درود
مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بیتجربه محسوب میشم، هرچی بیشتر میگردم کار برام دشوارتر میشه. ممنون میشم اگه اساتید کمکی بکنن.
بنده از سبکهای مختلفی لذت میبرم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (بهویژه گیلکی و ترکی) سبکهایی هستن که من بیشتر گوش میکنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از اینها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک میرسه. جاز و رپ هم در لیست سیاهام جای دارن.
در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، بهویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمیتونم تحمل کنم. همینطور دنبال بیس اغراقشده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، بهطوری که روی بقیه فرکانسها اثر خاصی نذاره، رو نهتنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم میکنم. در کل میخوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمیدم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.
باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودناش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحتتر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازههای کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش میدم، اگه هدفون اونقدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتیش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. اما پخشکننده یکی امپیتری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پیسی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.
هدفونهایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بینام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردنشون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکیشون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری میخوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانسهای بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که بهعنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس میشه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوشام مقداری آزردهست و دیگه نمیتونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.
دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
ممنون و شرمنده که وقتتون رو گرفتم