تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 602 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود

مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بی‌تجربه محسوب می‌شم، هرچی بیشتر می‌گردم کار برام دشوارتر می‌شه. ممنون می‌شم اگه اساتید کمکی بکنن.

بنده از سبک‌های مختلفی لذت می‌برم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (به‌ویژه گیلکی و ترکی) سبک‌هایی هستن که من بیشتر گوش می‌کنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از این‌ها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک می‌رسه. جاز و رپ هم در لیست سیاه‌ام جای دارن.

در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، به‌ویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. همین‌طور دنبال بیس اغراق‌شده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، به‌طوری که روی بقیه فرکانس‌ها اثر خاصی نذاره، رو نه‌تنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم می‌کنم. در کل می‌خوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمی‌دم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.

باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودن‌اش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحت‌تر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازه‌های کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش می‌دم، اگه هدفون اون‌قدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتی‌ش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنه. اما پخش‌کننده یکی ام‌پی‌تری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پی‌سی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمی‌شه ازش انتظار زیادی داشت.

هدفون‌هایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بی‌نام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردن‌شون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکی‌شون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری می‌خوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانس‌های بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که به‌عنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگ‌ها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس می‌شه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوش‌ام مقداری آزرده‌ست و دیگه نمی‌تونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.

دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
    ممنون و شرمنده که وقت‌تون رو گرفتم
    سلام.
    over ear خوب دو تا داریم تا 200. یکی V-Jays و اون یکی هم سونی ZX300 (یا ZX310) ....
    از نظر صدا تفاوت زیادی ندارن و هر دو بیس قوی و صدای گرم دارن که تو این رنج طبیعیه. تنها چیزی که میمونه اینه که V-Jays پشت بازه و Isolation تقریبا نداره و نشتی صدا داره اما سونی پشت بسته هست و از این نظر یه خورده بهتره.... عوضش V-Jays سبک تر و راحت تره رو سر.....
    V-Jays رو مجتمع پایتخت میتونی تست کنی سونی رو نمیدونم.
    من مى خوام يه هدفون خيلى خوب دور و بر ٧٠٠تومن بكيرم سنهايزر hd558 يا hd205 چشم رو گرفته ٣٠٠تومن هم براى امپ كنار گذاشتم مى خوام بدونم بين اين هدفون ها يا هدفون هايى كه مد نظر خودتونه كدومشون صداى بهترى رو ارايه ميده و با امپ (حتى المكان باكدوم امپ)خوب درايو ميشه يا اصلا نيازى به امپ نداره
    آمپ چی میخوای بگیری؟!!
    یه جایی (فکر کنم هدفای) میخوندم HD558 رو یه جورایی اصلاح کردن صداش مشابه HD598 شد!!! یه تحقیق بکن در مورد این....
    HD518 هم هدفون خیلی خوبیه.... صدای شفافی داره Soundstage خوبی هم داره.... فقط یه چیز در مورد این سنهایزر ها بدون: خیلی بیس قوی ندارن پس کاربردت رو در نظر بگیر.
    HD518 رو با iPod Touch 5G تست کردم تقریبا" درایو میشه فقط بیسش ضعیفه.... پلیر ها و کارت صدا های ضعیف نمیتونن توان کافی برای بیس تحویل بدن پس به فکر آمپ باش اگه میخوای از تمام توانایی های هدفون استفاده کنی.
    اینجا قیمت چند تا آمپ و dac (فکر کنم تو ایران فقط همین ها موجود باشه) میتونی ببینی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by metalhead_forever; 03-04-2014 at 22:10.

2. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aryan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من ايپد٤ دارم نمى دونم قدرتش ازايپاد٥ بيشتره يا نه ولى مى خوام يكىاز امپ هاى فايو رو بگيرم فقط نمى دونم كدوم مدلش رو بگيرم تا خوب درايو بشه اگه ميشه در اين زمينه راهنمايى كنيد اگه نتونستم امپ پيدا كنم چه هدفونى رو در همين رده پيشنهاد مى كنيد
    Last edited by aryan001; 04-04-2014 at 02:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من ايپد٤ دارم نمى دونم قدرتش ازايپاد٥ بيشتره يا نه ولى مى خوام يكىاز امپ هاى فايو رو بگيرم فقط نمى دونم كدوم مدلش رو بگيرم تا خوب درايو بشه اگه ميشه در اين زمينه راهنمايى كنيد اگه نتونستم امپ پيدا كنم چه هدفونى رو در همين رده پيشنهاد مى كنيد
    در مورد آمپ دوستان رهنمایی میکنن. یه هدفون هم هست بالاتر از 700 مدل Audio-Technica M50 که خیلی عالیه و بیس قوی و صدای گرم داره که خیلی ها دوست دارن. Soundstage هم عالیه. قیمتش حدود 850. با iPod Touch 5 نسبتا" خوب درایو میشد تا جایی که یادم میاد. اگه اینو بگیری با یه آمپ فیو عالی میشه.... حالا دوستان باز هم راهنمایی میکنن. من تا به حال iPad نداشتم نمیتونم راهنمایی کنم.

در آغاز فعالیت aryan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اين هدفونارو (مخصوصا مدلاى سنهايزر با ايوديو تكنيك با akg ) رو از كجا مى تونم تهيه كنم شركت اريو سيستم فروشگاه داره؟؟؟؟ مى خوام يه جا باشه كه بتونم اينا رو تستم بكنم اگه جايى هست ادرسش رو بديد ممنون مى شم
    Last edited by aryan001; 04-04-2014 at 14:10.

داره خودمونی میشه <^SIleNT^>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدت هست دنبال ایرفون میگردم، مشخصات اصلی که از ایرفونم میخوام اینه که ماندگار باشه. مهم نیست که چقدر هزینه ش میشه، فقط انتظار دارم حداقل 3 سال برام کار کنه.
    به این مدل ها رسیدم که توی ریویوها هم قیمت خوبی دارن هم زمخت و سگ جون به نظر میان، اما جایی رو پیدا نکردم که اینا رو داشته باشه.
    SoundMagic E10
    JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosivs
    اما هر دوی این مدل بیس بالایی دارن... کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست؟ کسی میدونه اینا رو از کجا میتونم بخرم؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين هدفونارو (مخصوصا مدلاى سنهايزر با ايوديو تكنيك با akg ) رو از كجا مى تونم تهيه كنم شركت اريو سيستم فروشگاه داره؟؟؟؟ مى خوام يه جا باشه كه بتونم اينا رو تستم بكنم اگه جايى هست ادرسش رو بديد ممنون مى شم
    سلام
    یک سری مدلهای سنهایزر رو نامداران برای تست گذاشته ولی این مدل رو من ندیدم برای تست بزارند
    خلاصه این مدلها معمولا برای تست ندارند
    M50 هم که من اخرین باری که جمهوری بودم به صورت محدود دو جا دیدم
    شاید بزارند تست بکنید قبل از خرید
    فروشگه اینترنتی هم که M50 داشته باشه برات پخ می کنم.
    حقیقت اینه که شما اول هدفون رو مشخص کن تا بعد بیایم روی امپ
    در مورد سبک صدای M50 احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ایده بهت بده
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدت هست دنبال ایرفون میگردم، مشخصات اصلی که از ایرفونم میخوام اینه که ماندگار باشه. مهم نیست که چقدر هزینه ش میشه، فقط انتظار دارم حداقل 3 سال برام کار کنه.
    به این مدل ها رسیدم که توی ریویوها هم قیمت خوبی دارن هم زمخت و سگ جون به نظر میان، اما جایی رو پیدا نکردم که اینا رو داشته باشه.
    SoundMagic E10
    JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosivs
    اما هر دوی این مدل بیس بالایی دارن... کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست؟ کسی میدونه اینا رو از کجا میتونم بخرم؟
    سلام
    این مدلها رو من ایران ندیدم
    ولی یک مدل فیلیپس داره که همونیه که شما میخوای
    اتفاقا صدای نسبتا خوبی هم داره
    حدود 200 تومنه قیمتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد ماندگاری هم هدفون موجود داریم حدود 1250 که کابلش کامل تعویض میشه و خراب هم شد یک کابل براش میگیری
    پس محدود ده ی قیمتتون باید مشخص باشه
    ولی در کل فکر میکنم مدل فیلیپسی که معرفی کردم در کل برای شما خوب باشه.
    موفق باشید.

10. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه هدفون بیسیم میخوام بین 500 تا 600
    پخش کننده موبایل(نکسوس 5)
    موزیک هم بیشتر pop گوش میدم و کیفیت صدا خیلی برام مهمه
    ممنون

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    ایرفون زیر 70تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
    برای آهنگ گوش کردن با موبایل و سبک هیپ هاپ.

با تشکر
    Last edited by mojtaba0007; 05-04-2014 at 19:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه هدفون بیسیم میخوام بین 500 تا 600
    پخش کننده موبایل(نکسوس 5)
    موزیک هم بیشتر pop گوش میدم و کیفیت صدا خیلی برام مهمه
    ممنون
    سلام اگر کیفیت صدا براتون خیلی مهمه به شدت پیشنهاد میکشه که از هدفونهای بی سیم تهیه نکنید.
    سلام
    ایرفون زیر 70تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
    برای آهنگ گوش کردن با موبایل و سبک هیپ هاپ.

با تشکر
    هدفون creative ep630 و panasoinc hj350
    هر دو هدفونهای خوبی در این بازه ی قیمتی هستند.
    موفق باشید.

14. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •