130 بيشتر نميره. براي كسي هم اين مشكل پيش اومده؟![]()
توی روز از آپارات تست گرفتم همون 380 بود
اما از میهن دانلود 2 کیلوبایت بود!!
هر روز افتضلح تر از دیروز
دو سه روزی هست داغون شده .................![]()
الان حس dial-up دارم. سرعت دانلود در این لحظه 1kb/s
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)